combat Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 XABRE400 to bedzie cos taka wydajnosc i jakosc za takie pieniądze. Ahhh jush zacieram rączki:D aha gdybo ktos znal jakies linki o Xabre to moze rzucic,., z gory thnx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Tzn. za jakie pieniadze ? Wiesz juz cos na temat ceny tej karty, z jakiej firmy ? Tutaj jest tylko wzmianka o asusie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 XABRE400 to bedzie cos taka wydajnosc i jakosc za takie pieniądze. Ahhh jush zacieram rączki:D aha gdybo ktos znal jakies linki o Xabre to moze rzucic,., z gory thnx Tania, to ona raczej nie będzie. W moim przypadku jest tak samo - nie opłaca mi się teraz kupować nawet GF4 4600, bo nie uzyskam aż tak dużego wzrostu wydajność w stosunku do kasy, którą wydam. To tak jak miałem TNT2 Ultra i czekałem na to co mam teraz (no i musiałem też odczekać aż trochę staniało). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 no gdzieies czytalem ze maja kosztowac od 150-199$ wiec to jest jakies 500-800zl a to na dzien dzisiejszy to niejest duzo;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 A ja gdzieś czytałem, że te grafy ta kolejna pomyłka na rynku /no w najlepszym wypadku, zresztą jak zawsze w takich przypadkach to nie dopracowane sterowniki :):):) skąd ja to znam :)/ Tak więc na dzień dzisiejszy tylko GF no i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 A ja gdzieś czytałem, że te grafy ta kolejna pomyłka na rynku /no w najlepszym wypadku, zresztą jak zawsze w takich przypadkach to nie dopracowane sterowniki :):):) skąd ja to znam :)/ Tak więc na dzień dzisiejszy tylko GF no i Zgadzam sie przyklad Parhelia, zanim karta grafiki danej firmy pokaze skrzydla, musi dluuugo zbierac doswiadczenie , i napewno pierwsze wersje nie beda nadzwyczajne . A... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 a wiec nvidia rulezz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 a wiec nvidia rulezz :( Raczej ATI :) !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 gowno prawda ten co mowil o pharelii i ten po niem widzialem testu screeny i serowniki niemogly byc nowe a wyniki byle na poziomie GF3Ti200 i lepsze wiec to napewno bedzie ,,WYPAŁ'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 gowno prawda ten co mowil o pharelii i ten po niem widzialem testu screeny i serowniki niemogly byc nowe a wyniki byle na poziomie GF3Ti200 i lepsze wiec to napewno bedzie ,,WYPAŁ'' Po pierwsze to sie naucz wypowiadac odpowiednio na forum , bo ty chyba jestes niewypalem . Po drugie Matrox chwalil sie ze Parhelia ma byc najszybsza karta na rynku , co im zdecydowanie nie wyszlo , sterowiki sa praktycznie co pare dni nowe . Po trzecie to ty masz chyba gowno ale w gaciach , zobacz sobie ile ma kosztowac Parhelia i wtedy sie odzywaj . Karta nie jest niewypalem , ale napewno nie jest ani najszybsza ani najtansza , ja sie swojego czasu na ta karte napalilem ,ale jak zobaczylem wyniki w grach to mnie scielo, do tego jakosc wcale nie jest taka jaka zapowiadali . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 tey XAN ty qrwwa chory jestes??? idioto pacz o czym pisze cwelu pisalem o XABRE!!!!!!! a nie pHarelii wiec jak czytac nieumisz to wszdz glowe pod jadacy pociag relacji Poznań-Warszawa!!!!!!!! No wlasnie palko tak sformulowales ,ze nie wiadomo o czym . Proponuje tez zebys czytal to co piszesz bo ciezko zrozumiec . Cytuje "gowno prawda ten co mowil o pharelii i ten po niem widzialem testu screeny i serowniki niemogly byc nowe a wyniki byle na poziomie GF3Ti200 i lepsze wiec to napewno bedzie ,,WYPAŁ'' " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 brzydko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 tey XAN ty qrwwa chory jestes??? idioto