mrtnt Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 WinXP, IE6 uklad klawiatury programisty, nie moge robic polskich znakow w IE natomiast moge w notatniku i kazdym innym sofcie. Ktos zna rozwiazanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Wywal wszystkie inne klawiatury tak zeby została tylko programisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 a nie napisalem ze w innych programach robie poklskie znaki? jest uklad programisty i jest tylko ten :lol: , chodzi dokladnie o IE, tylko IE w innej przegladarce beda polskie znaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 No to bardzo ciekawe. Czyli rozumiem ze odinstalowałes Klawiature US i Polski, które są domyslnie zainstalowane . Zwykle coś takiego jak napisałeś dzieje sie, gdy oprócz klawiatury programisty są zainstalowane te 2 wyżej podane. Tak jak by pojedynczy program potrafił sie przełączyć na inną. Ale jesli masz tylko programisty to problemu trzeba szukać w IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 No to bardzo ciekawe. Czyli rozumiem ze odinstalowałes Klawiature US i Polski, które są domyslnie zainstalowane . Zwykle coś takiego jak napisałeś dzieje sie, gdy oprócz klawiatury programisty są zainstalowane te 2 wyżej podane. Tak jak by pojedynczy program potrafił sie przełączyć na inną. Ale jesli masz tylko programisty to problemu trzeba szukać w IE. Ja juz przy instalacji wybieram jedynie polski programisty :lol: , przyczyny owszem trzeba szukac zdecydowanie i wylacznie w IE, nie zwrocilem uwagi czy nawet nie stalo sie to w wypadku pobierania poprawek czy tez bylo od poczatku (dzisiaj instalowalem), wyglada na to ze ktoras z poprawek zmienia IE wlasnie do takiego efektu (nie jest polska), dlatego szukam rozwiazania, watpie aby pomogla reinstalka IE, ale sprobuje, jesli podziala napisze, inne rozwiazania, polsrodki mnie nie interesuja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Poprawki bym wykluczył, bo u mnie problemów nie stwierdziłem a mam zainstalowane aktualizacje SP1, Q330994, Q820223, Q818529, Q822925, Q828750, Q824145 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 a sprawdzilbys jesli mozesz czy masz taka sama wersje: ten tekst .xpclnt_qfe mnie niepokoi ale moze taki byl standardowy :roll: nie mam pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Moja wersja nieco sie rózni bo mam SP1 zintegrowane z instalką XP i do tego zainstalowane w systemi wszystkie mozliwe aktualizacje po SP1, przez co system identyfikuje sie juz jako sp2. Dokładna wersja to: 6.0.2800.1106.xpsp2.030422-1633 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 a nie masz czasem nakladki MYIE? w starszych wersjach moga być problemy z polskimi znakami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Tak sie glupio zapytam (bywa ze ktos tego nie sprawdzi) jakie masz kodowanie zaptaszone w IE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Tak sie glupio zapytam (bywa ze ktos tego nie sprawdzi) jakie masz kodowanie zaptaszone w IE ?Kodowanie w przeglądarce nie ma nic wspólnego z tym jakimi znakami można pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 No cóż, doszedłem już do wniosku, że sprawa jest nierozwiązywalna :lol: Właściwie tyczy ona chyba bardziej Windowsa (jednak), w drugiej instalce sprawdzalem i jest to samo na dzien dobry, tak czy inaczej poradzę sobie z problemem stosując inne przeglądarki. Dodam, że polskich czcionek nie mogę robić JEDYNIE w oknie do pisania a więc np w pasku gdzie wpisuje adres www są polskie fonty :lol: ale juz w okienku odpowiedzi np tweaka - nie :lol: Strasznie to dziwne i pewnie problem byłby rozwiązywalny gdybym wiedział jaki konkretnie plik IE czy Windy odpowiada za ten bałagan i podmienil go, podejrzewam ze jest on w wersji angielskiej i stad to dziwactwo :lol: :lol: :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 to nie wiesz w jakiej wersji masz windowsa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...