mikaelus Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 http://humor.mocny.com/gry_online/16.htm Ile na 100 strzeliliście? Mój rekord - 36 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 a muj rekord to 18/100 :/ Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Koles sie zajebiscie wydziera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja 30/100 ale nie denerwujcie mnie tym wiecej !! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Heh, pierwszy raz i 25/100 :) Ale koło się nieźle drze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ehh byłoby więcej gdyby nie 9 słupków ( liczyłem :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 ja bede probowal az pobije jakichs rekordzik z tej listy :D Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 zaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeffffffaaaaaajneeeeeeee eee !!!!! gollllllllllllll ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja na razie marnie :( 18/100 :? BTW jakos kojarze ten ryk 8) czy to nie ten co komentowal w stylu: "[...] turku koncz ten mecz!!![...]", tylko nie moge sobie przypomniec gdzie posialem ta relacje :D A super texty byly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Za pierwszym razem 26, spiker ma serce do komentowania ale repertuar zwrotow za to ubogi ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja na razie marnie :( 18/100 :? BTW jakos kojarze ten ryk 8) czy to nie ten co komentowal w stylu: "[...] turku koncz ten mecz!!![...]", tylko nie moge sobie przypomniec gdzie posialem ta relacje :D A super texty byly. oj tak niezapomniany jan ciszewski ?? update: :D moj wynik to 25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja na razie marnie :( 18/100 :? BTW jakos kojarze ten ryk 8) czy to nie ten co komentowal w stylu: "[...] turku koncz ten mecz!!![...]", tylko nie moge sobie przypomniec gdzie posialem ta relacje :D A super texty byly. oj tak niezapomniany jan ciszewski ?? update: :D moj wynik to 25 on chyba juz wtedy nie zył a ten pan komentator to tomasz zimoch http://www.90minut.pl/strona.php?id=download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Wlaaaaasnie, Tomasz Zimoch, jak komentowal awans Widzewa, [...]buahahah, eleganckie kobiety w pieknych tutaj toaletach??? [...] Ehh mozna sie posmiac ;). Teraz abstra<span style="color:red;">[ciach!]</span>ac od pilki noznej to nikt nie pobije komentarzy p.Ambroziaka przy meczach siatkowki. Normalnie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Miażdżę ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Ja na razie marnie :( 18/100 :? BTW jakos kojarze ten ryk 8) czy to nie ten co komentowal w stylu: "[...] turku koncz ten mecz!!![...]", tylko nie moge sobie przypomniec gdzie posialem ta relacje :D A super texty byly. oj tak niezapomniany jan ciszewski ?? update: :D moj wynik to 25 on chyba juz wtedy nie zył a ten pan komentator to tomasz zimochhttp://www.90minut.pl/strona.php?id=downloadheh to lol :D ale ciszewski tez sie tak emocjonowal ;P i glos jak dla mnie bardzo podobny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 ja narazie uzyskalem 34 gole :twisted: bede probowal dalej :D update: jak powiedzialem tak zrobilemm ;) :twisted: :twisted: :twisted: bede probowal dalej :D:D:D moze wyjdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...