Makonar Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 No własnie. Mam zamiar zakupić sobie kabelek okrągły, tylko te wątpliwości się pojawiły: kabel jest do 100 MB/ s, a ja chce nim spiąc moje dwa dyski (66 mb/s 20 giga i stary 1.2 giga) oraz cd 52x i nagrywarke 24x. Zapomniałem czy w dół działa tylko 66 mb/ s czy wszystko w dół jest kompatybilne. Stąd wątpliwości i ten post. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 wszystko ci będzie dziłac bez problema :) nawet jak sobie sprawisz dysk 133 i płyte sobie taka samą dorwiesz to też zadziała :) możesz kupować bo będzie działać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Pewnie, że jest kompatybilne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 No to fajnie, szkoda tylko, że wszystkie są w żółtym kolorze... mało to ładniejszych można w obudowie umieścić? Nie, że mam coś przeciwko żółtemu kolorowi, ale jak ktoś kupi sobie wszystkie trzy typy kabli CoolerMastera, Mobo od MSI KT3, i jeszcze jakiegoś niebieskiego GF'a, a na koniec wrzuci na to jeszcze jakiś kolorowy cooler Thermaltake albo Zalmana, przyprawi czarnym SB Live! i za przeproszeniem wszystkich czytających ma w obudowie tak nasra...e, że aż oczy bolą... I oby to wszystko siedziało w jakimś odblaskowym Codegenie... ŚMIERĆ W KOLORACH TENCZY!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 oczywiście miałobyć tęczy... ech... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...