Watcher Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 witam mam problem!! nie moge zainstalowac Windy XP na tej mobo !!! help albo zwiech albo restart , ramy i grafe zmienialem help!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 dobra jakies pomysly bo mi sie juz skonczyly ;( podmienilem wszystko: -procesor A2000thorton -ram elixir 256/333 -hdd wdc 80 -zasilka ropla 300w -nagrywara benq 52/24/52 -fdd ;) cholera sie wiesza i juz; APIC w biosie na off Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Może grafikę spróbuj podmienić na czas instalacji- jakąś na PCI/ISA? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 po pierwsze jest temat przyklejony o tej płycie :) po 2 setupcore moze pomoze (na niektórych gf tak było że się nie dało zainstalować) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 według mnie sflashowania wymaga BIOS płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 po pierwsze jest temat przyklejony o tej płycie :) po 2 setupcore moze pomoze (na niektórych gf tak było że się nie dało zainstalować)Setupcore? A od kiedy w XP jest takie coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 według mnie sflashowania wymaga BIOS płyty tylko ktory mam K7S7A2 rev 1.1 na stronie producenta sa biosy do wersji 1.1a, skad bios sciognac???????????? ktory bios uzyc????? uzywalem 2 ostatnie od wersji 1.1a z czerwca i marca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 tu masz biosy wszystkie zmodowane http://www.amdforums.com/showthread.php?th...threadid=173805 ale to nie wina biosu :P jak juz sznowny moderator Dijkstra zasugerowal zmien grafe na pci sprobuj jeszce wylonczyc / wlonczyc w biosie APIC powinno pomoc ogolnie pokombinuj w biosie jak zadna z tych metod nie podziala :) pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 tu masz biosy wszystkie zmodowane http://www.amdforums.com/showthread.php?th...threadid=173805 ale to nie wina biosu :P jak juz sznowny moderator Dijkstra zasugerowal zmien grafe na pci sprobuj jeszce wylonczyc w biosie ASPII powinno pomoc :) pozdr :) miem ale ACPI (nie ASPII - ale ASPI do ovslugi CD/DVD etc biblioteka :!: ) dziala tylko na soltekach :P prawda moj drogi kolego 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 hyhyhhy...... a nawet nie skumalem ze to ty dales mi te rade :P :P a probowales instalowac nma jednej tasmie ???????? pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 hyhyhhy...... a nawet nie skumalem ze to ty dales mi te rade :P :P a probowales instalowac nma jednej tasmie ???????? pozdr :P nie caly czas na dwoch - hdd na IDE1-master i nagrywara na IDE2-master, na stronce ktora podales napisali zeby instalowac XP na osobnych tasmach a nie na jednej, ale sprawdze tez :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004a Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 mam taka plyte i u mnie problem byl naped cdrw teac w54e gryzl sie z samsungiem 160gb 8mb cashe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...