tasiek Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 moze europejska wersja bedzie bardziej dopracowana..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 niemożliwe - wydali ją też na piep**** Xloca i nie będą nawet palcem kiwac zeby coś poprawiać - musieliby cały engine przepisać i nowe tekstury dać... Do kosza i na wieki wieków amen - może za 2 lata odpalę, to sobie pogram w 800x600 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 No dobra. Pograłem troche i oto co o grze sądze: Według mnie gra ma następujące wady: uproszczenia w stosunku do DX1 - jedna amunicja do wszystkich giwer :/, nie ma skillow tylko same biomody :/, no i wszystko sie robi klikaniem - w 1 mozna bylo chociaz poklepac kody do drzwi itp. Ale poza tym to jest bardzo dobry tytuł! Wy tu sie jej czepiacie, bluzgacie, mowicie ze porazka, a w DX:IW bardzo fajnie sie gra! Może nie jest to już DX1, ale napewno bardzo dobra gierka! Wciągająca, z przyzwoitą grafiką i muzyką, a to sie przeciez liczy. Jak chodzi? Według mnie nie najgorzej. Gram sobie w 800x600, cienie na medium, reszta high, bloom włączony i nie widze większych problemów :/ Jak dla mnie calkiem dobrze im to wyszlo. Mogło być lepiej, ale źle też nie jest! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Wlasnie zainstalowalem sobie te giere i po odpaleniu widac tylko czarny ekran. Po kilku stuknieciach w spacje wychodzi do pulpitu. Sciagnalem Patch 1.1 oraz witamine i dalej to samo :evil: Ktos spotkal sie z takim przypadkiem? Sprzet mam chyba wystarczajacy do odpalenia tej gry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 do odpalenia tak, do przyjemngo grania - nie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Jaką masz kartę jak nie obsługuje ona przynajmniej DirectaX 8 to sobie nie pograsz. To już było nie łaska poszukać. Po co ją w ogóle wgrywasz w to się nie da grać poczekaj na mega patcha. Takiego siana już dawno nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Sprzet masz napewno wystarczajacy :) Moze sprobuj najnowsze caty zainstalowac. Mnie sie tam dobrze na moim dziadku gralo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Jaką masz kartę jak nie obsługuje ona przynajmniej DirectaX 8 to sobie nie pograsz. To już było nie łaska poszukać. Po co ją w ogóle wgrywasz w to się nie da grać poczekaj na mega patcha. Takiego siana już dawno nie widziałem.Jakbys zajrzal do configu, to bys wiedzial, ze Radeon 9600Pro, ktory obsluguje standard DX9 oraz Pixel/Vertex Shader w wersji 2.0. Co do gry, to chcialem ja po prostu zobaczyc... Mam Catalysty w wersji 3.9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No w sumie to ja ja przeszedlem na catach 3.9 wiec problem lezy w innym miejscu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Wlasnie zainstalowalem sobie te giere i po odpaleniu widac tylko czarny ekran. Po kilku stuknieciach w spacje wychodzi do pulpitu. Sciagnalem Patch 1.1 oraz witamine i dalej to samo :evil: Ktos spotkal sie z takim przypadkiem? Sprzet mam chyba wystarczajacy do odpalenia tej gry :wink: To kup sobie oryginal!!! Nie bedziesz musial aplikowac "witaminek" Zreszta po co nowy watek skoro juz jest calkiem oprzerny na temat tej gry???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Taaaa, fajnie, ze ty kupujesz na slepo oryginaly. Moze i bym kupil, ale najpierw chce zobaczyc co to jest :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Nie kupuje na oslep. Jest pelno recenzji. A zreszta topic zalozony na Tweaku tez maly nie jest i dowiesz sie tam wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ale wiesz jak to z tymi recenzjami. Jeden pisze tak a drugi inaczej i to wszystko x100. Najlepiej jak sam zobaczysz, co nie? Ale nie o to chodzilo... nie wiem dlaczego ta gra mi nie dziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Hmmm dziwne bo ja na płynność gry nienarzekam. Niemam co prawda 150fps, ale w porównaniu do innych gier to dx2 aż taki wymagający niejest. Męczy mnie jednak inna sprawa. Doszedłem do miejsca gdzie konieczne jest wręcz użycie jakiegoś moda na roboty. Ja wybrałem nielegalnego który pozwala przejąć kontrolę nad mechem (w ręce). No i wybrałem..... tylko jak tego goofna urzyć ? - bynajmniej nieidzie tak jak latareczkę czy niewidzialność :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 po pierwsze musisz mieć odpowiedniego moda zależnie od wielkości bota jak masz odpowiedni mod to musisz podejść do robota i prawym guzikiem myszy klikasz i powinien pokazać ci sie licznik ile czasu zostało do przejęcia kontroli a puźniej na ile ja przejmiesz pozatym tu zawsze jest inny