Feluke Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zobaczcie co mi 3dmark powiedzial. http://service.madonion.com/compare?2k1=3258426 Patrzcie na FSB :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 no mnie się zdaje że poprostu nie mieli durona tak nisko taktowanego i zrobili tak z Athlonem ale z drugiej strony to jeszcze nie słyszałem o płycie pod AMD która by obsługiwała magistralę niższą niż 100 ale mogę się mylić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Wszystko by sie zgadzalo tylko ze to jest moj wynik i moj sprzet. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 aha to już co innego faktycznie dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 fsb 66mhz? To jaki kurfa możnik? Coś ty przetestował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 fsb 66mhz? To jaki kurfa możnik? Coś ty przetestował?Ja nic nie zmienialem to 3d mark tak wywnioskowal na tym konfigu co ponizej. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 To penie wina ECS'a :D Wcale bym się nie zdziwił, też mam ECS :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 8) Ojoj... ciekawe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ECS nom to najprawdopodobniej wina plytki ....... zreszta z softem tez nigdy nic nie wiadomo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ten program nie jest gloopi cos za slaby wynik byl jak na szyne 100MHz wiec dal 66 MHz zeby bylo bardziej wiarygodne ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Nareszcie nie jestem sam :D :D :D http://service.madonion.com/compare?2k1=4985070 FSB 66MHz rulez!!! :wink: :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 btw.. Na ECS-ie K7S5A i biosie od Cheepo bez problemu zmienilem FSB na 66 :) , i mialem z duronka 1300 - 867 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Boze 8O 8O 8O Ze tez komus chcialo sie wyciagac tak stare tematy :lol: Teraz mam inna plyte i musze zobaczyc czy mi pokaze tez 66Mhz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ja mialem celine 566 podkrecona i wincpuid pokazywal mi fsb 160!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 66 to jeszcze nic. Czasem pokaże FSB kilka tysięcy. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 66 hehehe jak w antycznych baleronach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 kiedys na ecs k7s5a 3dmark tez pokazywal mi 66FSB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 66 hehehe jak w antycznych baleronach :D hey wypraszam sobie te celki są jeszcze całkiem żeśkie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Jednak w tym modelu poprawili ten blad z szyna danych. Oto dowod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...