guliwer23 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Witam wszystkich bardzo sa potrzebne sterowniki do Lg Flatron F700P albo link do ich sciagniecia .....dzieki i pozdrawiam wszystkich Guliwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Podaj mi maila, to Ci prześlę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Albo masz, link z GOOGLE 8O http://www.lge.co.kr/library/opendata.jsp?...latronF700P.exe No i jakże trudna do znalezienia strona producenta: http://www.lge.com/download/1305305620FB79...F700P-98khz.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzyper Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) sorry za odkopywanie starych w uj tematów ale nie mogę sobie poradzić z tymi trzema plikami które ściągnąłem z powyższego linku gdzie je trzeba umieścić w windowsie powodem jest to że mój monitor gubi rozdziałkę na rozdzielczości 1200x1600 ogólnie dla tego tematu zarejestrowałem się tu jeszcze raz sorka za stary temat Edytowane 24 Listopada 2008 przez trzyper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzyper Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) i jak czy ktoś może pomóc czy na daremne się rejestrowałem :twisted2: Edytowane 24 Listopada 2008 przez trzyper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 A z czym masz ten problem? Bo te 3 pliki to nie sa jakies przypadkowe pliki tylko najnormalniejsze sterowniki, których się nigdzie nie umieszcza tylko instaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Eh, juz nawet sterownikow nie potrafia instalowac jak nie ma instalatora.. Rozpakowujesz pliki, nastepnie w menadzerze urzadzen aktualizujesz sterowniki monitora wskazujac na katalog z plikami, ktore wczesniej wypakowales. Ps. Uzyj Edytuj i popraw bledy ortograficzne w swoich postach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzyper Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) a więc tak zainstalowałem te stery (nowsze) i problem pozostał ten sam. czy to rozdzielczość 800x600 czy 1200x1600 obraz nie dopasowuje się do ekranu (a przecież ręcznie w menu monitora się nie przestawia) jedynie 1024x768 odpowiada mu. dodam że moja karta to ati radeon x1300 z sterami do karty 8-11_xp32_dd_70226 jeżeli to ma jakieś znaczenie !? Edytowane 24 Listopada 2008 przez trzyper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Bo trzeba ręcznie ustawic i powinien potem juz "pamietać". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzyper Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 ale to jest jakieś nienormalne poza tym jak to miało by wyglądać w grach skoro dzieje się to samo, ok ale nic spróbuję rozciągnąć obraz wrzucając np. 800x600 a potem powrócę do starej 1024x768 zobaczymy dobra problem rozwiązany dzięki wam kolobos i sgj :gitarzysta2: :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...