Skocz do zawartości
mrtnt

Internet Explorer 6 - nie moge robic polskich znakow

Rekomendowane odpowiedzi

No to bardzo ciekawe. Czyli rozumiem ze odinstalowałes Klawiature US i Polski, które są domyslnie zainstalowane . Zwykle coś takiego jak napisałeś dzieje sie, gdy oprócz klawiatury programisty są zainstalowane te 2 wyżej podane. Tak jak by pojedynczy program potrafił sie przełączyć na inną. Ale jesli masz tylko programisty to problemu trzeba szukać w IE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to bardzo ciekawe. Czyli rozumiem ze odinstalowałes Klawiature US i Polski, które są domyslnie zainstalowane . Zwykle coś takiego jak napisałeś dzieje sie, gdy oprócz klawiatury programisty są zainstalowane te 2 wyżej podane. Tak jak by pojedynczy program potrafił sie przełączyć na inną. Ale jesli masz tylko programisty to problemu trzeba szukać w IE.

Ja juz przy instalacji wybieram jedynie polski programisty :lol: , przyczyny owszem trzeba szukac zdecydowanie i wylacznie w IE, nie zwrocilem uwagi czy nawet nie stalo sie to w wypadku pobierania poprawek czy tez bylo od poczatku (dzisiaj instalowalem), wyglada na to ze ktoras z poprawek zmienia IE wlasnie do takiego efektu (nie jest polska), dlatego szukam rozwiazania, watpie aby pomogla reinstalka IE, ale sprobuje, jesli podziala napisze, inne rozwiazania, polsrodki mnie nie interesuja :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja wersja nieco sie rózni bo mam SP1 zintegrowane z instalką XP i do tego zainstalowane w systemi wszystkie mozliwe aktualizacje po SP1, przez co system identyfikuje sie juz jako sp2. Dokładna wersja to:

6.0.2800.1106.xpsp2.030422-1633

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, doszedłem już do wniosku, że sprawa jest nierozwiązywalna :lol: Właściwie tyczy ona chyba bardziej Windowsa (jednak), w drugiej instalce sprawdzalem i jest to samo na dzien dobry, tak czy inaczej poradzę sobie z problemem stosując inne przeglądarki.

Dodam, że polskich czcionek nie mogę robić JEDYNIE w oknie do pisania a więc np w pasku gdzie wpisuje adres www są polskie fonty :lol: ale juz w okienku odpowiedzi np tweaka - nie :lol:

Strasznie to dziwne i pewnie problem byłby rozwiązywalny gdybym wiedział jaki konkretnie plik IE czy Windy odpowiada za ten bałagan i podmienil go, podejrzewam ze jest on w wersji angielskiej i stad to dziwactwo :lol: :lol: :lol: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi