Rocky Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Moja kolezanka 8) miala problem z kompem, wiec chcialem jej pomoc. Jej komp to Celeron 2.0 ghz Mobo: Gigabyte GA-8SR533P 256 MB DDRAM 266mhz Radeon 9000 64ram Seagate Barracuda IV, 40GB Zasilka 300W, nie wiem jakiej marki (pewnie codeshit...) Na Windows XP Home edition No i tak, dziewczynie wali sie komp, ma Blastera. Wiec sciagam latke chwilowo zatrzymuje odliczanie komenda "shutdown -a". Instalacja latki przebiegla pomyslnie, restartuje kompa. po restarcie znowu wlacza sie odliczanie 8O . Mysle sobie cfana bestia, dobrze ze wziolem ze soba plytki. Proboje zainstalowac Norton AntiVirus 2003: Wyskakuje jakis blad ze instalator windows jest uszkodzony i nie mozna zainstalowac AntiVira. No to ja cyk :twisted: i zformatowalem jej dysk, zainstalowalem mojego Windowsa Xp Pro. Wylaczylem neta zeby blastery i inne shity nie wlazly na kompa. Proboje zainstalowac Antivira na czystym systemie i znowu to samo 8O W koncu jakims cudem udalo mi sie wlaczyc setup, lecz przy instalacji pasek doszedl do konca i... zaczol sie cofac spowrotem 8O Ja juz nie wiem co moze byc przyczyna, u mnie instalacja z tej samej plytki przebiega bez problemow. Identyczna sytacja (cofanie sie paska) wystepuje przy instalacji Norton Personal Firewall 2003 HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 dobrze by bylo ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jej hd i przeskanowac u siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 sciagnij latke i programik FIXBLAST i uruchom go...napewno sie pozbedziesz niechcianego gada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 lukk : przecież wyrażnie napisał że po instale neta odłaczył rocky : moze płytka jest zwalona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 zrob tak jak pisze tu www.error.xp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 lukk : przecież wyrażnie napisał że po instale neta odłaczył rocky : moze płytka jest zwalona to ze odlaczyl to nic nie znaczy...tez dwie rzeczy powienien zrobic i BLASTA nie bedzie mial na pewno! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Blasta juz nie ma, usunalem go takim narzedziem, juz odliczanie sie nie pojawia. Problemem sa cofajace sie paski lub bledy w programach ktore modyfikuja/uzywaja instalatora windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...