Skocz do zawartości
stranger

znowu w sprzedaży radki 9500@9700

Rekomendowane odpowiedzi

cytuje artykul z benchmark.pl

Dla wszystkich, którzy dwa miesiące temu nie zdążyli załapać się na znakomite karty Radeon9500@9700, mamy dziś rewelacyjną wiadomość. W naszym sklepie internetowym już wkrótce (22 listopada) pojawi się limitowana ilość kart Hercules Radeon 9700 (prawdopodobnie już ostatnia w tym roku). Już dziś można składać zamówienia, a do każdej karty Radeon 9700 zamówionej przed 22 XI dokładamy komplet radiatorków na pamięci (łącznie 4 radiatorki - po dwa na każdą stronę karty).

pewnie warto sie tym zainteresowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że już mam 9700pro Sapphire, bo wziołbym tego Herculesa.

A tak na marginesie co sądzicie o 9700pro właśnie Sapphire'a, bo nigdzie nie mogłem znaleźć opini o tej firmie.

co za LOL... :lol: ma kartę i się pyta co o niej sądzimy...kupił taką drogą grafę nie czytając wcześniej opinii o niej,artykułów i recenzji...no nie mam pytań w ogóle.... 8O :lol:

a co do tematu i tej karty w linku to trochę dziwne...czerwony laminat u Herculesa?? :? :roll: wygląda jak Sapphire... :roll: :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że już mam 9700pro Sapphire, bo wziołbym tego Herculesa.

A tak na marginesie co sądzicie o 9700pro właśnie Sapphire'a, bo nigdzie nie mogłem znaleźć opini o tej firmie.

rece mi opadają

skąd sie urwałes??

przeciez 97p sapphire bedzie zasze wydajniejszy od 97 - co z tego ze herc-myslisz ze bedziesz miał lepszą wydajnosc czy jakosc obrazu

ROTFL :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie opłaca mi się sprzedać mojego radka za 1150zł i wziąć Hercules 3D Prophet ATI 9800SE All In Wonder 128MB bo jakt to zobaczyłem to ręce mi opadły, czy lepiej poczekać i spalić mojego radka albo rozwalić bios czy herc może mieć w zapasach za miesiąc moją kartę i zaczepać jakiegoś 9800 lub kaske 1500zł(renkojmia).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Herc 9700 wygląda tak

Dołączona grafika

Jakie radiatory????

Herculesy na czerwonym laminacie to nic innego jak shaphiry z logiem Herculesa i gorszymi pamięciami :( ale one też miały radiatorki...

Nie wiem więc co to za dziwne zwierze ???

Ps: zdjęcia w komputroniku są czasem dziwne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie opłaca mi się sprzedać mojego radka za 1150zł i wziąć Hercules 3D Prophet ATI 9800SE All In Wonder 128MB bo jakt to zobaczyłem to ręce mi opadły, czy lepiej poczekać i spalić mojego radka albo rozwalić bios czy herc może mieć w zapasach za miesiąc moją kartę i zaczepać jakiegoś 9800 lub kaske 1500zł(renkojmia).

jak za lezy cina kombajnie ???? bo ten kombajn bedzie mniej wydajny (wolniejszy w grach) od twojej aktualnej grafy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.sirius.pl/news.php?id=2642. Ja sobie niekupię  :(,  ale może ktoś z was? Coś mi to tanim mięsem pachnie... 8O albo już śpie?

Właśnie, coś tutaj chyba nie tak...Bralibyście tą kartę? Jest możliwość jej zwrotu bez podania przyczyny w Siriusie?

Jaka jest różnica, jeśli będzie laminat czerwony, czy tam morski,niebieski? Hercules da się kręcić? Zaraz jeszcze poszukam coś o nim...

Normalnie je jestem pewny...HELP

Brać czy nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.sirius.pl/news.php?id=2642. Ja sobie niekupię  :(,  ale może ktoś z was? Coś mi to tanim mięsem pachnie... 8O albo już śpie?

Właśnie, coś tutaj chyba nie tak...Bralibyście tą kartę? Jest możliwość jej zwrotu bez podania przyczyny w Siriusie?

Jaka jest różnica, jeśli będzie laminat czerwony, czy tam morski,niebieski? Hercules da się kręcić? Zaraz jeszcze poszukam coś o nim...

Normalnie je jestem pewny...HELP

Brać czy nie?

Z tego co wiem - nie wazne w jaki sposob kupujesz na odleglosc masz prawo w ciagu 10 dni zwrocic towar bez podania przyczyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...