sposób:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 mam pogralem ale powiem chodzi masakra przynajmniej umnie na radku 9100 bartonie 2500 i 512 ram, mam jakies 15-30 fps przy prawie minimalnych ustawieniach no coz bez kary z ps2.0 chyba nieposzaleje sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 A jest spolszczenie do wersji angielskiej lub wersja pl tej gry. Bo z tego co wyczytałem to jest tam sporo tekstu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 wlasnie o tym mowie kejtu gdzies wyczytalem ze wersja wypuszczona oficjalnie w usa jest okreslana przez tworcow jako beta a w eu ma byc dopracowana, ile w tym prawdy, zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Testuję wersję amerykańską i jest tak: na radku 9700 chodzi tak jak na ... Ge3 !!! Te logo nvidii na początku musiało sporo kosztować :x Ludzie są wściekli i niema im sie co dziwić. Amerykanie kupują co im wpadnie do ręki ale ONI wiedzą że w europie ten numer nie przejdzie dlatego w E me być sprzedawana dopiero wersja 1.2 (teraz jest 1.1) gdzie ma być równiejsza obsługa kart (i to raczej nie poprzez zwolnienie kart NV :D ). Poczekamy zobaczymy, jak na razie jest kiepsko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 No takze mialem to gre w rekach i na 9700 na max detali to byla masakra normalnie sie cielo wszystko wlasnie te logo nvidi na poczatku wszystko wyjasnia specjalnie tak zrobili zeby uzytkownicy ati nie mogli sobie pograc jak ludzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 640x480 patch 1.1 i wszystko na medium... chodzi ok... i niech nikt nie pisze, ze tak znacznie lepiej na kartach nV chodzi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 hmmm.... u mnie na niepodkręconym R9700 Deus działa płynnie (>25 fps) w 800x600 (bez aa itp ofkoz).... Na 9600 nie dało się grać wogóle... zresztą giera jest niewarta czasu - właściwie uwziąłem się na nią tylko i wyłącznie przez miłośc do DX 1... (bez skojarzeń :P )... te loadingi co 20 sekund wołają o pomstę do nieba - grafikę poprawia texure community patch - z nim wygląda dość atrakacyjnie, ale ta nakładka zwiększa czas łądowania levela10 razy - tak do 30 sekund.... TRAGEDIA :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 A ja myslałem, że mam za słaby sprzęt :lol: :lol: :lol: Nie rozumiem jak można wypuszczać tak zrobioną gierę, a wygląd ehh... Kiepski engine, poza tym odrzuca wyżej wspomniane FPS :evil: Zobaczymy jak będzie z tą "europejską" wersją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Deus Ex: Invisible War © Eidos *DVD* To nie jest czasem wersja Europejska gry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mactep Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 No wiec mam GeForce'a MX 4 - i kupiłem sobie Deus Ex'a 2 - no i niestety wymaga on Pixel Shader 1.1 - istnieje jakaś możliwość ominięcia ( zemulowania ) tego aby poszło póki nie załatwie lepszej karty graf ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Jezeli bedzie mozliwosc emulowania tej gry na PS 1.1 to bedzie wygladala i chodzilo bardzo kiepsko. Lepiej poczekaj na karte, gra Ci nie ucieknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenomorph Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 No niestety, nie odpalisz tej gierki na GF4MX, miałem tą kartę jeszcze 2 miechy temu i DeusEx2 nie pójdzie... :( Miałem jeszcze problem z paroma grami, GF4MX jest strasznie pocięty, brak PixelShaderów, Verteksy niby zgłasza, ale w praktyce ich też nie ma :cry: Lepiej kup sobie nową grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 A jak koniecznie chcesz spróbowac ją uruchomić to 3danalyzerem. http://www.tommti-systems.de/go.html?http:...eien/files.html Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOTEL Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 witam,po dluzszym obcowaniu z ta gra zmienilem swoje zdanie na jej temat,fakt jest pare bugow ale gra ma wiele plusow mnie zajebala gra swiatla w czasie rzeczywistym niema lepszej no i co wazniejsze jest klimat.Gdyby tylko nie te dziwne kropki na teksturach.......MAcie teza cos takiego?Patcha zainstalowalem i nowe catalyst 3.10 karta to r 9500 pro 649196[/snapback] no, pare bugów to ma :lol: jeszcze przeżylbym jeden rodzaj amunicji do wszystkiego, ale nie takze do miotacza ! grywalnosc tez dosyc dziwna ... niemniej gre ratuje muzyka, "gra swiatel" i niezly klimacik, masz racje. kropki mam tylko na wskazniku il. amunicji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Czy ma ktoś save-a na jeden z ostatnich leveli w liberty city do tej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...