Skocz do zawartości
BLANTMEN

Nokia Game 2003

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie zaraz ... strzeli

Juz 10 raz rzedu wygrywam, tzn kolesie zduciekaja odrazu 8) albo pod koniec gry. I jak tu przejsc na wyzszy poziom :? Powino byc ze jak wygrasz x razy przez walkower to i tak idziesz poziom wyzej a nie jak ja musze calyczas sziedziec na najnizszym. Bylem juz na 2 to trzeba z 2,3 razy normalnie wygrac. Czy wy tez macie takie przygody?

Update:

Hehe juz by bylo lekko 20 wygranych pod rzad, ale jak widza ze juz nie maja szans wygrac to wola uciec z gry. Przecierz jak przegraja to nic sie nie dzieje. Mogli by wrescie zagrac do konca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój rekord w tej grze intro to 29 sek.

To że oni mogą uciekać to jest duży bład ze strony Nokii. Powinno się im konta blokować. 3 razy uciekną i koniec gry. Albo poprostu każdy ma 10 prób i pa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NG2003 jest narazie chyba najgorsza z serii... poczawszy od problemow z ladowaniem storny uw eilu osob - mnie to naszczescie nie dotknelo - przez idiotyczne gry w stylu bakterii skonczywszy na zawiezaniu sie gier. To mnie dotknelo szczegolnie. Jakas plaga - moge grac od 22:00 do rana ale w dzien nie pogram bo mam za slabe polaczenie.

Na razie mam miejca powyzej 30 w polsce w kazdej grze oprocz powalonych żelków (bakterie) dzisiaj dluga noc... jak nie nabije 23-24 tys to jeszcze jutro... jezeli jutro sie nie uda to chyba po mojej grze... narazie 90 w polsce. Gdybym mial 24k w BB to bylbym w pierwszej 10...

OK. Ide grac - do rana jeszcze daleko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi