boy Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Muszę kupić używaną dziewiętnastkę, a właściwie to dwie. Gdzie we Wrocławiu mogę to dostać? Pierwszy ma być do projektowania (za ok.1000zł). Ma mieć takie dziwne wejścia (osobne na różne kolory, czy coś takiego). Mają je profesjonalne monitory. Ja nie za bardzo wiem o co chodzi... Drugi tańszy, do AutoCad'a (za jakieś 600zł). Jeżeli ktoś z Was wie, gdzie mogę to dostać, proszę o pomoc. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Nikt nie wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 www.allegro.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 www.trex.com.pl albo www.trex.pl wylookaj gdzie maja siedzibe - zapomnialem ale to jest kolo Proline'u - maja tam mnostwo uzywanego shitu - na 100% znajdziesz monita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Pojedź na giełdę dzisiaj, też powinieneś znaleźć na polibudzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Na polibudzie bieda, już od jakiegoś czasu nic nie mają oprócz czystych płyt i gier...Właśnie z niej wróciłem, największy monitor, jaki tam znalazłem, to 17". Nie mam pytań. Na Allegro nie kupuję, jakoś mi się nie chce w nie wierzyć, tam można kupić pocztówki za zeta, a nie monitor za 500. Szkoda siana na wałki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 kurde no ja kupilem wlasnie za 700 19" i jeszcze no jej nie widzialem ma byc u mnie we wtorek i ja mam nadzieje ze nie dostane pustaka w podle no ale zobaczymy najwyzej mnie ojciec zabije hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...