Skocz do zawartości
poca

Mam Dialoga, a chciałbym Neo + :]

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jeżeli mam Dialoga, to beznadziejne, obrzydliwe, chamskie, wolne ustrojstwo to czy mógł mieć neo, nie rezygnując z Dialoga. Gdzieś słyszałem że Dialog podpisał umowe z TPSA że jej usługią są dostępne w Dialogu. Wysłałem do BOK'u 3 maila, dostałem replay'a od bota, żebym czekał. Później zadzwoniłem to kolesiówka powiedziała, realnie, że nie udzieli mi żadnej informacji. Nie dziwie się, dzwonie do niej co dzień, prawie, i jak słyszy mój ID to ją o podłoge miota. Więc... POMOCY 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tu wiedziec, obietnice na papierze a realia to dwie rozne sprawy, skoro nie chcą to się ich raczej nie zmusi, zawsze powiedzą że jest brak możliwości technicznych, że to a tamto i tyle...

Tymbardziej ze będąc klientami Dialoga, TPSA ma wręcz nawet powód by tego nie zrobic, będą w ten sposób kusić do zmiany operatora...

Myśląc realnie szanse są małe, chociaż nie jest wykluczone w 100%, zawsze jakaś malutka szansa jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jeżeli mam Dialoga, to beznadziejne, obrzydliwe, chamskie, wolne ustrojstwo to czy mógł mieć neo, nie rezygnując z Dialoga. Gdzieś słyszałem że Dialog podpisał umowe z TPSA że jej usługią są dostępne w Dialogu. Wysłałem do BOK'u 3 maila, dostałem replay'a od bota, żebym czekał. Później zadzwoniłem to kolesiówka powiedziała, realnie, że nie udzieli mi żadnej informacji. Nie dziwie się, dzwonie do niej co dzień, prawie, i jak słyszy mój ID to ją o podłoge miota. Więc... POMOCY  8)

nie

http://www.dialog.pl/dialog/main/sub.php?i...=209&news_id=38

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi