kolczan Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Jest sobie starenka gra ziema 2140 sa tez problemy. 1) niemam dzwieku moja karta dzwiekowa to sb live1024 (moze jakies sterowniki trzeba miec?) 2) jednostki ruszaja sie cholernie szybko mozna to jakos spowolnic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 niemasz wogule dzwieku czy tylk muzyki jesli to pierwsze to wloncz setup i wybierz auto detekcje i nic niezmienia j ztego co setup wybierze!!! jesli to drugie tozobacz czy w srodku masz taki maly kabelek co prowadzi od cdromu do karty dzwiekowej a co do drugiego pytania spruboj zmniejszyc szybkosc gry podzczas gry musisz zanlesc opcje i tam jest taki suwak z szybkoscia gry sprubuj go przestawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczan Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Jak biore autodetekcje to mi nie znajduje karty dzwiekowej. Kabelek jest podlaczony. Grales w ogole w te gre? bo jezeli bys gral to bys wiedzial ze tam paska obslugujacego szybkosc gry niema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 ostatno gralem 2 dni (plytke dzdzies mi wcielo)temu wydawalo mi sie ze pasek jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 jak nie ma paska to poszukaj jakichś paczy na necie... moze masz za szybki procesor :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Pasek JEST podczas gry przechodzisz do ostatniej ( pierwszej zprawej)zakladki (tam gdzie jest opcja zapisz koniec itd) wchodzisz w konfiguracja i tam gdzies jest taki maly pasek predkosc gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczan Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 No rzeczywiscie jest moj blad ze nie zauwazylem. Thx wielkie. A co do patchy szukalem i nic nie znalazlem :cry: Widze ze niepotrzebnie stary komp sprzedawalem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...