pci Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Mam takie pytanie. Czy jest ważna kolejnośc z jaką po zaistalowaniu systemy instalujemy: Stery: grafy, pł głuwnej, patche do winda, direx itp. jako kolejność jest najlepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Ja zawsze isnatluje stery do mobo --> grafy --> drirectx a pozniej jakies inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly :P Raczej nie ma to wiekszego znaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 wskazane jest najpierw instalowac stery od mobo potem grafa i inne badziewia poszukaj na fotum, byl juz taki topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Ja instaluje wszystko naraz i dopiero restartuje kompa i zawsze wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Ja instaluje wszystko naraz i dopiero restartuje kompa i zawsze wszystko działa. wlasnie sie kiedys zastanawialem jakie to ma znaczenie? czy powinno byc: mobo-reset-grafa-reset-....-reset............... czy nie ma znaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 jezeli grafa jest na agp to i tak najpierw trzeba zainstalowac stery do mobo ( w tym do agp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...