Skocz do zawartości
BLANTMEN

Nokia Game 2003

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mam pare pytan:

1.Czy telefon do tej gry jest niezbedny??... bo ja swojego koma nie mam,a do rejestrcji podam numer siostry.

2. Czesto oni smsy wysylaja ??... zeby siostra sie nie wkuzala

3. Jak sie teraz zapisze, mam jakies szanse na jakas wysoka pozycje ??.... czy juz mam za mało czasu na to...

4. Fajne to w ogole jest ??.... czy mi sie oplaca w to wchodzic ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, Burro to się obudziłeś :) Nokia Game za 3 godziny się kończy ;) Trzeba się orientować wcześniej :)

Suchyy, niezły jesteś. Kurde ja jestem gdzieś w okolicach 700 miejsca w kraju. Na świecie to już nie mówię :) Ale nie miałem możliwości konkretnie w to pograć... Zresztą to uciekanie przeciwników mnie dobijało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, Burro to się obudziłeś :) Nokia Game za 3 godziny się kończy ;) Trzeba się orientować wcześniej :)

Suchyy, niezły jesteś. Kurde ja jestem gdzieś w okolicach 700 miejsca w kraju. Na świecie to już nie mówię :) Ale nie miałem możliwości konkretnie w to pograć... Zresztą to uciekanie przeciwników mnie dobijało...

Krootki no ja sobie obiecalem ze nie odpuszcze do konca po zeszlym roku. Gry mi sie okropnie zawieszaly, nie dalo sie wlasciwie grac. dwie pierwsze przeszedlem w domu ok 3-4 w nocy. Kolejna niestety musial p[rzejsc mi kumpel bo sam nie dalem rady - 2 liga i zwiecha. A ostatnia gre przeszedl mi gosc ktoremu ona sie podobala, za to nie potrafil grac w Flo Boarding wiec on mi nastukal pkt w to a ja jemu w FLO. Mialem wiec troche fuksa, wiecej jednak pecha z tymi zawieszajacymi sie grami. Wolalbym sam poprzechodzic ale sie nie dalo. A final banalny. ;]

No ale nic nie mowie :D jeszcze 2 h i 15 min do konca - jak kazdy zaraz zdobedzie 48 tys to spadne jeszcze z pierwszje 50 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mam nadzieję, że za rok będzie lepiej. Moim zdaniem najbardziej klimatyczna była I część. Pomimo jeszcze większych problemów (szczególnie z rozgrywkami finałowymi) gra miała to "coś". Żeby przejść dalej, trzeba było obejrzeć odpowienią reklamę w tv/gazecie, było o wiele mniej ludzi - czuło się jakby grało się w "elitarnym" gronie... W tym roku gra była IMHO beznadziejna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi