Skocz do zawartości
Makonar

Kabel ATA 100 i dysk 33 mb/s.

Rekomendowane odpowiedzi

No własnie. Mam zamiar zakupić sobie kabelek okrągły, tylko te wątpliwości się pojawiły: kabel jest do 100 MB/ s, a ja chce nim spiąc moje dwa dyski (66 mb/s 20 giga i stary 1.2 giga) oraz cd 52x i nagrywarke 24x.

Zapomniałem czy w dół działa tylko 66 mb/ s czy wszystko w dół jest kompatybilne. Stąd wątpliwości i ten post.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko ci będzie dziłac bez problema :) nawet jak sobie sprawisz dysk 133 i płyte sobie taka samą dorwiesz to też zadziała :) możesz kupować bo będzie działać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to fajnie, szkoda tylko, że wszystkie są w żółtym kolorze... mało to ładniejszych można w obudowie umieścić? Nie, że mam coś przeciwko żółtemu kolorowi, ale jak ktoś kupi sobie wszystkie trzy typy kabli CoolerMastera, Mobo od MSI KT3, i jeszcze jakiegoś niebieskiego GF'a, a na koniec wrzuci na to jeszcze jakiś kolorowy cooler Thermaltake albo Zalmana, przyprawi czarnym SB Live! i za przeproszeniem wszystkich czytających ma w obudowie tak nasra...e, że aż oczy bolą... I oby to wszystko siedziało w jakimś odblaskowym Codegenie... ŚMIERĆ W KOLORACH TENCZY!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...