jakac Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Dzisiaj stałem się posiadaczem LITEON 40x12x48 i coś dziwnie wysówa mi się szufladka, jakoś tak powoli czy to jest normalne, pozatym ma plastyki gorsze od LG :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc1 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 LG w porownaniu z Liteonem to syf. Lite-on ma zajebista korekcje bledow i burn-proof Udalo mi sie nawet skopiowac oryginalna 2 plyte do Heroes 4 (co do tej pory bylo niemozliwe) To bardzo dobra nagrywarka (zreszta Chip to docenil) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 mam 32x12x40 i jest to zajebista nagrywara, tacka w czasie wysuwu lekko drży (ruch nie jest liniowy) ale to drobiazg w porównaniu z tym że nagrywa na wszystkim co się da i łamie zabezpieczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja mam LITEON 24x10x40x i jestem z niego bardzo zadowolony, nagrywa sprawnie, szybko a zepsute płytki od pół roku używania moge na palcach jednej ręki policzyć. Znajomy ma LG, 32x, który choć o pare miesięcy młodszy od mojego, już daje oznaki zużycia. Liteon to bardzo dobra firma i do tego tania! Jak dla mnie najlepsze zestawienie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 LG w porownaniu z Liteonem to syf. Lite-on ma zajebista korekcje bledow i burn-proof Udalo mi sie nawet skopiowac oryginalna 2 plyte do Heroes 4 (co do tej pory bylo niemozliwe) To bardzo dobra nagrywarka (zreszta Chip to docenil) gdzies ty widzial w tej nagrywarce burn-proof. Liteon ma SMART-BURN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Mam tą samą nagrywarke i jest po prostu suuuuper :> Miałem kiedys pleXtora 16x i uwazam ze liteon jest rownie dobry jak PleXtor a nawet lepszy bo plextor jest gorszy od Liteona 40x w tesstach na www.cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ja mam to co widac od 13 lutego spłoneło w niej około 700cd i jestem z niej zadowolony, dziwił mnie jak i ciebie odgłos wysuwanej tacki ale juz sie przyzwyczaiłem :) teraz w porównaniu do mojeogo cd-romka jest cichutki jak..... albo jeszcze troche :) chyba sobie niedługo zmienie biosik i awansuje na 32x :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Hehe... własnie otwierałem i zamykałem tacke, żeby sprawdzić czy bardzo się różni od cedeka.. . Pamiętam, że pierwszego dnia pod odpaleniu, też brzmiała inaczej, ale jak się miało tyle napędów, i chyba każdy wydawał inne dźwięki, więc się przestaje zauważać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja mam CD Asusa 52x i tak wysuwa płyte jakby to 4x była !!! Chyba z 3 sekundy !!! Ale za to jak czyta...............rozkosz !!! I do tego ta cisza.............rozkosz !!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Też mam liteona i rzeczywiście jakoś powoli się wysuwa tacka ale ciekawią mnie recenzje w których pisza że ta nagrywarka jest bardzo głośna ja tam wogule jej nie słyszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 zrób z niej model 48x jeśli to tylko 40125W ja tak zrobiłem u siebie i nagrywa mi teraz płyty 48x. wszystko jest opisane na cdrinfo.pl polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Też mam liteona i rzeczywiście jakoś powoli się wysuwa tacka ale ciekawią mnie recenzje w których pisza że ta nagrywarka jest bardzo głośna ja tam wogule jej nie słyszęheh, Interloper widzie ze jesli chodzi o napedy optyczne to mamy to samo :D :D , ale zbieg okoliczności, ale jak mogłes zdradzic Gigabyte'a :? :x ale Abit zajebisty jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 zrób z niej model 48x jeśli to tylko 40125W ja tak zrobiłem u siebie i nagrywa mi teraz płyty 48x. wszystko jest opisane na cdrinfo.pl polecam LiteOnki są fajniaste :D Ostatnio zmieniłem CDR 32x na x40 (ijuż @x48) :wink: Ciche, pewne, szybkie, NIEDROGIE Dwóch moich qmpli ma CDR x32 Liteona i są happy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Też mam liteona i rzeczywiście jakoś powoli się wysuwa tacka ale ciekawią mnie recenzje w których pisza że ta nagrywarka jest bardzo głośna ja tam wogule jej nie słyszęheh, Interloper widzie ze jesli chodzi o napedy optyczne to mamy to samo :D :D , ale zbieg okoliczności, ale jak mogłes zdradzic Gigabyte'a :? :x ale Abit zajebisty jest :Dto ojciec zdradził gigabyte a inaczej mówiąc spalił :) nie wiem jak to zrobił ale wystarczyło go zostawić w domu samego z moim kompem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 zrób z niej model 48x jeśli to tylko 40125W ja tak zrobiłem u siebie i nagrywa mi teraz płyty 48x. wszystko jest opisane na cdrinfo.pl polecam Jaki jest sens robienia 48 z 40 czy to mi coś da :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 gdzies ty widzial w tej nagrywarce burn-proof. Liteon ma SMART-BURN Czesto to jest mylone bo w sumie wychodzi na to samo. Ale fakt w LiteOnie jest SMART-BURN. Co do LiteOn'ow. Mam CDRa 24x, wszystko dziala bardzo ladnie, 99min plytki, overburn itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Tia o liteon krazy dosyc nie pochleban opinie, ze sa to nisko jakosciowo produkty i z wiazku z tym slabe, lecz jednak rzeczywistosc pokazuje co innego i liteon zyskuje juz sobie powoli coraz wiecej zwolennikow co widac w tym topicu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Mam liteon 40x12x48 i jest fantastyczny polecam chyba jak narazie najlepsza nagrywarka na rynku no moze model liteon 48x12x48 jest lepszy Ja polecam liteon jest cool sprzet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 ja z liteoina mam ponad 4ro letni cdrom 24x ktoory swietnie dziala do dzisiaj i mialem 12x10x32 ktora aktualnie jest w zerwisie (po okolo 600 plytkach) przed wyslaniem do serwisu nadal dobrze nagrywala ale zaczely sie problemy z odczytem tzn nie zawsze widziala czyste plyty a najwieksze problemy miala z cdrw wiec ja troch unowoczesnilem :twisted: i poleciala do servisu :)) zobaczymy co z tego wyjdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...