Skocz do zawartości
BigSpider

Logitech Deluxe Access BOX - mentlik w glowie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Zrwacam sie do Was z prosba, poniewaz mam zamiar kupic sobie nowa klawiature. Chodzi mi dokladnie o model Logitech Deluxe Access BOX widoczny na ponizszym zdjeciu:

http://www.logitech.pl/lang/images/0/980.jpg

Problem moj polega na tym, ze modeli klawiatur Logitech Deluxe Access BOX jest wiele a interesuje mnie dokladnie ten model podany na powyzszym zdjeciu. Zauwazylem, ze w ofericie sirius.pl jest dostepny ten model klawiatury, jednak nie wiem czy jest podana prawidlowa nazwa. Dlatego bardzo bym prosil jezeli ktos sie orietuje, jaki jest to dokladnie model przedstawiony na zdjeciu to prosze o posta. Z gory dziekuje za kazda odpowiedz i pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za linka jednak zauwaz komentarz jedneo z uzytkownikow, ktory kupil ta klawe w komputroniku. Pozwole sobie zacytowac:

"Klawiaturka wygląda nieco inaczej niż na zdjęciu. Bardzo wygodna, dodatkowe klawisze multimedialne, wyprofilowany dół na kształt podpórki pod nadgarstki. Oprogramowanie iTouch. Polecam."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Twoim miejscu nie kierowalbym sie wypowiedziami osob kupujacych  

towar w Komputroniku - daleko na tym nie zajedziesz. Jest tylko jedna  

klawiatura Logitech Deluxe Access prawdopodobnie wystepuje jeszcze  

w wersji bulk (oem).

A ja Ci udowodnie ze jest ich niestety wiecej :) oto dowod:

1)Dołączona grafika

http://www.logitech.com/index.cfm?page=dow...14&languageid=1

2) Dołączona grafika

3)Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauwaz, ze klawiatury 1 i 3 w podanych przez Ciebie link'ach nie maja

w nazwie slowa Logitech natomiast klawiatura 2 ma. Klawiatura 1 to stary

(starszy) odpowiednik klawiatury numer 2. Myslalem, iz mowimy o czasie

terazniejszym dlatego odwolywalem sie do klawiatury 2. Wejdz na strone

producenta i zobacz co kryje sie pod nazwa Logitech Deluxe Access - nie

znajdziesz tam klawiatury 1 i 3 tylko 2. Moj kolega ma klawiature 1 ja mam

praktycznie identyczna tylko Cordless (wyglada tak samo, bezprzewodowa).

Polecam ta 1 poniewaz mam z nia stycznosc na codzien i znam jej zalety.

Druga prawdopodobnie bedzie tak samo dobra a moze i lepsza, trzecia

to calkiem inna bajka ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta klawiatura 2 ktora chcesz kupic jest bardzo oki...sam mam taka tylko ze bezprzewodowa...kupilem razem z mycha tez bezprzewodowa...baterie w klawie nie byly wymieniane juz 3 miesiace...w myszce jest gorzej bo co miesiac jednak trzeba by zmieniac..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauwaz, ze klawiatury 1 i 3 w podanych przez Ciebie link'ach nie maja  

w nazwie slowa Logitech natomiast klawiatura 2 ma. Klawiatura 1 to stary  

(starszy) odpowiednik klawiatury numer 2. Myslalem, iz mowimy o czasie  

terazniejszym dlatego odwolywalem sie do klawiatury 2. Wejdz na strone  

producenta i zobacz co kryje sie pod nazwa Logitech Deluxe Access - nie  

znajdziesz tam klawiatury 1 i 3 tylko 2. Moj kolega ma klawiature 1 ja mam  

praktycznie identyczna tylko Cordless (wyglada tak samo, bezprzewodowa).  

Polecam ta 1 poniewaz mam z nia stycznosc na codzien i znam jej zalety.  

Druga prawdopodobnie bedzie tak samo dobra a moze i lepsza, trzecia  

to calkiem inna bajka ...

WIesz moje watpliwosci z niczego nie powstaly. Wpisuje w goolach Loitech Deluxe Access i wyszukuje mi sklepy glownie z 1 i 3 ! wiesz chce zamowic to na czym mi zalezy - stad tez zalozylem ten temat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz moje watpliwosci z niczego nie powstaly. Wpisuje w goolach Loitech Deluxe Access i wyszukuje mi sklepy glownie z 1 i 3 ! wiesz chce zamowic to na czym mi zalezy - stad tez zalozylem ten temat :)

Nie wiem z jakiej wyszukiwarki korzystasz, polecam GOOGLE wpisz

tam "Logitech Deluxe Access" a zobaczysz, ktora z przedstawionych

wyzej przez Ciebie klawiatur bedzie przewazala (wybierz: "Szukaj w

Internecie") w znalezionych odpowiedziach.

P.S.

Wlasciwie to w czym problem? Zrob wydruk fotki klawiatury, ktora chcesz

kupic i idz z tym do sklepu. Daj fotke dla sprzedawcy i powiedz mu, ze ma

byc wlasnie taka. Jezeli bedziesz zamawial online to przeslij dla sklepu,

w ktorym bedziesz robil zakupy fotke tejze klawiaury i popros o weryfikacje

czy sprzedawana jest identyczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tą co ty chcesz kupić,z komputronika zamówiłem:))),klawiatura na początku chodzi cicho,ale po 2miesiącach tuczenia w fpp itd.:))),chodzi o wiele głośniej,ale godna swojej ceny::))).Polecam

Jak mozesz to opisz ja dokladniej :) cyz ma podporki pod nadgarski, jakie klawisze multimedialne, jak sie sprawuje ? czy gryba czy chuda :) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wlasnie zakupilem ta klawiature, ktora ty chcesz rowniez kupic.

Kupilem ja w MediaMarkt za 89.90zl :twisted:

Owszem, klawiatura wyglada inaczej niz na zdjeciu, ale roznica polega na tym, iz shift (ten po lewej stronie) jest mniejszy i w zamian niego jest dodatkowy klawisz "", a wiec znajduja sie takie dwa na klawiaturze.

Ma ona wiele przydatnych funkcji, ale poki co wylaczylem ladownie sterow, zeby mniej obciazyc kompa i miec wiecej fps'ow ;)

Klawiatura jest bardzo wygodna, wiekszych zastrzenien nie dostrzegam, poza takimi, ktore maja wszystkie klawiatury multimedialne, np. podczas instalacji Windowsa XP, gdy nalezy nacisnac F8, by zaakceptowac umowe licencyjna, wcisniece tego klawidze nic nie daje, ale tak jest chyba prawie ze wszystkimi klawiaturami multimedialnymi.

Ja mam tą co ty chcesz kupić,z komputronika zamówiłem:))),klawiatura na początku chodzi cicho,ale po 2miesiącach tuczenia w fpp itd.:))),chodzi o wiele głośniej,ale godna swojej ceny::))).Polecam

Jak mozesz to opisz ja dokladniej :) cyz ma podporki pod nadgarski, jakie klawisze multimedialne, jak sie sprawuje ? czy gryba czy chuda :) ?

Ma podporke pod nadgarstki, ale mniejsza niz w klawiaturze np. Internet Navigator, klawiszy multimedialnych duzo, przewijanie filmu / piosenki, e-mai / sms / webcam / media / home / search/ glosnosc / wylogowanie uzytkwonika / lista zadan / ulubione foldery. Klawiatura jest cienka i ma bardzo ladny design.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauwazylem ze wszystkie klawisze of F1 maja funkcje odtwarzacza muzyki/filmow. MOzna te funkcje jakos wylaczyc zeby aktywowac normalne fukcje klawiszow F1-F12?

No można, można do przełączania tego jest właśnie ten klawisz "F".

Tylko jedna uwaga ona NIE MA podpórki na nadgarstki... jest tak wyprofilowana jak na twoim zjęciu, ale to poprostu tylko troche dalej wystający plastik, podpórką bym tego nie nazwał, no przynajmniej moje nadgarstki się tam nie mieszczą... ma ona po bokach takie dziurki na które można założyć taką podpórkę jak na Twoim zdęciu nr 3.

Aha przypomniało mi się: ma ona jeszcze dosyć moim zdaniem krótki kabel i ja musiałem dokupić przedłużacz, bo inaczej kabelek był niemal max napiety... ale to już zależy od ustawienia kompa. Generalnie klawiaturka całkiem spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...