szpak Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ja mam az 51 C bez jakiegos wiekszego obciazenia .... wiem ze to sporo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ja mam az 51 C bez jakiegos wiekszego obciazenia .... wiem ze to sporo 36 C, przez cały czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 nieobciążony to 29-30 a full load to max. 40 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Aha...zapomniałem dodać że będzie lepiej bo wymieniam "takiego sobie" Titana T5DB na "wyjącego" FOP'a 38 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja mam na max-a obciazony tem 48st C ale jak jest bardzo goraco, a tak normalnie tp 45st C, po graniu w Global Operations Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Niekręcony - 32 do max 36 Kręcony jak niżej - 46 do max 54 :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ja terza swojego duronka od 30 minut mecze 3dmarkami i ma 53 C ale dlaczego tak durzo hmmmmm musze zmienic coolera :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Moj w te upaly ma 36* do 38*. Wiekszych nielapie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Obciążony cały czas UD agentem , 47-48*C. Wentylator na procku spowolniony do 2500 obr/min 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Jakich uzywacie programow do monitoringu plyt na VIA bo ten VIA Hardware Monitor jest z deka do bani , a jakos nie chcialo mi sie rozgladac za czyms innym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Jakich uzywacie programow do monitoringu plyt na VIA bo ten VIA Hardware Monitor jest z deka do bani , a jakos nie chcialo mi sie rozgladac za czyms innym SpeedFan http://www.almico.com/speedfan.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 ja tam mam max 40 na swoim super P3 500 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 normalnie 32 a max 39 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczyk Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja mam max46C przy obrotach coolera 7000 , a przy 4000 max 52C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 I tu widac przewage Intela. Te procki chodza chlodniej stad lepsze wyniki w podkrecaniu. Ostatnio wpadlem na pewien pomysl jak ulepszyc obudowe athlona zeby lepiej odprowadzal cieplo. Ale jak zwykle nie chce mi sie tego robic. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 tu widac przewage Intela. Te procki chodza chlodniej stad lepsze wyniki w podkrecaniu. Ostatnio wpadlem na pewien pomysl jak ulepszyc obudowe athlona zeby lepiej odprowadzal cieplo. Ale jak zwykle nie chce mi sie tego robic. Pozdro Dexter to nie rób jak nie chcesz ale opisz co i jak moze ktos sie skusi !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitman Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Ja mam temp.procka 40-39 przy obciazeniu ok.43-44 coolermaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitman Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 zdjalem radiatorek i zeszlifowalem go :lol: plus pasta i jest gicior :P przedtem bylo o 2-3 stopnie wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitman Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ale dysk sie grzeje musze zalozyc mu jakis radiatorek chybaaa... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynkiel Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 okolo 40-45 to MAX !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...