bogdans1 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Witam - mam pytanie ile kosztuje takie łącze i prosiłbym o ceny innych konkurencyjnych. Chodzi mi o postawienie sporej sieci ponad 100 osób. Dzięki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Moja rada jest taka: zadzwoń do telekomunikacji i zapytaj. To nie infolinia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Dzięki za opinię, ale zależy mi na zdaniu ludzi którzy już mieli z tym doczynienia. Jakie łącza polecacie i ile kosztują? Wielkie dzięki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 2mbity na 100 osob ?? troche malo przy zalozeniu ze 1/3 bedzie ciagle w necie na lepka wyjdzie jakies 65kbitow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Witam - mam pytanie ile kosztuje takie łącze i prosiłbym o ceny innych konkurencyjnych. Chodzi mi o postawienie sporej sieci ponad 100 osób. Dzięki za rady 1. Są pewne granice lenistwa, których przekraczać nie należy, a Ty właśnie to robisz. http://www.tpnet.pl/cennik.php 2. Ceny się zmieniaja, poza tym nie powiesz mi chyba, że zdecydujesz się na zakup konkretnego łącza na podstawie tego, co Ci tu powiedzą; takie informacje należy sprawdzić samemu u dostawcy, ponieważ często są uzależnione od rejonu, promocji oraz rodzaju nabywcy. A więc siądź na google.pl, wpisz 'dostawcy+internetu' i szukaj, dzwoń, pytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...