KTOS Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Kiedy ściągłem z netu Worms 3d, Call of Duty, chciałem je zainstalować, ale nagle mi wyskoczył napis Błąd Danych CRC. Wiecie jak może być tego przyczyna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Przyczyny moga byc 2 : 1.Tobie sie zle sciagla (miales pecha) 2.Plik juz byl uszkodzony i wszyscy co ja sciagali mieli pecha. Powiedz z kad sciagales gierki (ftp, p2p??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KTOS Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 z DC ++ czyli z p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja mialem ten problem do niedawna odkad kiedys sciagnalem TAOD i powiem tak: Mam 2 partycje,jedna ma 3gb a druga ma 36. Sformatowalem C ale po pewnym czasie to znow wrocilo wiec sformatowalem D na ktorej to mi sie robily takie dziwologi.Najlepiej przegraj gdzies dane z partycji na ktorej Ci sie to dzieje,sformatuj ją a nastepnei przezuc dane spowrotem w innej kolejnosci.Nastepnie przekanuj dokladnie komputer antyvirusem ze wszystkimi uaktualnieniami a problem wreszcie zniknie.Ja tak zrobilem i mam spokoj,moze to troche kosztuje,ale jezeli boisz sie ze to sie powtorzy po jakims czasie i nie bedzie Ci sie chcialo przeinstalowywac wszystkiego na nowo to zainstaluj sobie program Norton Ghost 2002 albo 2003.Sluzy on min. do tego,ze mozesz zapisac na dysk obraz calej partycji.Skonfiguruj sobie raz dobrze system (nie instaluj programow ktore nie wiesz ze moga byc przyczyna crc) i zapisz ja w obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lost123 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 podczas instalacji niektorych gier wyskakuje mi error "błąd kontroli crc". szukałem rozwiazania i natrafilem na to " wylacz UDMA33 v DMA, odkrec FSB. " jednak zabardzo tego nie rozumiem.... czy ktos mogl by to objasnic i napisac jak to zrobic? z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 masz podkreconego kompa? gry z plyty instalujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lost123 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 nie wiem czy podkrecony ;] orginaly z plyty instaluje, niektore ida, niektore nie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 może być ram padnięty - u mnie jedna komórka w dualu TwinMosa waliła błędami w memteście jak się okazało...... Ale już wróciła sprawna z gwary. Warto sprawdzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lost123 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 jestem "lekko" początkujący :) jak lub czym sprawdzic ram? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Mamtest taki program z dyskietki uruchamiasz. pogoogluj troszkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Jak kolega zielony to warto bardziej sie przykladac. Nie mam, a memtest. Taki blad crc to chyba zle sumy kontrolne- moze byc to wina pamieci, moga to byc tez walniete kanaly ide... ciezko skreslic bingo na odleglosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...