LivoO Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 --------------------------------------------------------------------------------------- INFO --------------------------------------------------------------------------------------- Nazwa Servera:Island Of Darkness Wersja:97j+DarkSide Max il. Graczy Online:narazie 50 Godziny działania:nie ustalone IP: 84.40.146.152 Port: 44405 Stronka: http://iod.xt.pl/ Forum: http://iod.xk.pl/ Rejestracja: http://iod.xt.pl/ --------------------------------------------------------------------------------------- KONFIGURACJA --------------------------------------------------------------------------------------- Exp: 1000x Drop: 30x BB: OFF HP Mobów: 100% Reset: 350/platny 50kk/staty zostaja Eventy: Sporadycznie Zen Party Bug: OFF Potion Bug: OFF Shadow Bug: OFF Gildia: 250 lvl MG: 220 Max level Itemka: +11+16 Kasowanie Postaci: 50 LvL Serca etc: ON Spoty: OFF SKlepy: globalowe +1+4+L --------------------------------------------------------------------------------------- PUNKTY ZA LVL --------------------------------------------------------------------------------------- DK: 6 DW: 6 Elf: 6 MG: 8 --------------------------------------------------------------------------------------- JEWEL SUCCES RATE --------------------------------------------------------------------------------------- Bless: 90 Soul: 90 Soul + luck:90 Life:90 --------------------------------------------------------------------------------------- CHAOS MACHINE --------------------------------------------------------------------------------------- +10 - || + luck -> 90 +11 - || + luck -> 90 --------------------------------------------------------------------------------------- CENY JEWELI --------------------------------------------------------------------------------------- Bless: 9kk Soul: 6kk --------------------------------------------------------------------------------------- INWAZJE --------------------------------------------------------------------------------------- Czas Inwazji: 3h Golden Goblin: 2 Golden Taikan: 2 Golden Dragon: 2 Golden Lizard: 2 Golden Tantalos: 3 BOK+1: StandarD BOK+2: StandarD BOK+3: StandarD BOK+4: StandarD BOK+5: StandarD --------------------------------------------------------------------------------------- EVENTY --------------------------------------------------------------------------------------- BC: co 2h --------------------------------------------------------------------------------------- ADMINISTRACJA --------------------------------------------------------------------------------------- ADMN: -Admin [smalec] GM: -Hooligan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 o przynajmniej www chodzi ;p która to już wersja serwera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LivoO Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Jesli szukacie serwerów to zapraszam na mój nowy projekt. Polskie Centrum Serwerów MuOnline: http://livo.yoyo.pl Mam nadzieje, że nie będzie to potraktowane jako reklama. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) No... Costi Wracam do gry :) A co do skrzydełek- Prawda, produkuję hurtowo, w końcu gildia PPC jest już znana na owym serwerze ze sprzedaży skrzydeł :) Sprzedałem ok. 6 narazie :) Jak ktoś znajomy i powie że z ppc- skrzydła gratis :) W tym momencie w depo mam: Skrzydla dla elfa lvl 1 i lvl 2, Skrzydła dla DW lvl 1 i skrzydła dla BK- jak coś to mówcie na forum jak chcecie :) Orgiusz- coś chcesz za ten mieczyk exc, bo chętnie się nim zaopiekuję... ;) xD Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ja tez mam chyba jakies wingi w depo, ale nie pamietam jakie. Chwilowo mam tydzien-dwa przerwy od MU ze wzgledu na nawal pracy zwiazany z wykanczaniem koncowego raportu, przygotowaniami do obrony projektu, wizyta kumpla i ogolnie zyciem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 costi Albo mi sie wydaje albo na serwie jest wzmianka ze po tygodniu martwe konto leci do kosza... Chyba [; Drunk_ZoZol Tego mieczyka dawno juz nie mam. Dalem jakiejs lamie po 5 resie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LivoO Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 ================================================Server King of Pain rusza dnia 21.08.2006r o godzinie 7:00 !!Zapoznajcie się blizej z Serverem ktory zmieni oblicze Serverow prywatnych! ===================================================Witay na King of Pain server bezbugowy. Server jest zrobiony tak aby nikomu sie na nim nie nudzilo, dodatkowo zostal zrobiony tak aby główną walutą na servie nie byly tylko kamienie ale takze ZEN. Dlaczego warto zagrac na King of Pain? Cóż powiem tyle ze jest to server dlugo terminowy ... Jesli chcielibysmy zrobic server krótkoterminowy nie dalibysmy takiego expu prawda?Server ten Chodzi na dobrym laczu w USA, Chicago. Hostuje go polak ktory miesza tam od dlugiego czasu! Obiecuję ze ja wraz z moją ekipą zajmiemy sie tym aby nie bylo na tym serverze właman na konta lub hacków. A oto co działa na tym serverze. General & ConnectServerName: King of PainWersion: 99.6xtUpTime: 24/7Forum: www.kop.xt.plStrona: www.kingofbattle.xt.plSetup ServerExp: 75xDrop: 35%Bless bug: OFFGuild Create lvl: 200Character Delete lvl: 300Monster hp: 100%MG/DL: 220/250lvlMax lvl: 400Points: MG/DL - 7 SM/BK/ELF - 5/6Max lvl: 400, 500 points for reset.Shops: Max Sphnix +1+luck+4Max item lvl: +13+28Excellent items: 1/1200Potions: Max 99 in each potionSpoty: NieEvents: Tak nizej podalem spis eventowPotion bug, Party zen bug, shadow bug - naprawioneDS Ticket Sucess rate: 75%Jawels: No jawels in Shop. =============================Bless Sucess Rate: 100% Soul Sucess Rate: Luck (85%) NoLuck (60%) Jawel of Life Sucess Rate: 60% =============================Chaos Machine: No Luck: (+10=60%, +11=55%, +12=50%, +13=45%) Luck: (+10=85%, +11,+12,+13=65%)================================================================== Events: White Wizard Event =OPEN= Mobs: One wizard event on all Maps Time: Co 4godziny -=time: 00.00, 4.00, 8.00, 12.00, 16.00, 20.00=- Drop: Bless ================================================================== Event: Red Dragon Event =OPEN= Mobs: 10 mobs in one Red dragon Inwasion. Time: Co 2 godziny -=godziny: 00.00, 2.00,4.00,6.00,8.00,10.00,12.00,14.00,16.00,18.00,20.00,22.00=- Drop: Najczęściej ZEN, ale nieraz Jewel of Bless lub Jewel of Soul ================================================================== Events: Golden Dragon Inwasion =Open= Mobs: All golden mobs in One Inwasion Time: Co 3godziny Info: 2 GoldenBudgeDragon => Noria, Lorencia, Devias 3 GoldenTaikan => Davias 2 GoldenSolider => Davias 6 GoldenGoblin => Lorencia, Noria 2 GoldenDragon => Lorencia, Devias, Noria 2 GoldenLizardKing => Atlans 2 GoldenVepar => Atlans 2 GoldenTantalos => Tarkan 2 GoldenWheel => Tarkan Items: 50% Exe item from all BoK, 50% ZEN ================================================================== Events: Deep event Loren Time: 21.30 ================================================================== Events: Chaos Castle Time: Co 2godziny -=godziny:00.00, 2.00, 4.00, 6.00, 8.00, 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00, 22.00=- Nagroda: Jawele lub Ancient Item! ================================================================== Events: Blood Castle =OPEN= Info: BC 1~7 Time: Co 1godzine ================================================================== Events: Devil Square =OPEN= Info: Devil Square 1~6 Time: co 2h ================================================================== Events: Castle Siege =OPEN= Time: Co 7dni ==================================================================Only Hearth of Love Open Items Harth of Love: Item max +10+Co działa??Elf Sumons Works 100% Elf Soldier Works 100% Lahap Works 100% - mix javeli GuildWar Works 100% Duel Works 100% Quest HERO and Combo Skill Works 100% Delete Chars Works 100% Delete Guilds Works 100% Guild Hostility Works 100% Messenger- Mails Works 100% !Message the Admin Works 100% @Message Guilds Works 100% ~Message Partys Works 100% PK BUG - No disconnect Works 100% Potion Bug Works 100% Personal Store Works 100% Pet Trainer Works 100% Devil Square 1 a 6 Works 100% Blood Castle 1 a 7 Works 100% Chaos Castle 1 a 6 Works 100% (ancients items like global) All Skill Works 100% (not tested all) Stadium <> Arena Works 100% Party Crash Fixed 100% Main included. Battle Soccer Works 100% (teleports too) Golden Invasion Works 100% Ring Atack Works 100% Senior of Castle Works 100% Castle Siege Works 100% (cluster gameserver) Deep Loren Works 100% (cluster gameserver) Guild Alliance Works 100% 16 Options Works 100% (don't have +28) Files translated for english Completed 100% Mix +10 +11 +12 +13 Works 100% Guild/Party Chat bug Fixed Works 100% Move for all the maps Works 100% Gate.txt 100% editable (no protection) Party Zen Bug Fixed Party level limit Changed for 130 New options added in commonserver.cfg Fix party DC bug Rings level 40 and 80 Works 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 LivoO Nie wiem jak innych ale zaczyna mnie denerwowac to ze rzucasz co jakis czas post z info dotyczaca serwerow prywatnych z masa informacji ktora jest zbedna IMHO. Bezsensowne pieprzniecie taga