milosz.x Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Witam. Wiem że napiszecie że jest opcja szukaj, ale potrzebuje bardzo szybkiej odpowiedzi, nie mam czasu przeglądać całego archiwum forum. +3.3 V: 3.33 V +5 V: 4.73 V +12 V: 12.67 V -5 V: -1.54 V -12 V: -3.79 V Prosze o opinie jak bardzo złe są te napięcia ( najbardziej mnie zaintrygowało te -12 V: -3,79 V ) Z góry dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 2 ostatnie odczyty to głupawka płyty, olej to. gdyby takie były na prawdę to komp by się nie uruchomił. masz za niskie 5V, może się przez to komp wieszać. zalecana zmiana zasilacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 A te napięcia to z jakiej płyty? Bo w to że miernikiem sprawdzałeś nie wierzę. Pisałem już dzisiaj, ale powtórzę: Napięcia podawane przez płyty główne (i software) nadają się do dekoracji wnętrz po wydrukowaniu, oczywiście ;) Jeśli znam model płyty głównej, to czasami mogę ocenić jakie są naprawdę te napięcia (czasem robię pomiary, na niektórych typach płyt głównych błąd pomiaru ma stałą wartość). --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...