Liskoski Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Bardzo powaznie zastanawiam sie nad kupnem tego dysku: Maxtor DiamondMax +9 120 GB (ATA/133, 8MB) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7398 :arrow: niewiem czy to K7S5A obsłuży go :arrow: czy nie lepszy samsung... :arrow: chce brac z komputronika bo w sosnowcu nie moge dostac... Thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 :arrow: obsłuży :arrow: nie :arrow: to sobie bierz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Tyż się nad nim zastanawiam i słyszałem o nim bardzo wiele dobrych opini :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Bardzo powaznie zastanawiam sie nad kupnem tego dysku: Maxtor DiamondMax +9 120 GB (ATA/133, 8MB) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7398 :arrow: niewiem czy to K7S5A obsłuży go :arrow: czy nie lepszy samsung... :arrow: chce brac z komputronika bo w sosnowcu nie moge dostac... Thx Na najnowszym biosie ta płytka łyka dyski 160GB :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 nie wiem czy go w komputroniku kupowac, to w koncu dysk twardy... bral ktos kiedys?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 chcesz to Ci sprzedam-funkel nówka nie smigana z 3 letnią gwarą (zafoliowany)-odbierzesz sobie osobiscie w katowicach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 w katowicach troche strach bo jestem w koncu z Sosnowca :lol: :lol: :lol: a co prowadzisz sklep?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 eheehe - ach wy gorole nie prowadze sklepu - mam po prostu bardzo duzo wspólnego zawodowo i z zamiłowania z hardwarem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 eno jeszcze sie nastanawiam... wgole nie wiem czy kasa bedzie bo to od kilku sprzyjajacych wypadków zalezy... wiec jak co to na pw tak lub nie pojutrze... ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 odp.1 - nie wiem odp.2 ;););) lol odp.3 ... maxtor jest w tej chwili generalnie najszybszym dyskiem nie liczac raptorow i imo najlepszym ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 nie dawno zmienialem dysk, wiec naczytalem sie mase testow etc. ostatecznie kupilem jak w podpisie, na serial ata. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=606096#606096 -tu ostatni wykres to wynik testu w hdtach, zapiera dech w piersi, nie ? :)) myslalem jeszcze nad caviarem. ale skoro maxtor tez daje 3 lata gw., wiec wzialem maxtora i jest : -super szybki -cichszy od caviara, ale glosniejszy od seagate polecam maxtorka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...