hagozsq3 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Witam, jestem nowy na forum i chciałem wam przedstawić mój problem, moze cos poradzicie. Jakiś miesiąc temu kupiłem durona 1.6, włożyłem go do płyty głownej ustawiłem magistrale 133/133. Włonczył się windows i po paru minutach zwiecha :(. Moze wiecie co jest przyczyną. Ramy mam na magistrali 133. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedz. ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 na poczatku podaj reszte konfigu, jakie masz kostki pamieci, płyte główną itd. ? a tak pozatym WITAMY Serdecznie w naszym gronie :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 co za plyta jakie pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Witam, jestem nowy na forum i chciałem wam przedstawić mój problem, moze cos poradzicie. Jakiś miesiąc temu kupiłem durona 1.6, włożyłem go do płyty głownej ustawiłem magistrale 133/133. Włonczył się windows i po paru minutach zwiecha :(. Moze wiecie co jest przyczyną. Ramy mam na magistrali 133. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedz. ! Więcej szczegułow te zwiechy morze powodować wszystko np.zasilacz ( jaki masz zasilacz ) za wysoka temperatura procka PODAJ WIĘCEJ SZCZEGUŁÓW jakie masz mobo. przeważnie taki problem stwarza zasilacz ..... podaj napięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagozsq3 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 na pamieci mam normalne sdramy 128 mega (qpa jak nie wiemale na 133) plyta główna KV7S5A i gf2 mx 32 mb 100/200 pixelview :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagozsq3 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 a zasilacz mam 300 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 To raczej nie zasilacz.. nie przy takim configu (Ale podaj odczyt napiec). Bardziej stawiam na temperatury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagozsq3 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 temp na procq max 42 stopnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Jesteś drugim na tym forum co po chyba taki sam problem i powiązaniem jest płyta. Zrób upgrade Biosu powinno pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...