Pk.Master Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Mam duży problem a muszę go szybko rozwiązać. Właśnie zakupiłem A-trend ATC-6220 (440BX) + 256 SDRAM + PIII 500MHz (slot 1). Wszystko wcześniej pracowało razem więc teoretycznie wszystko powinno chodzić super. Jednak jak już to złożyłem do kupy (cały komp) to po kliknięciu na power przez 1 sek wiatrak na procku się ruszy (żadnych oznak życia po zatym), i nie wiem co może być przyczyną? Proszę o dużo odpowiedzi i to jak najszybciej bo muszę do jutra max. to zwrucić a niechciał bym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 stawiam na jakies zwarcie,podopinaj wszystko ew.przeczysc elementy kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 zwarcie ewentualnie proc jest zjarany, speaker pika cos wogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 no właśnie speaker nie piszczy. Zaraz wezmę sięza przeczyszczenie kompa i popogłanczanie wszystkiego od nowa. Ale proszę o dalsze podpowiedzi "znawców" tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Mam duży problem a muszę go szybko rozwiązać. Właśnie zakupiłem A-trend ATC-6220 (440BX) + 256 SDRAM + PIII 500MHz (slot 1). Wszystko wcześniej pracowało razem więc teoretycznie wszystko powinno chodzić super. Jednak jak już to złożyłem do kupy (cały komp) to po kliknięciu na power przez 1 sek wiatrak na procku się ruszy (żadnych oznak życia po zatym), i nie wiem co może być przyczyną? Proszę o dużo odpowiedzi i to jak najszybciej bo muszę do jutra max. to zwrucić a niechciał bym. Podłącz samą płytę, grafikę, pamięci, procka i powyciągaj kabelki od resetu, poweru (wszystkie) I zobacz co wtedy - wkładaj wsio po kolei i będziesz wiedział co ci siada. Moim zdaniem źle coś podłączyłeś kabelki od resetu i poweru, albo sam włącznik masz rąbnięty (ale mogę się mylić). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Dzięki będę próbował a odezwe sie kiedy cos poskutkuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 i mocno proca w slot wcisnij... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 o wlaśnie sprzedawca mówi zebym mocno proc wcisnął. Zaraz spróbuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Na 100% zwarcie... tez tak mialem... spalilem 2 zasilki (gwar-oddali :lol:) tez sie wiatrak troche ruszyl i nic... okazalo sie ze mam zwarcie na budzie bo byly zle rozpisane "podporki pod plyte". Zaryzykuj (jak chcesz :D ) i pusc na gazetach na innej zasilce... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 dzięki mże się rada przydać bo dociśnięcie nie pomogło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 OBY :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 pk master sprobuj odpalic tak: sama zasilka + plyta gl + procek + grafa +ramy nie podlaczaj inych urzadzen zafnego fdd hdd i cd - odpal to srubokretem! (zewrzyp piny od powera. zclearuj cmosa i wszystko bedzie chulac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Udało się temat zmaknięty, proca tsza było poruszać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...