Skocz do zawartości
Rocky

Cofajacy sie pasek o_O

Rekomendowane odpowiedzi

Moja kolezanka 8) miala problem z kompem, wiec chcialem jej pomoc. Jej komp to

Celeron 2.0 ghz

Mobo: Gigabyte GA-8SR533P

256 MB DDRAM 266mhz

Radeon 9000 64ram

Seagate Barracuda IV, 40GB

Zasilka 300W, nie wiem jakiej marki (pewnie codeshit...)

Na Windows XP Home edition

No i tak, dziewczynie wali sie komp, ma Blastera. Wiec sciagam latke chwilowo zatrzymuje odliczanie komenda "shutdown -a". Instalacja latki przebiegla pomyslnie, restartuje kompa. po restarcie znowu wlacza sie odliczanie 8O . Mysle sobie cfana bestia, dobrze ze wziolem ze soba plytki.

Proboje zainstalowac Norton AntiVirus 2003: Wyskakuje jakis blad ze instalator windows jest uszkodzony i nie mozna zainstalowac AntiVira.

No to ja cyk :twisted: i zformatowalem jej dysk, zainstalowalem mojego Windowsa Xp Pro. Wylaczylem neta zeby blastery i inne shity nie wlazly na kompa. Proboje zainstalowac Antivira na czystym systemie i znowu to samo 8O

W koncu jakims cudem udalo mi sie wlaczyc setup, lecz przy instalacji pasek doszedl do konca i... zaczol sie cofac spowrotem 8O

Ja juz nie wiem co moze byc przyczyna, u mnie instalacja z tej samej plytki przebiega bez problemow.

Identyczna sytacja (cofanie sie paska) wystepuje przy instalacji Norton Personal Firewall 2003

HELP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk : przecież wyrażnie napisał że po instale neta odłaczył  

rocky : moze płytka jest zwalona

to ze odlaczyl to nic nie znaczy...tez dwie rzeczy powienien zrobic i BLASTA nie bedzie mial na pewno!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi