turzol Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Panowie lookajcie na ta aukcje :arrow: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17800167 i powiedzcie co o tym myslicie bo jak dla mnie to sciema (chociaz koles ma mnostwo komentarzy). Jezeli to nie walek to cena jak dla mnie jest zabojczo niska. Normalnie ceny FX5900Ultra 256MB wahaja sie od 2400-2800zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 w tych komentarzach widac, ze facet sprzedaje same drozsze rzeczy...laptopy, handheldy itp.. i ma ich duzo...w sumie..czemu nie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Nie spotkalem sie zeby SS robil kogos w jajo tzn bral kase a wysylal cegle .Mi sie wydaje ze facet jest wiarygodny zobacz komentarze !! Facet wszystko sprzedaje tanio !! Dzieki ze mi go pokazales chyba sobie cosik kupie !! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 napewno przywieziona z zagranicy, pozatym nie ma gwarancji, ja bym nie kupił, a nóz by zaczeła coś krzaczyć i co ? pupa zbita :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Facet jak najbardziej pewny :!: Sprzedaje poprostu wszystko bardzo tanio... Jeżeli są jakieś wątpliwości pisać do mechl!na na priv... Kupował u niego dysk 120gb za bardzo niską cene... ( a zresztą możesz go znaleźć w jego pozytywach ). No i do tego SS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 To ja sie podpne co sadzicie o tym gosciu ma duzo zeczy dosyc tanio http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17828710 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=292502 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Podobną zasade sprzedaży ( sprowadzanie z Francji ) oraz wygląd ( aukcji ) miał gościu który okazał się wałkiem. Tutaj jest temat w którym znajdziesz informacje o tym gościu. Twój wybór.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Podobną zasade sprzedaży ( sprowadzanie z Francji ) oraz wygląd ( aukcji ) miał gościu który okazał się wałkiem. Tutaj jest temat w którym znajdziesz informacje o tym gościu. Twój wybór.... Ostatnio kilka osób nabrało się na myszki Logitecha MX700. Gość (warmuzek) nie miał komentarzy, ale chciał kasę z góry i sprzedawał je najpierw po 150zł, potem 169zł, a potem 180zł i to po kilka sztuk. Teraz zaczynają się negatywy, bo naciął jeszcze kilka osób na procesor, monety i RAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 No niestety na allegro ostatnio zaczelo sie zle dziac.. Ostatnio dla Rypera z tego forum i czlonka #tweak Crew odwiedzilem oszusta ktory ociol chlopakow na spora sumke za nowe nokie i pare innych.. na allegro dzialanie nie ma co liczyc bo oni pisza ze o jakiekolwiek dane musi wystapic do nich policja i oni nic nie zrobia poza udostepnieniem danych policji - jeszfcze dodajac ze sami mamy wytlumaczyc policji co to allegro i jaki to rodzaj przestepstwa... Na szczescie po 2-3 dniach po nitce do klebka doszlismy adres goscia prawdziwy - niestety adres mozna sobie w allegro egytowac w kazdej chwili wiefc tamten tez zmienial... problem byl tkai ze nie mial komentazy :) i tylko 1 pozytyw... ktory sam sobie wystawil z 2 konta :)) Wykorzystal gosc nawet blad bankowy - w opisie konta ktry banki pomijaly wiec kamuflaz byl prawie perfekcyjny... ale po co ja to pisze :)) Fakt jest jeden - po 4 dniach od zajecia sie sprawa kasa zostala przelana z przeprosinami na moje konto po czym trafila do wlascicieli :) Nie wiem czy gosciowi na cale zycie wybilem oszustwa z glowy - doslownie i w przenosni ale radze byc podejzliwym do kazdego kto w nazwisku ma Motyka, Matyka i ma na imie tomek - z Legnicy Smieszne w tym wszystkim bylo to ze gosc okazal sie mieszkac 2 bloki dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=292502 ten gosc jest z krotoszyna a ja mieszkam w kozminie czyli 15km od niego :D i ma ceny dorpe w ryj musze sie znim poznac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 turzol - czek dys ałt nawet VIVO ma http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17794794 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Niezle ma te cenki, kuszace nie powiem..ale ja dziekuje - postoje :lol: Wole mojego radka 9700@9700pro niz jakies tam Elfy i inne wynalazki wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...