Destiny Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Czy tylko ja nie mam dostępu do zakładki advanced czy to problem wszystkich na NF7-S?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja mam tylko dostep do zakladek overclocking basics i information. To jednak jest problem nieobslugiwania w pelni NF7-S :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Dle Abita NF7-S v2.0 wymyslono talkie cos :idea: A pocytac o tym mozna tu :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Destiny: NSU lubi nowe BIOSy, nie czytales instrukcji? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Dlaczego nie mogę zmienić magistrali i AGP Voltage w tym programie nf7vcore-0.2b ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Dlaczego nie mogę zmienić magistrali i AGP Voltage w tym programie nf7vcore-0.2b ?Czytac panowie, czytac :idea: :!: Z linka podanego wyzej: "nf7vcore is able to set VCore, Vdimm, Vdd and the Ram-Timings Tras, Trcd, Trp within Windows. " :arrow: nic tu nie ma o AGP Violtage i magistrali Ale ponizej tez pisza, ze to nie wersja ostateczna, wiec mozna liczyc na nastepne - bogatsze w opcje - czego sobie i wszystkim zycze :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Destiny: NSU lubi nowe BIOSy, nie czytales instrukcji? :)Eeeeeeee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...