rout Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 witam @ll niedawno qpilem grafe [gf2 mx400 ] bo chcialem w koncu sprzedac fxa5600 [sic!] i to miala byc moja karta zastepcza. dzisiaj doszla poczta. wkladam ja do mobo po uprzednim odinstalowaniu sterow wlaczam kompa i nic , black screen i jeden dlugi [kolo 1,5sec] dzwiek [ciagly]. na karcie nie widac zadnych uszkodzen , pamiatki nieprzyjarane, kondziory cale , sciezki tez , ale na gpu nie moge spojrzec bo radiator siedzi jak skurczybyk. czy to karta walnieta? dodam ze karte qpilem za 51zl z wysylka wiec to nie majatek ale bylbym bardzo happy gdyby dzialala. prosze o pomoc pozdrawiam ps.karta powinna chodzic na agp4 max ale ja nigdzie nie moge znalesc predkosci AGP. mobo to epox 4pda2+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Może jej po prostu nie docisnołeś :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 hm... za kogo ty mnie bierzesz? :evil: docisnalem a raczej dokrecilem.. wiec to nie wchodzi w gre... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziombel Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 czasami sa takie przypadki ze karta gryzie sie z mobo, ale hmm nie wiem na to raczej to nie wyglada..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Wiesz dokrecenie nie gwarantuje ze biedzie dobrze wsadzona. Lepiej sprawdz jeszcze raz docisnij raz jedena a potem druga strone grafy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 ok , dzieki za odpowiedzi. a , mam jeszcze jedno pyt... w biosie nigdzie nie znalazlem opcji zmiany agp wiec czy to mozliwe ze automatycznie mi sie przestawi na 4x gdy wloze gf2? pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Tak automatycznie przelaczy bo ona ma chyba X8. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Całkowicie możliwe. Mówie Ci. Zlookaj jeszcze raz karte. Może być 1 mm looz i już mogę nie działać. A to że dokręciłeś to nic nie znaczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 a na tym Fxia chodzi ?? jak go wsadzisz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 tak , fx chodzi ale co z tego... juz chyba wole gf2 niz tego fx :evil: zonglowalem tak kartami i zawsze fx odpalal... tak z 3 razy , raz gf2 , potem fx zeby zlukac czy all ok , itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 moze i walnieta jest... najlepiej, najszybciej, wloz do innego kompa to wiele wyjasni, chociaz jak czytam o przekladaniu kart, chyba nie wiele z niej bedzie... Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Czasami tak jest, że w bios nie zawsze wykrywa, że jest to karta pod agp4x. Też tak miałem jak montowałem u qmpla moją grafe. Komp odpalił ale rozpoznał mx-a jako agp1x. W Twoim przypadku może pomóc wyjęcie bateryjki z biosu na kilka sekund lub przełożenie na chwile odpowiedniej zworki. Wątpie że to to ale nie zaszkodzi sprubować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 hm... mam jeszcze jedno pytanko... co to jest AGP apertue size? czy ma to wplyw na wydajnosc gpu? mam do wyboru chyba od 16 czy 32 do 256. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Przewaznie ustawia sie polowe swojego ramu np. przy 256 Ram ustawiasz 128.Ilośc pamięci systemowej do wykożystania przez urzadzenie AGP. Nie wiecej niz połowa pamieci RAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...