polii Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Witam! Kupował ktoś leki w podanej wyżej aptece wysyłkowej? Zależy mi na pewnym leku który w polsce kosztuje dwa razy więcej niż wysyłkowo nawet z kosztami przesyłki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PastorFX Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Co to jest za lek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Ja bym tam nie kupił lekarstw wysyłkowo. Nie znam sie na tym ale wydaje mi sie ze leki musza byc przewożone i przechowywane w odpowiednich warunkach, no chyba ze chodzi o Aspiryne :wink: Jak różnica jest taka duża to weź lepiej skocz gdzieś do przygranicznego miasta w Niemczech i tam kup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...