radzio_ Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 witam a wiec mam 256mb ram pc 145 Specteka z timingami 7-3-3-3. pamiec jest owiewana powietrzem z obu stron (prawie sie nie grzeje) a teraz pytanko: -czy te pamiatki wytrzymają timingi 6-2-2-2 ??? mam mozliwosc zmiany pierwszej cyfry miedzy 5 a 7 (5,6,7) a pozostałych 2 lub 3 jak myślicie, ktora kombinacja bedzie najlepsza??? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 czy wytrzymaja 6-2-2-2 ?? jasnowidza tu nie znajdziesz - ustaw i sprawdz - to nic nie kosztuje co do kombinacji to tak samo - nikt ci nie powie na ile pojda - testuj a sie dowiesz ... jak uzyjesz wyszukiwarki to znajdziesz pare tematow gdzie tlumaczono od podstaw sprawy z timingami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustav Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 ja mam wlasnie takie pamiatki 256MB DDR SpecTec PC2700 i chodza wlasnie na ustawieniach 6-2-2-2, polecam tak ustawic 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Testuj Testuj Testuj nic im sie nie stanie i one sa chyba Pc 133 a wytrzymuja 145 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...