-=@Dias=- Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Witam. Nakręciłem filmik około 8 min o chłodzeniu wodnym (jak powstało moje chłodzenie wodne (3 bloki wodne), jak je składałem, z czego się składa, jak wygląda efekt końcowy itp). Chętnych zapraszam do ściągnięcia.Filmik można ściągnąć ode mnie przez Direct Connect (DC++). Adres huba na którym przesiaduję to : makumba.no-ip.com:1110, a także makumba2.no-ip.com:8000, jestem Active.Mój nick na hubie to : -=@Dias=-. Film udostępniłem w dwóch jakościach (różniących się kompresją). Pierwsza wersja zajmuje około 80mb, a druga około 1,4 Gb. Zapraszam do ściągania. Może jeszcze postawię serwer FTP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Lepiej postaw serwer FTP ,nie każdy ma DC++. 80 mb na 8 minut to troche za dużo ,nie wspominając już o 1,4 GB ,jakiego kodeka użyłeś (mpeg 2 ??). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=@Dias=- Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Zajmuje dużo bo duża rozdzielczość filmu 720x576. Jeden to kompresja Divx (niższa jakość) a drugi to kompresja (Indeo video 5-super jakość). Zrobiłem najpierw kompresje filmu z DV do Indeo Video 5(musialem tak zrobić gdyż Adobe Premiere Pro źle mi kompresował do DIVX, niedało się oglądać), a następnie przekonwertowanie z Indeo video 5 na DIVX e Virtual Dubie. Tak to wyszło i nic nieporadze. A materiał źródłowy z kompa musiałem skasować gdyż materiał w DV dużo miejsca zajmuje :cry: A FTP już postawiłem :D : IP: 212.106.168.43 Port : 21 Login : anonymous Hasło : anonymous Jakby coś niedziałało to prosze o kontakt na gg 1562775 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=@Dias=- Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Zrobię jeszcze wersje pośrednia 200-300 mb w Divx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Może zrób coś nie przekrającego 20 mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 dżizu jak wy kompresujecie ? moja pierwsza w zyciu kompresja to był martrix z dvd film ma ponad 2h zajał troche ponad 600mb(na tu mały bład w obliczeniach nei wyszło idealnei 700 ;p) i jakość była piękna dźwięk również.... mzoę nie było to 5.1 ale w bardzo dobrej jakości stereo.... i jak Ci tu wychodzi w 8 minut 1,4gb ? litości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=@Dias=- Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Dodałem wersje 640x480 o rozmiarze 35,6 MB oraz wersje o najniższej jakości w 320x240 i o rozmiarze 11,6 MB (odradzam tą wersje ze względu na tragiczną jakość). Tamten film zajmuje aż ponad 1,4 GB bo jest w najmniejszej kompresji (kodek w dodatku Indeo Video 5), a to oznacz że film będzie można odtworzyć na bardzo słabym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 tak sie sklada, ze mam zablokowane wszystkie porty oprocz 80 a tez chcial bym zobaczyc twoje dzielo -=@Dias=- :wink: bylo by bardzo fajnie jak by mi ktos udostepnil ten filmik przez np. Apacha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Dodałem wersje 640x480 o rozmiarze 35,6 MB oraz wersje o najniższej jakości w 320x240 i o rozmiarze 11,6 MB ...Wreszcie coś dla ludzi Ale coś nie umiem się zalogować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Ale coś nie umiem się zalogować Ja też. Total Commanderem prubuję i nie mogę się dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 NIE DZIAŁA ;( biuuuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Ale coś nie umiem się zalogować Ja też. Total Commanderem prubuję i nie mogę się dostać. Litości! To nie FTP, chyba ze umiesz gadac z Direct Connect. Byli tacy hackerzy co podobno umieli gadac z modemem analogowym.. ttsszkkkkkkktidumtidum bllllttlttrrrrr. A tak w ogole to koledzy maja racje, powinien byc FTP albo HTTP. Tez bym zobaczyl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Litości! To nie FTP, chyba ze umiesz gadac z Direct Connect. Byli tacy hackerzy co podobno umieli gadac z modemem analogowym.. ttsszkkkkkkktidumtidum bllllttlttrrrrr. A tak w ogole to koledzy maja racje, powinien byc FTP albo HTTP. Tez bym zobaczyl ;) A FTP już postawiłem : IP: 212.106.168.43 Port : 21 Login : anonymous Hasło : anonymous ehM .. bez komentarza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Litości! To nie FTP, chyba ze umiesz gadac z Direct Connect. Byli tacy hackerzy co podobno umieli gadac z modemem analogowym.. ttsszkkkkkkktidumtidum bllllttlttrrrrr. A tak w ogole to koledzy maja racje, powinien byc FTP albo HTTP. Tez bym zobaczyl ;) A FTP już postawiłem : IP: 212.106.168.43 Port : 21 Login : anonymous Hasło : anonymous ehM .. bez komentarza :) nie wiem jak tobie ale mi ten ftp nie dziala. n/c tak wogole to przestance gadac o ftp i dc a zacznijcie o tym filmie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 A nie można zrobic ułatwienia? np: low quality Tu i po problemach @Popixs - Chętnie bym filmik skomentował, ale jeszcze bardziej chciałbym go obejrzeć :wink: film widziało aż 4 osoby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 wrzuc mi na ftp to wrzuce na www dane na mojej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Za pare chwil będzie to dostępne dla mass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Pare chwil to znaczy ile dla ciebie :?: :lol: Juz troche czasu minelo a linka nie ma :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Hmmmm. Szczerze mówiąc z wielką chęcią oglądnąłbym ten filmik bo przymierzam się do składania WC, tylko TC podaje błąd hasła, a niestety linka jeszcze nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 tylko tyle 331 User login OK, waiting for password PASS (hidden) 530 Identification failed, please try again Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 hasło musisz napisać anonymous Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Litości! To nie FTP, chyba ze umiesz gadac z Direct Connect. Byli tacy hackerzy co podobno umieli gadac z modemem analogowym.. ttsszkkkkkkktidumtidum bllllttlttrrrrr. A tak w ogole to koledzy maja racje, powinien byc FTP albo HTTP. Tez bym zobaczyl ;) A FTP już postawiłem : IP: 212.106.168.43 Port : 21 Login : anonymous Hasło : anonymous ehM .. bez komentarza :) Dzięki SeciK 8) Pozdrawiam Cię Pawciu :bij: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Pozdrawiam Cię Pawciu :bij: . Przemoc na forum???? ODDAJE!! :bij: Kazdy moze przeoczyc :oops: Ludzie omylne sa :roll: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 jak ktos moze i ma ten filmik prosze mi go podeslac bo jakos nie mogem od kolegi ani kolega nie moze odemnie tego sciagnąc :( Jak ktos ma filmik niech mi wrzuci na FTP www.projekt4.prv.pl i tam jest link do ftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=@Dias=- Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 No niestety. Jak zwykle mam pecha. Mam fatalne łącze . Uważajcie na firmę BMJ z Gliwic. Tak oferuje swoje usługi, że co chwila zrywa połączenie, a transfer jest do d….. Jeśli jakimś cudem komuś udało się ściągnąć ten filmie ode mnie to proszę o udostępnienie go szerszemu gronu podając linka. Polecam ściągnięcie tego filmu ode mnie przez DC++ bo tam jakoś idzie. Przez ftp jest fatalnie. Szkoda, że tyle roboty pójdzie na marne ehhhhhhhhhhhhhh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 A ja bardzo polecam firme BMJ z Tarnowskich Gór!! :D Naprawde spoko sklepik! :D Sorry za OT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 dias moze postaw jakiegos servea www prostego i podaj linka ale wylacz dc + i inne ssacze netowskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 podaje linka z kad możecie sobie zassac jakies one minute tego co przygotowal dla was DIAS wiecej nie udalo mi sie od niego sciągnąć ;( a tak fajnie sie zapowiadało ;( TU KLIKNĄĆ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 podaje linka z kad możecie sobie zassac jakies one minute tego co przygotowal dla was DIAS wiecej nie udalo mi sie od niego sciągnąć ;( a tak fajnie sie zapowiadało ;( TU KLIKNĄĆ Extra :!: Gosć zdjął cooler :!: i był w trakcie wyjęcia proca z soceta :!: (wiecej nie obejrzałem bo niema) POzdro :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Plik skompresowany - to dobrze No ale dlugosc filmu chyba tez :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...