TyBiAs Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Nie wiem czy chodzi u o uszkodzenie portu szregowego, czy co ale po podlaczeniu tasmy do myszki, nie dziala. Porobowalem juz com1 i com2 tasme podlaczac z kazdej "strony" no i nic. Sprawdzalem bios z wlaczonym parallel port, com1 i com 2 tez sa powlanczane, sprawdzalem na roznych przerwaniach IRQ i ciagle to samo. Myslicie ze moze byc to fizycznie uszkodzona plyta? System laduje sie(win98) bez problemow i na poczatku informuje ze nie jest podlaczona mysz. Jak probowalem inna myszke, akurat optyczna to to samo bylo, nie swicil sie tez laser od myszki. Zalezy mi zeby ta myszka jednak byla, na plycie jest takze port ps/2 ale trzeba miec tasme do tego portu ze sledziem, ja nie mam jej...moze wie ktos gdzie takie cos mozna kupic?? Z gory dzieki za wszelki rady. Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Nikt nic nie poradzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 A ten kabelek z gniazdkiem COM to napewno jest od tej płyty? Bo wiesz, one bywają różne (z tego co pamiętam 3 różne schematy połączeń) --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Nie jest od tej plyty, to fakt..... Ta nowsza plyta nie ma jednego bolca ale pisze ze jest dla 10pinowych wtyczek. Wiesz moze gdzie mozna dostac takie kable? W komputerowym? Na gieldzi emoze by mieli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...