Skocz do zawartości
Bobanoskos

Logitech wingman attack 2 i nagłe problemy z kalibracją

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie. Reinstalowałem stery, kalibrowałem wiele razy, ale zawsze mam prolbem z osią y. To znaczy po przesunięciu joy'a na ok 85% w przód, na teście pokazuje max wychylenie, a po przeusięciu na max w przód, pokazuje jakieś 80 % wychylenie. Co z nim zrobić?? Ma dopiero 2 miechy 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj wingman attack "1" po 2 miesiacach zaczol tak samo szwankowac :). w tych joyach sa beznadziejne potencjometry... malutkie takie, plastikowe cale, zacieraja sie szybko.

Oddalem swojego czasu do reklamacji Joa trzymali 2 tygodnie przyslali z opisem ze naprawiony, a sie okazalo ze jest identycznie jak bylo.

Logitech pieprzony, moze Myszki i klawy ma dobre ale Joye do [gluteus maximus]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja "naprawilem" tego joya zamieniajac potencjometr od przepustnicy z tym od osi ruchu. Zyskalem ponowna plynnosc ruchu, ale przepustnica sie kaszanila :P.

Ale po niecalych 2 miesiacach znowu zaczelo sie psuc.

wydalem 100 zeta na 4 miesiace gry, w tym te 2 ostatnie to tylko dzieki kombinowaniu.

a i grajac staralem sie delikatnie obchodzis z joyem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh nie wiem cz sam dam radę to zrobić, chociaż po tym jak zachowuje sie ten joy to wydaje mi sie że wystarczy wycziścić go or sth słyszałem, że ktoś z forum smarował coś w takim joyu tylko nie wiem kto :(

UPDATE: nie zgadniecie co pomogło :twisted:

po formacie windy joy lata normalnie, to był problem ze sterami :twisted:

thx za wszelkie sugestie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...