Iverace Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Mam problem z tunerem w windows xp pojawiają mi się pasy na programie który chcę oglądać dzieje się tak tylko wtedy gdy mam aktywne połączenie modemowe Zoltrix CObra. Z góry dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 primo - ustaw w biosie pnp os inst... czy cos takiego ustaw reset conf data jesli nie pomoze wez pnp... na none i ustaw recznie zasoby inne dla owych uzadzen dla zasobow modemu i tunera mozesz sprubowac ustawic shadow w biosie jesli masz taka opcje ew wywal sterki sciagnij inne do ubu uzadzen moesz tez poeksperymentowac z opcjami typu pci 1ws write etc problem prawdopodobnie lezy w hm scieraniu" sie danych na szyie z ubu uzadzen ew kiedy obydwa wymuszaja priorytet pracy na szynie... jest jeszcze jedna opcja biosy potrzebna nieraz prz tuerowaniu ale .. nie pmietam .... spiacy jestem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 nie no forest! jestes niezly wymiatacz :) nie wpadlbym na takie pomysly moja rada: poprobuj roznych konfiguracji kart w slotach PCI - pozmieniaj i poprobuj - czesto TV z modemem dziala poprawnie tylko w okreslonych slotach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...