Skocz do zawartości
guliwer23

LG F700P - sterowniki ?

Rekomendowane odpowiedzi

sorry za odkopywanie starych w uj tematów ale nie mogę sobie poradzić z tymi trzema plikami które ściągnąłem z powyższego linku gdzie je trzeba umieścić w windowsie powodem jest to że mój monitor gubi rozdziałkę na rozdzielczości 1200x1600 ogólnie dla tego tematu zarejestrowałem się tu jeszcze raz sorka za stary temat

Edytowane przez trzyper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh, juz nawet sterownikow nie potrafia instalowac jak nie ma instalatora..

Rozpakowujesz pliki, nastepnie w menadzerze urzadzen aktualizujesz sterowniki monitora wskazujac na katalog z plikami, ktore wczesniej wypakowales.

Ps. Uzyj Edytuj i popraw bledy ortograficzne w swoich postach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a więc tak zainstalowałem te stery (nowsze) i problem pozostał ten sam. czy to rozdzielczość 800x600 czy 1200x1600 obraz nie dopasowuje się do ekranu (a przecież ręcznie w menu monitora się nie przestawia) jedynie 1024x768 odpowiada mu. dodam że moja karta to ati radeon x1300 z sterami do karty 8-11_xp32_dd_70226 jeżeli to ma jakieś znaczenie !?

Edytowane przez trzyper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to jest jakieś nienormalne poza tym jak to miało by wyglądać w grach skoro dzieje się to samo, ok ale nic spróbuję rozciągnąć obraz wrzucając np. 800x600 a potem powrócę do starej 1024x768 zobaczymy

dobra problem rozwiązany dzięki wam kolobos i sgj :gitarzysta2: :banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi