Skocz do zawartości
Włodi

Deus Ex 2: Invisible War

Rekomendowane odpowiedzi

niemożliwe - wydali ją też na piep**** Xloca i nie będą nawet palcem kiwac zeby coś poprawiać - musieliby cały engine przepisać i nowe tekstury dać... Do kosza i na wieki wieków amen - może za 2 lata odpalę, to sobie pogram w 800x600 :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra. Pograłem troche i oto co o grze sądze:

Według mnie gra ma następujące wady: uproszczenia w stosunku do DX1 - jedna amunicja do wszystkich giwer :/, nie ma skillow tylko same biomody :/, no i wszystko sie robi klikaniem - w 1 mozna bylo chociaz poklepac kody do drzwi itp. Ale poza tym to jest bardzo dobry tytuł! Wy tu sie jej czepiacie, bluzgacie, mowicie ze porazka, a w DX:IW bardzo fajnie sie gra! Może nie jest to już DX1, ale napewno bardzo dobra gierka! Wciągająca, z przyzwoitą grafiką i muzyką, a to sie przeciez liczy. Jak chodzi? Według mnie nie najgorzej. Gram sobie w 800x600, cienie na medium, reszta high, bloom włączony i nie widze większych problemów :/

Jak dla mnie calkiem dobrze im to wyszlo. Mogło być lepiej, ale źle też nie jest!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie zainstalowalem sobie te giere i po odpaleniu widac tylko czarny ekran.

Po kilku stuknieciach w spacje wychodzi do pulpitu.

Sciagnalem Patch 1.1 oraz witamine i dalej to samo :evil:

Ktos spotkal sie z takim przypadkiem?

Sprzet mam chyba wystarczajacy do odpalenia tej gry :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaką masz kartę jak nie obsługuje ona przynajmniej DirectaX 8 to sobie nie pograsz. To już było nie łaska poszukać. Po co ją w ogóle wgrywasz w to się nie da grać poczekaj na mega patcha. Takiego siana już dawno nie widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaką masz kartę jak nie obsługuje ona przynajmniej DirectaX 8 to sobie nie pograsz. To już było nie łaska poszukać. Po co ją w ogóle wgrywasz w to się nie da grać poczekaj na mega patcha. Takiego siana już dawno nie widziałem.

Jakbys zajrzal do configu, to bys wiedzial, ze Radeon 9600Pro, ktory obsluguje standard DX9 oraz Pixel/Vertex Shader w wersji 2.0.

Co do gry, to chcialem ja po prostu zobaczyc...

Mam Catalysty w wersji 3.9.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie zainstalowalem sobie te giere i po odpaleniu widac tylko czarny ekran.

Po kilku stuknieciach w spacje wychodzi do pulpitu.

Sciagnalem Patch 1.1 oraz witamine i dalej to samo  :evil: 

Ktos spotkal sie z takim przypadkiem?

Sprzet mam chyba wystarczajacy do odpalenia tej gry  :wink:

To kup sobie oryginal!!!

Nie bedziesz musial aplikowac "witaminek"

Zreszta po co nowy watek skoro juz jest calkiem oprzerny na temat tej gry????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm dziwne bo ja na płynność gry nienarzekam. Niemam co prawda 150fps, ale w porównaniu do innych gier to dx2 aż taki wymagający niejest.

Męczy mnie jednak inna sprawa. Doszedłem do miejsca gdzie konieczne jest wręcz użycie jakiegoś moda na roboty. Ja wybrałem nielegalnego który pozwala przejąć kontrolę nad mechem (w ręce). No i wybrałem..... tylko jak tego goofna urzyć ? - bynajmniej nieidzie tak jak latareczkę czy niewidzialność :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze musisz mieć odpowiedniego moda zależnie od wielkości bota jak masz odpowiedni mod to musisz podejść do robota i prawym guzikiem myszy klikasz i powinien pokazać ci sie licznik ile czasu zostało do przejęcia kontroli a puźniej na ile ja przejmiesz pozatym tu zawsze jest inny sposób:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testuję wersję amerykańską i jest tak: na radku 9700 chodzi tak jak na ... Ge3 !!! Te logo nvidii na początku musiało sporo kosztować :x Ludzie są wściekli i niema im sie co dziwić. Amerykanie kupują co im wpadnie do ręki ale ONI wiedzą że w europie ten numer nie przejdzie dlatego w E me być sprzedawana dopiero wersja 1.2 (teraz jest 1.1) gdzie ma być równiejsza obsługa kart (i to raczej nie poprzez zwolnienie kart NV :D ). Poczekamy zobaczymy, jak na razie jest kiepsko....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No takze mialem to gre w rekach i na 9700 na max detali to byla masakra normalnie sie cielo wszystko wlasnie te logo nvidi na poczatku wszystko wyjasnia specjalnie tak zrobili zeby uzytkownicy ati nie mogli sobie pograc jak ludzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm.... u mnie na niepodkręconym R9700 Deus działa płynnie (>25 fps) w 800x600 (bez aa itp ofkoz).... Na 9600 nie dało się grać wogóle... zresztą giera jest niewarta czasu - właściwie uwziąłem się na nią tylko i wyłącznie przez miłośc do DX 1... (bez skojarzeń :P )... te loadingi co 20 sekund wołają o pomstę do nieba - grafikę poprawia texure community patch - z nim wygląda dość atrakacyjnie, ale ta nakładka zwiększa czas łądowania levela10 razy - tak do 30 sekund.... TRAGEDIA :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myslałem, że mam za słaby sprzęt :lol: :lol: :lol: Nie rozumiem jak można wypuszczać tak zrobioną gierę, a wygląd ehh... Kiepski engine, poza tym odrzuca wyżej wspomniane FPS :evil: Zobaczymy jak będzie z tą "europejską" wersją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety, nie odpalisz tej gierki na GF4MX, miałem tą kartę jeszcze 2 miechy temu i DeusEx2 nie pójdzie... :( Miałem jeszcze problem z paroma grami, GF4MX jest strasznie pocięty, brak PixelShaderów, Verteksy niby zgłasza, ale w praktyce ich też nie ma :cry:

Lepiej kup sobie nową grafe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,po dluzszym obcowaniu z ta gra zmienilem swoje zdanie na jej temat,fakt jest pare bugow ale gra ma wiele plusow mnie zajebala gra swiatla w czasie rzeczywistym niema lepszej no i co wazniejsze jest klimat.Gdyby tylko nie te dziwne kropki na teksturach.......MAcie teza cos takiego?Patcha zainstalowalem i nowe catalyst 3.10 karta to r 9500 pro

649196[/snapback]

no, pare bugów to ma :lol: jeszcze przeżylbym jeden rodzaj amunicji do wszystkiego, ale nie takze do miotacza ! grywalnosc tez dosyc dziwna ... niemniej gre ratuje muzyka, "gra swiatel" i niezly klimacik, masz racje. kropki mam tylko na wskazniku il. amunicji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi