boro Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Pomocy jak usunąć Dialera, czy są do tego jakieś programy. To mój pierwszy taki przypadek. HElp me :cry: Tylko żeby mi nie było Szukaj bo szukałem i nic konkretnego nieznalazłem. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Jeśli jest w zasobniku wyłącz w autostarcie i restart, potem poszukaj go (dokładna nazwa) w widowsie i usuń. Pozostał rejestr, otwórz, wpisz dokładnie nazwę i szukaj. Usuń wszystkie wpisy odnoszące się do tego programu. Teraz jesteś wolny. Czasem w pierwszej kolejności trzeba usunąć wpisy w rejestrze, a potem dopiero autostart i windows. Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Dziwna z tym sprawa, napoczątku myślałęm że to wirus, ale nie bo skaner nic niewykrył, to raczej Dialer. Po starcie kompa WMP mi staruje, i pojawiało się jakieś [ciach!]o na pasku start to ja je poprostu wyłączyłęm ( Procesy i zakończ proces) później usuń i już tego niema, ale WMP nadal się uruchamia. Ehhh i o co chodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...