NOVY20 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Kiedy uruchamiam jakakolwiek ikone na pulpicie to zanim mi sie pokaze okno zejdzie z 30 sek, nie było by problemu gdubym mogł nainstalowac jeszcze raz explorera ale przy kazdej probie wyskakuje komunikat ze nowsza wersja expolorera juz jest zainstalowana jezeli ktos ma jakis pomysł to niech napisze DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 od nowa Windowsa trzeba na moje oko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 A u mnie jak odpale iE 6 to zjada mi 100% procka i tak sie tnie że ciężko okno przewinąć(stało się tak nagle z dnia na dzień) dlatego przerzuciłem sie na operę niestety nie czyta ona prawidłowo wszystkich stron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Zostaw te IE :wink: i zainstaluj Avant Browser 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...