Skocz do zawartości
turzol

Czuje przekret...

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie lookajcie na ta aukcje :arrow: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17800167 i powiedzcie co o tym myslicie bo jak dla mnie to sciema (chociaz koles ma mnostwo komentarzy). Jezeli to nie walek to cena jak dla mnie jest zabojczo niska. Normalnie ceny FX5900Ultra 256MB wahaja sie od 2400-2800zl...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facet jak najbardziej pewny :!: Sprzedaje poprostu wszystko bardzo tanio... Jeżeli są jakieś wątpliwości pisać do mechl!na na priv... Kupował u niego dysk 120gb za bardzo niską cene... ( a zresztą możesz go znaleźć w jego pozytywach ). No i do tego SS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobną zasade sprzedaży ( sprowadzanie z Francji ) oraz wygląd ( aukcji ) miał gościu który okazał się wałkiem. Tutaj jest temat w którym znajdziesz informacje o tym gościu.

Twój wybór....

Ostatnio kilka osób nabrało się na myszki Logitecha MX700. Gość (warmuzek) nie miał komentarzy, ale chciał kasę z góry i sprzedawał je najpierw po 150zł, potem 169zł, a potem 180zł i to po kilka sztuk. Teraz zaczynają się negatywy, bo naciął jeszcze kilka osób na procesor, monety i RAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety na allegro ostatnio zaczelo sie zle dziac..

Ostatnio dla Rypera z tego forum i czlonka #tweak Crew odwiedzilem oszusta ktory ociol chlopakow na spora sumke za nowe nokie i pare innych..

na allegro dzialanie nie ma co liczyc bo oni pisza ze o jakiekolwiek dane musi wystapic do nich policja i oni nic nie zrobia poza udostepnieniem danych policji - jeszfcze dodajac ze sami mamy wytlumaczyc policji co to allegro i jaki to rodzaj przestepstwa...

Na szczescie po 2-3 dniach po nitce do klebka doszlismy adres goscia prawdziwy - niestety adres mozna sobie w allegro egytowac w kazdej chwili wiefc tamten tez zmienial... problem byl tkai ze nie mial komentazy :) i tylko 1 pozytyw... ktory sam sobie wystawil z 2 konta :))

Wykorzystal gosc nawet blad bankowy - w opisie konta ktry banki pomijaly wiec kamuflaz byl prawie perfekcyjny... ale po co ja to pisze :))

Fakt jest jeden - po 4 dniach od zajecia sie sprawa kasa zostala przelana z przeprosinami na moje konto po czym trafila do wlascicieli :)

Nie wiem czy gosciowi na cale zycie wybilem oszustwa z glowy - doslownie i w przenosni ale radze byc podejzliwym do kazdego kto w nazwisku ma Motyka, Matyka i ma na imie tomek - z Legnicy

Smieszne w tym wszystkim bylo to ze gosc okazal sie mieszkac 2 bloki dalej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi