Skocz do zawartości
-=@Dias=-

Film o montażu chłodzenia wodnego

Czy spodobal ci sie filmik?  

1. 1. Czy spodobal ci sie filmik?

• Tak
      4
    • Nie
      3
    • Trudno powiedziec
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Już Yogurcik ściąga ode mnie ten film , wolno ale idzie :D . Max 2 dni (myślę, że może nawet i szybciej) i będzie miał go w całości w super jakości 220 mb 720x576. Skompresuje go w profesjonalny sposób i udostępni. Czekajcie cierpliwie. Cieszę się, że muzyka się podoba. W filmie są 3 kawałki, diametralnie się różniące pod każdym względem. Nie powiem skąd pochodzą bo mnie wyśmiejecie :D . Czekam na komentarze i uwagi i na wypełnianie ankiety :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co Yogurcik udostępnił to film w naprawdę słabej (fatalnej) jakości. Udostępnił go tylko dlatego aby mniej więcej można było zobaczyć co w nim jest. Film w dobrej jakości pojawi się najprawdopodoniej jutro albo w pojutrze tutaj (kopiuje go właśnie ode mnie, niestety transwer niski). Więc zapraszam do odwiedzania tego tematu. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogladnalem i.... hmm... nie nazwalbym tego filmem o montarzu chlodzenia wodnego a filmem o podlaczeniu ukladu WC z gotowych elementow. IMHO bardziej ciekawiej by to wyszlo jakbys zamiast robienia kilku ujec tych samych elementow nakrecil np. jak zakladasz blok na GPU.

A ta chlodnica to od czego jest?? Bo wymiarami kolos niezly :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie brakowało mi kogoś kto by nagrywał na kamere a ja bym łączył poszczególne elementy(niestety niemam 4 rąk). Nie znalazł się nikt chętny do pomocy  :cry:

trzeba bylo pisac wczesniej ;P podeslalbym kolesia z twojej sieci pseudo Desperado , albo ja bym podskoczyl :P , jak bedziesz cos dalej majstrowal to daj znac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety. Jak zwykle mam pecha. Mam fatalne łącze. Uważajcie na firmę BMJ z Gliwic. Tak oferuje swoje usługi, że co chwila zrywa połączenie, a transfer jest do d…..

hmmm 4mbit, 700 osob ? to ta siec ? :D

z http://www.konrad.pl/moj_komputer/muza/pliki/film.rar strasznie sie ciagnie :? na ftp nawet nie wchodze :P

ze tak pozwole sobie na konkurencje - widzieliscie film z thg o wc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś szybki serwerek w okolicach Gliwic? Bo wgrałbym na niego w/w filmik w bardo dobrej jakości. Niestety do Yogurcika niemogę wgrać filmika bo są problemy z transwerem i połączeniem :((( HELP HELP HELP Wogóle sieć w której jestem jest do d.... Więc sobie myśle że może jeszcze jakiś transwer osiągnę z serwerem który będzie blisko. Propozycje proszę składać na GG 1562775. Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi