michal_25 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Co mam zrobic zeby po kliknieciu na adres otwierala sie Opera a nie MISIE??: Kombinowalem juz chyba w kazdy sposob... Pomicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 A może PLIK>PREFERENCJE>DOMYŚLNA PRZEGLĄDARKA pozaznaczac protokoły i zaznaczyć Opera ma sprawdzać czy jest domyslną przeglądarką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_25 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 I najśmieszniejsze jest to że zrobiłęm to:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Jeśli chodzi o linki klikane w gg albo tlenie, to zawsze będzie Ci się otwierał IE, ponieważ obia komunikatory pracują na shellu explorera, a nie ma tak, żeby link kliknięty w jednej przeglądarce otwierał się w drugiej. Nie wiem jak z linkami w outlooku, bo nie używam, ale może być podbnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 outlook otwiera opere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Jeśli chodzi o linki klikane w gg albo tlenie, to zawsze będzie Ci się otwierał IE, ponieważ obia komunikatory pracują na shellu explorera, a nie ma tak, żeby link kliknięty w jednej przeglądarce otwierał się w drugiej. Nie wiem jak z linkami w outlooku, bo nie używam, ale może być podbnie. W tlenie wystarczy plugin extlink i wszystko otwiera sie w domyslnej przegladarce (www.tlen.vel.pl) o GG niec nie wiem bo nie uzywam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_25 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 spoko. Dzieki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...