Bany7 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Chce sobie kupic Athlona XP 1700 albo 1800 jaka serie mam wybrac zeby dobrze sie krecila, jesli macie ktorys z tych prockow ile u was ida i jaka to seria. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Chce sobie kupic Athlona XP 1700 albo 1800 jaka serie mam wybrac zeby dobrze sie krecila, jesli macie ktorys z tych prockow ile u was ida i jaka to seria. patrz tu http://www.overclockers.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 najlepsza seria nazywa sie wyszookiwarka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Zobacz sobie na www.overclockers.com. Masz tam tabele różnych procesorów i wyniki kręcenia. Oceń i wybierz sam. a najlepiej było by jak byś wzioł AGOIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Mam AGOIA i nie narzekam !!! Po co brać 1800 ??? Lepiej weź 1600 i go @ ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...