size=4 albo wiecej, color=oczojebne i masa zbednego przewijania. Chyba bede musial porozmawiac z Crosisem na Twoj temat. Na razie opcja czasowa - ignore. Kazda strona tematu zyska na przejzystosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 I oczywiscie kazdy nowy serw jest wspanialy i rewolucyjny... <_< Co do ZHyperMU: jk tak, to moze wpadne co jakis czas zeby mnie nie wywalili... a jesli juz sie to stalo, to zaczne zabawe od nowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Yupi! Zaczalem grac MG... Ale wolno sie zabija :lol2: I brakuje mi ciuchow do kompletu exc hurricane :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ktos jeszcze gra na ZhyperMU? Kiedy mozna was zastac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ja dopiero zaczynam. Jaki masz nick costi i kiedy grasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ostatnimi czasy gram elfem Malinka, zazwyczaj okolice polnocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Hello :) Teraz dopiero mogę zacząć grać na poważnie :) Costi- to jak? Małe party? ;> Który masz res? Bo muszę Cię dogonić pewnie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ta, akurat - szosty res mi wlasnie stuknal :) Zamiast latac w kolko po DS i BC i klepac resy expie glownie w Kalimie - ganiam za jewelami i exc itemami (choc z tych ostatnich to cos same szroty mi leca :( ). Wolniej niz w eventach, ale i pozytek wiekszy :) EDIT: Orgiusz, wiesz moze za ile mozna probowac jewel of guardian opchnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Nie mam zielonego pojecia [; I nie mowcie mi o resach [; 50 na karku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ja zacząłem grac na ZhyperMU. Dopiero 13 res SM XwASM codziennie 20-2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Dopiero 13... :lol: Ja mam 9 elfem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) A wiesz ze ja nie wiem juz który mam res? też chyba 16 xD Zaraz sprawdze. [; sryt, jednak 11... ale dopiero jak złoże kompa bede mógł grać. Pozdro all [; Edytowane 7 Września 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Dopiero 13... :lol: Ja mam 9 elfem ;) No i co? jak bym Ci te wszystkie dziewieć moim pałerem powalił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Chyba nie zauwazyles ironii w moim poscie ;) Dla ulatwienia dodam, ze bynajmniej sie z Twoich 13 resow nie smieje, juz predzej z moich 9 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Hehe, to co trzeba zauważyłem :P poza tym mam juz 18 i dobrze mi z tym :) Podobno jest jakaś gildia PPC prawda to? Przedobrzyłem z Dexterity i teraz nie widać czaru z tymi duszkami :/ co gorsze nawet nie atakują da sie z tym coś zrobić? Ostatnio jak tak miałem wystarczyło wejść do którejś z wodnych map i zaczęły działać. Teraz mogę używać tego czaru jeżdżąc na jakimś koniku <czy jak sie to tam zwie> Edytowane 7 Września 2006 przez XwA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Poczytaj forum serwera, tam jest o problemach z czarami i statami. Co do gildii - niby jakas jest, Zozol jest GMem tyle, ze go w kolko nie ma i w gildii jest chwilowo sam (ja "zmienilem barwy", bo preferuje gildie, w ktorych nie ejst sie samemu). Jakas gildie zalozyl tez Orgiusz, ale jego zastac w grze to tez niezla sztuka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 No i właśnie o to chodzi, że chciałbym w końcu wkręcić sie do polskiej gildii w której ktoś by grał, bo to nie radość pomykać cały czas samemu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Jak wejde do gry to spisze dokladna nazwe gildii i nick GM'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 costi Moze w pogoni za excelentami w khalimie wyrzuclio ci exc hurricane pants +dd/dr? ;] Bo tylko tego brakuje mi do slodkiego seta dla mg n00ba ak coffee [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LivoO Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zapraszamy na Serwer UnionMu Serwer posiada jako jedyny serwer bezbugową wersję 1.02G SERWER JUZ RUSZYL Na serwerze nie wolno tworzyc postaci posiadajacych cyfry lub znaki specialne. Takie postacie beda kasowane. Nicki moga sie skladac tylko i wylacznie z liter A do Z --------------------------------------------------------------------------------------- INFO --------------------------------------------------------------------------------------- Nazwa Servera: UnionMu Wersja: 1.02G Max il. Graczy Online: 800 Godziny działania: 24/7 Ilosc podserwerów: 3 Status serwera: IP oraz port w mainie [server=32322]um.bounceme.net[/server] Stronka: http://www.muonline.net.pl lub http://unionmu.net jesli nie dziala