fipa Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Napełniłem czarny kartridź napełniaczem i dalej pokazuje mi w sterownikach poziom tuszu minimalny. Co zrobić żeby poziom był pełny (napełniłem przecież do pełna)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madx21 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 musisz zresetowac :) masz linak w jezyku ENG HP56 i 57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 wielkie dzieki ale nie bardzo czaje jak to zrobic moglby ktos mi przetlumaczyc to na polski (nawet ogolnie co i jak mam zrobić)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Musisz zakleić te piny na kartridżu: jak na zdjęciu: Kolejność zaklejania styków masz tu: http://druknet.pl/regeneracja/?tid=230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...