stranger Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 cytuje artykul z benchmark.pl Dla wszystkich, którzy dwa miesiące temu nie zdążyli załapać się na znakomite karty Radeon9500@9700, mamy dziś rewelacyjną wiadomość. W naszym sklepie internetowym już wkrótce (22 listopada) pojawi się limitowana ilość kart Hercules Radeon 9700 (prawdopodobnie już ostatnia w tym roku). Już dziś można składać zamówienia, a do każdej karty Radeon 9700 zamówionej przed 22 XI dokładamy komplet radiatorków na pamięci (łącznie 4 radiatorki - po dwa na każdą stronę karty). pewnie warto sie tym zainteresowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 IMO to beda 9700 a nie 9500@9700 , poza tym cena jaka cena pewnie z 1100 , zaporowa dla wiekszosci userow ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 koorka faktycznie to cena bedzie na bank zaporowa myślałem że wznawiają sprzedaż tych kreconych 9500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Szkoda, że już mam 9700pro Sapphire, bo wziołbym tego Herculesa. A tak na marginesie co sądzicie o 9700pro właśnie Sapphire'a, bo nigdzie nie mogłem znaleźć opini o tej firmie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9526 :arrow: 1049 :arrow: 9700 none pro :arrow: herc 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Szkoda, że już mam 9700pro Sapphire, bo wziołbym tego Herculesa. A tak na marginesie co sądzicie o 9700pro właśnie Sapphire'a, bo nigdzie nie mogłem znaleźć opini o tej firmie. co za LOL... :lol: ma kartę i się pyta co o niej sądzimy...kupił taką drogą grafę nie czytając wcześniej opinii o niej,artykułów i recenzji...no nie mam pytań w ogóle.... 8O :lol: a co do tematu i tej karty w linku to trochę dziwne...czerwony laminat u Herculesa?? :? :roll: wygląda jak Sapphire... :roll: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Szkoda, że już mam 9700pro Sapphire, bo wziołbym tego Herculesa. A tak na marginesie co sądzicie o 9700pro właśnie Sapphire'a, bo nigdzie nie mogłem znaleźć opini o tej firmie. rece mi opadają skąd sie urwałes?? przeciez 97p sapphire bedzie zasze wydajniejszy od 97 - co z tego ze herc-myslisz ze bedziesz miał lepszą wydajnosc czy jakosc obrazu ROTFL :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Ludzie opłaca mi się sprzedać mojego radka za 1150zł i wziąć Hercules 3D Prophet ATI 9800SE All In Wonder 128MB bo jakt to zobaczyłem to ręce mi opadły, czy lepiej poczekać i spalić mojego radka albo rozwalić bios czy herc może mieć w zapasach za miesiąc moją kartę i zaczepać jakiegoś 9800 lub kaske 1500zł(renkojmia). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Herc 9700 wygląda tak Jakie radiatory???? Herculesy na czerwonym laminacie to nic innego jak shaphiry z logiem Herculesa i gorszymi pamięciami :( ale one też miały radiatorki... Nie wiem więc co to za dziwne zwierze ??? Ps: zdjęcia w komputroniku są czasem dziwne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Ludzie opłaca mi się sprzedać mojego radka za 1150zł i wziąć Hercules 3D Prophet ATI 9800SE All In Wonder 128MB bo jakt to zobaczyłem to ręce mi opadły, czy lepiej poczekać i spalić mojego radka albo rozwalić bios czy herc może mieć w zapasach za miesiąc moją kartę i zaczepać jakiegoś 9800 lub kaske 1500zł(renkojmia).jak za lezy cina kombajnie ???? bo ten kombajn bedzie mniej wydajny (wolniejszy w grach) od twojej aktualnej grafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Chyba, że pójdzie @pro. Tak czy inaczej, generalnie IMO cena AIW 9800 jest jak na AIW rewelacyjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Rany! jeszcze nigdy mój post nie wzbudził takiego odzewu. Chciałem tylko wiedzieć jak karty Sapphire'a wypadają w porównaniu z modelami innych firm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Rany! jeszcze nigdy mój post nie wzbudził takiego odzewu. Chciałem tylko wiedzieć jak karty Sapphire'a wypadają w porównaniu z modelami innych firm. a jak sie mają miec skoro w 99% to są te same karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 http://www.sirius.pl/news.php?id=2642. Ja sobie niekupię :(, ale może ktoś z was? Coś mi to tanim mięsem pachnie... 8O albo już śpie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 No tak, ale karty różnych firm, różnie się kręcą, itd..m a ja mam ją dopiero jakieś 5 dni. Nie kupiłem nowej i nie dałem za nią 1.000PLN tylko 800PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 tzn. Radka 950PRO czy 9700? Herculeca czy BBA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Huh, za 999zl to sambym wzial :(. No nic ide wyslac totka na dzisiaj :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 http://www.sirius.pl/news.php?id=2642. Ja sobie niekupię :(, ale może ktoś z was? Coś mi to tanim mięsem pachnie... 8O albo już śpie? Właśnie, coś tutaj chyba nie tak...Bralibyście tą kartę? Jest możliwość jej zwrotu bez podania przyczyny w Siriusie? Jaka jest różnica, jeśli będzie laminat czerwony, czy tam morski,niebieski? Hercules da się kręcić? Zaraz jeszcze poszukam coś o nim... Normalnie je jestem pewny...HELP Brać czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 a czy ktos mi moze powiedziec czemu hercules 3d tweaker do podkrecania grafy mi nie nie chce dzialac i wywal komunikat ze ten soft dziala tylko z grafami od herculesa?czyzbym nie mial herculesa tylko jakas podrobke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 http://www.sirius.pl/news.php?id=2642. Ja sobie niekupię :(, ale może ktoś z was? Coś mi to tanim mięsem pachnie... 8O albo już śpie? Właśnie, coś tutaj chyba nie tak...Bralibyście tą kartę? Jest możliwość jej zwrotu bez podania przyczyny w Siriusie? Jaka jest różnica, jeśli będzie laminat czerwony, czy tam morski,niebieski? Hercules da się kręcić? Zaraz jeszcze poszukam coś o nim... Normalnie je jestem pewny...HELP Brać czy nie? Z tego co wiem - nie wazne w jaki sposob kupujesz na odleglosc masz prawo w ciagu 10 dni zwrocic towar bez podania przyczyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Ale głowy byś pewnie za to nie dał... Dobre w ogóle są te Hercules'y? Bo nic nie mogę o nich znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Zaczepiste :) Jeśli chodzi o laminaty to różnica jest taka że jak będzie z czerwonym to niebędzie karca herculesa, ale i tak będzie superwydajna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xo0oR Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Ale głowy byś pewnie za to nie dał... Dobre w ogóle są te Hercules'y? Bo nic nie mogę o nich znaleźć. Jak nie najlepsze.... IMHO : or Sapphire ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Ale głowy byś pewnie za to nie dał... Dobre w ogóle są te Hercules'y? Bo nic nie mogę o nich znaleźć. Hmm.. wiesz tak jest zapisane polskim prawie, wiec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...