Forum: http://forum.polmu2.info Rejestracja: http://www.muonline.net.pl badz http://unionmu.net Czekamy do momentu az skonczy sie filmik badz klikamy skip intro Zapraszam takze do wlaczenia glosnikow =] --------------------------------------------------------------------------------------- KONFIGURACJA --------------------------------------------------------------------------------------- Exp: x25% Drop: 30% BB: off HP Mobów: 100% Reset: 400 lvl Eventy: Deep Event, White Wizard Invasion, CryWolf Event Zen Party Bug: Nie Potion Bug: Nie Shadow Bug: Nie Gildia: 100 MG: 220 DL: 250 Max level Itemka: +13+16 Kasowanie Postaci:40 --------------------------------------------------------------------------------------- PUNKTY ZA LVL --------------------------------------------------------------------------------------- DK: 5/6 DW: 5/6 Elf: 5/6 MG: 7 DL: 7 --------------------------------------------------------------------------------------- JEWEL SUCCES RATE --------------------------------------------------------------------------------------- Bless: Standart Soul: Standart Soul + luck: Standart Life: Standart --------------------------------------------------------------------------------------- CHAOS MACHINE --------------------------------------------------------------------------------------- +10 - || + luck: Standart +11 - || + luck: Standart +12 - || + luck: Standart +13 - || + luck: Standart --------------------------------------------------------------------------------------- INWAZJE --------------------------------------------------------------------------------------- Czas Inwazji: podany na stronie serwera White Wizard Invasion: co 240 minut --------------------------------------------------------------------------------------- EVENTY --------------------------------------------------------------------------------------- BC: co 60 minut DS: co 60 minut CC: co 120 minut CS: co 7 dni CW: w poniedzialki --------------------------------------------------------------------------------------- NOWOŚCI --------------------------------------------------------------------------------------- - Wszystkie sprawne funkcje ktore oferuje Global (www.globalmuonline.com), wlaczajac w to rowniez Castle Siege - Wspaniala wersja 1.02D bez bugow - Aida - CryWolf - Nowy interface - Nowe sety - Nowe bronie - Nowe mapy - Dzialajacy Golden Archer - Deep Event - oraz masa innych nowosci ktorych nie znajdziecie na żadnym innym serwerze !!! Serwer posiada bezbugowa wersje 1.02G Wkrotce prezentacja Season2 Trailer dostepny na stronie -------------------------------------------------------------------------------------- ADMINISTRACJA --------------------------------------------------------------------------------------- UnionTeam: Amelek - Admin LordXen - Admin Luchu - Graphics & Animations Lena Gosia Crush fortek13 Maku --------------------------------------------------------------------------------------- DOWNLOAD --------------------------------------------------------------------------------------- Klient: : Mirror 1 Mirror 2 Mirror 3 Dodatkowo nalezy sciagnac 2 mb patch (Main patch) http://polmu2.info/unionmu/UnionMU.rar lub http://rapidshare.de/files/32413174/UnionMU_2_.rar.html lub http://www.megadownload.net/download.php?f...6cee325f045ab45 Zyczymy wysokich transferow :) --------------------------------------- Patch ktory nakladamy na wersje 1.02d 1.02b klijenta frienzmu http://polmu2.info/unionmu/Patch_UnionMU.rar a nastepnie nalezy nalozyc main patcha: http://polmu2.info/unionmu/UnionMU.rar --------------------------------------------------------------------------------------- Zapraszamy do rejestracji oraz gry na serwerze UnionMu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zdaje sie, ze juz cos pisalismy o waleniu kilometrowych postow z masa zbednego info? Jesli juz koniecznie musisz, to uzywaj spoilera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LivoO Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zdaje sie, ze juz cos pisalismy o waleniu kilometrowych postow z masa zbednego info? Jesli juz koniecznie musisz, to uzywaj spoilera. Sry, ale to jest najwiekszy polski server MuOnline jaki kiedy kolwiek powstal. W dodatku pierwszy na tej wersji i drugi na którym działa CryWolf Event. Obecnie server posiada wiecej opcji niż Valhalla na globalu. Poza tym niedlugo dojdzie Season2. To jest naprawe godne uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 tja... czyli mamy się cieszyć? weeeeź mnie nie dobijaj... wal w spoilera takie coś bo tego się wytrzymać nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...