poca Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Czy jeżeli mam Dialoga, to beznadziejne, obrzydliwe, chamskie, wolne ustrojstwo to czy mógł mieć neo, nie rezygnując z Dialoga. Gdzieś słyszałem że Dialog podpisał umowe z TPSA że jej usługią są dostępne w Dialogu. Wysłałem do BOK'u 3 maila, dostałem replay'a od bota, żebym czekał. Później zadzwoniłem to kolesiówka powiedziała, realnie, że nie udzieli mi żadnej informacji. Nie dziwie się, dzwonie do niej co dzień, prawie, i jak słyszy mój ID to ją o podłoge miota. Więc... POMOCY 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 dolanczam sie do tego pytania =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Co tu wiedziec, obietnice na papierze a realia to dwie rozne sprawy, skoro nie chcą to się ich raczej nie zmusi, zawsze powiedzą że jest brak możliwości technicznych, że to a tamto i tyle... Tymbardziej ze będąc klientami Dialoga, TPSA ma wręcz nawet powód by tego nie zrobic, będą w ten sposób kusić do zmiany operatora... Myśląc realnie szanse są małe, chociaż nie jest wykluczone w 100%, zawsze jakaś malutka szansa jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Dzwonie do tej baby i ją zmusze do odpowiedzi :/ Będe jej truł całą noc, aż w końcu odpowie mi, ale w sposób satysfakcjonujący :] Życzcie mi szczęścia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 To się nazywa profesjonalna sekretarka, udzielać odpowiedzi tak żeby klient nic nie wiedział to prawdziwa sztuka :lol: Może one przechodzą jakieś treningi? :roll: :lol: :lol: :lol: A swoją drogą pisałeś o DSLu w dialogu, staraj się lepiej o to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Czy jeżeli mam Dialoga, to beznadziejne, obrzydliwe, chamskie, wolne ustrojstwo to czy mógł mieć neo, nie rezygnując z Dialoga. Gdzieś słyszałem że Dialog podpisał umowe z TPSA że jej usługią są dostępne w Dialogu. Wysłałem do BOK'u 3 maila, dostałem replay'a od bota, żebym czekał. Później zadzwoniłem to kolesiówka powiedziała, realnie, że nie udzieli mi żadnej informacji. Nie dziwie się, dzwonie do niej co dzień, prawie, i jak słyszy mój ID to ją o podłoge miota. Więc... POMOCY 8) nie http://www.dialog.pl/dialog/main/sub.php?i...=209&news_id=38 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 to ją teraz pomęcz o dialostradę w Dialogu, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 i pomecz ja o regulamin jaki obowiazuje z tym dsl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 i pomecz ja o regulamin jaki obowiazuje z tym dsl jeżeli interesuje Cię to co myslę w regulaminie czyli sprawa udostepniania łącza to jest w nim napisane że nie wolno dzielić łącza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 moze ktos chce szczelolowy cennik tej uslugi typu : opcja podsieci , funkcjonalnosc routera , translacja adresow NAT/PAT i jeszcze inne rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Oczywiscie ze mozesz. Wystarczy zalozyc dodatkowa linie analogowa w TPSA ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...