pacz o czym pisze cwelu pisalem o XABRE!!!!!!! a nie pHarelii wiec jak czytac nieumisz to wszdz glowe pod jadacy pociag relacji Poznań-Warszawa!!!!!!!!Mistrzu, bez takich bo kazdemu by oczy parchami zaszly jakby takie posty nonstop lataly. A tak swoja droga, ciekawe ktory z nowych forumowiczow to tristan ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 No więc zgadzam się z forumowiczem ''Xan-em'', widać że chłopak jest rozsądny i w miarę obiektywny, a co do tych rewelacji, które ma nam zgotować SIS to nie wiem czy nowość obsługująca AGPx8 a plasująca się /w najwyższej wersji/ za ATI8500 i GF4 to taka wielka rewelacja, ciekawe co powiedzą fani Xabre gdy zobaczą cenę tegoż dziwoląga, pomijam już kwestię sterów i ''kompatybilności'' w niektórych grach. Swojego czasu taką rewelacją miał być Savage 2000, który miał na Dzień Dobry zdmuchnąć GF i co??? Kompletna porażka,- nawet sam się dałem nabrać i swojego czasu miałem u siebie Diamonda na S2000, który oczywiście miał niedopracowane i ciągle ulepszane stery, ''wyimaginowaną obsługę T&L'' oraz błędy w wyświetlaniu,- no i na szczęście po pół roku padł i oddali mi kasę za którą szybciutko kupiłem ATI na Radeonie. Tak więc radzę poczekać i to pewnie sporo zanim sytuacja się wyklaruje, a opluwanie takich marek jak GF i ATI chyba nie ma sensu, tymbardziej, że SIS może się pochwalić do tej pory jedynie śmiesznymi zintegrowanymi Chipami Graf. które raczej nie wymiatają :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 XABRE400 to bedzie cos taka wydajnosc i jakosc za takie pieniądze. Ahhh jush zacieram rączki:D aha gdybo ktos znal jakies linki o Xabre to moze rzucic,., z gory thnx No to więc to twoje coś będzie wymiatało na poziomie ATI7500 Ha, Ha... Oczywiście śmieje się z Xabre 400, bo ATI jest OK !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 co wy mi to wymiatacie o jakies rewoloucji przecierz ja nic niemowilem o rewolucji tylko ze to bedzie dobra karta za rosadne pieniadze;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Xabre 400 już w przedbiegach przegrywa z ATi Radeonem 8500/8500LE i to wyraźnie, nie mówiąc już o serii GF4 Ti. Coż, jeżeli SiS dopracuje sterowniki (ehh marne szanse) to Xabre 400 może być ciekawym rozwiązaniem w segmencie kart GF4 MX, Radeon 7500. A co do tego, że SiS wypuszcza same buble to nie moge się zgodzić. Przecież SiS 645 pod P4 to naprawde solidna robota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 No, ale tu chodzi o układy graficzne a nie płyty główne. Przecież nVidia nForce czy jak mu tam, był całkiem kiepskim pomysłem, z miernymi wynikami i zbytu nie znalazł, a GF to już standard. SiS jak dotąd może się pochwalić jedynie ceną, która zawsze była konkurencyjna, ale opinii jako firma dobrej nie ma, a ich układy graficzne przede wszystkim charakteryzowały się niedopracowanymi sterownikami i niską kompatybilnością, gdyby te wady naprawić, to jestem pewien, że stworzyliby przyzwoitą konkurencję w segmencie nisko-budżetowym. Tak więc Panom i Paniom z SiS życzę owocnej pracy i dobrych wyników, żeby ceny GF'ów i Radków spadły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ta karta bedzie bardzo droga napewno tansza niz 2 tys nie bedzie, a nie zdzwilbym sie jak by kosztowala cos kolo 3,5 tys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 No cóż nie wiem ile będzie kosztowała, ale jak na rynek Low end to ciutke za dużo, ale myślę, że przesadzasz. W końcu nawet nowy Matrox kosztuje 1900 zł! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Coby nie napisać każda konkurencja na tym wariackim rynku się przyda bo dla nas zawsze oznacza spadek cen :!: mniam mniam :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 co racja to racja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...