Bobanoskos Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 benek jeszcze raz ci za wsio dziekuje :D Zarobiłem już cos wiec oddam ci te 3k. Może zrobiłbyś kiedyś party w Davias?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Bobanoskos @ niech Ci idzie na zdrowie :P rosnij w sile i pomagaj innym Tweakowiczom wiesz obecnie to za kase trudno cos kupic na moim poziomie zreszta mam ponad 600k i od 3 dni sie mecze z tym samym sprzetem - bo kazdy chce Chaosy np za gatki o 3 pkt. def. mocniejsze niz moje a za swoje dalem 45k najgorsze ze juz polacy skubia innych - wczoraj gostek chcial wydebic ode mnie 2 Chaosy za jakis shit warty gora ze 120k co do Davias jak pisalem mam slaby defence - bo rozwijam czary - i tak kilka pkt. "zmarnowalem", moglbym sie tam przydac jakiemus mocnemu DK ktory poluje na Yeti (te wieksze z 4 rekami) albo na ICE QUEEN (czy jak tam sie ona nazywa) bo ja generalnie nie biore ciosow na siebie jak mi sie uda kupic Sphinxy +3 (z bonusami) lub mocniejsze to moze tam bede szalal - teraz na zmaine Noria i Dungeon I przy wejsciu (gdzie same szkieletory) - jeszcze na Cyklopa moge polowac bo jest wolny i moge troszke uciec ale musi byc 1 a tak to nie ma :( K-R-I-X @ jak cos masz dla mnie (albo ktos ze znajomych) to trzymaj - zaplace Ci uczciwa cene - glownie chodzi mi o Sphinxy +3 (z bonusami) lub lepsze - za +5 moge nawet dac Chaosa :P (zwlaszcza za Armor lub Boots) wiem ze to nieduzo w porownaniu z cenami Wigle 1 ale na wiecej mnie nie stac :( a Chaosy jak wiesz na dzrzewach nie rosna :P jak trafisz Bone Shield +5 to tez trzymaj - bo to najmocniejsza tarcza jakiej moge uzywac :( a jak sobie zapodam Legendary Staff - jednoreczny - to taka tarcza bedzie jak znalazl :) Raptor @ co miales wczoraj Disconecta czy co :?: bo stales bez ruchu a ja nie zdazylem rozwalic Golema :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 NIestety wywaliło mnie - potem odpaliłem gre jeszcze raz a tu zaczyna sciągać jakąś poprawke :( . Dzięki za rzeczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Benek masz to u mnie zapewnione ze wszystkie rzeczy dla DW ktore mi wyapdna sa dla ciebie. Tylko szkoda ze jak cos dobrego znajde to zawsze dla elfow :? Strasznie mi sie wczoraj gralo, przez 2h nabilem tylko 5 paskow !!! Gdyby nie ANGEL ktory mi wypadl tak po 1h to by sie zalamal i poszedl spac. Juz troche zdenerwowany poszedlem sobie na pojedynczego elite yeti. Pierwszy padl i co ??? BLESS nie moglem uwierzyc wlasnemu monitorowi :) Pozniej jakas ciula a dokladnie TracerS przyszed i zaczal mnie przeganiac... Niestety mial brass armor i moj spear mu za bardzo krzywdy nie robil... pozatym mial w party energyelfa i dw. Wiec odpuscilem... co nie znaczy ze nie bedzie zemsty :) Pozniej pogadalem z paroma wysokimi lvl i dowiedzialem sie ze bless jest wart 12 chaosow !!! Pozostalo mi czekac na jakis super itemki i bede wymiatal... Sorki za wczoraj ale mnie wywalilo, niestety taki net w dzien nie idzie grac... gdyby nie to juz bym chodzil do Last Tower :) Benek jesli chodzisz na szkieletory to idz caly czas prosto, przejdz ta alokacje z larwami i tuz za jej koncem jest taka wneka ograniczona kratami gdzie na "stole" lezy szkieletor. Caly czas respownuje sie jeden szkieletorek. Nabilem tam sporo exp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Benek jak kupisz sphinxy to zostaw swoje stare ubrania :D Kupie je od ciebie, już zbieram cash:d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Krix pod jakim nickiem grasz i ktory level ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 eee... zagioles mnie :) Chyba 47 a nick K-DoGG (wazna wielkosci liter) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 dlaczego nie chce mi zmienic rozdzialki w grze? mam karte ati AiW9800pro i sterowniki 4.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Raptor @ tak juz bywa tez kiedys tak mialem z ta poprawka :? jak bedziesz chcial ponabijac expy to mow kiedy i polazimy troche :P Neon69 @ dzieki za wymiane - wiesz o co biega :P Bobanoskos @ masz to jak w (ruskim) banku ;) K-R-I-X @ - gdzie jest to miejsce wiem bo braciak tam swoim DK nabijal kilka poziomow - niestety nie mozemy grac obaj na raz bo w tej chwili mamy tylko 1 monitor na 2 kompy :lol: ale sie to niedlugo zmieni :D - a dzis to byly bluzgi :P brat zostal PK i mowilem mu zeby wypieprzal do miasta to chcial sobie jeszcze troche expa nabic na robakach w przejsciu i jakis kolo (na Hornie bo inaczej by nie mial szans i sam by zginal) go rozwalil i braciakowi wypadly Scale Gauntletsy +4 +12 + jakies % - ktorych uzywal (brat nie zdazyl uzyc teleporta) i byla godzina bluzgow :P potem jako goly PK odrobil troche kasy na sprzedazy statusu Hero (10k od lebka) a PK zostal bo ludzie co przechodzili zapierniczali kase i itemsy co wypadaly wiec braciak ich exterminowal :P ma 54 level ale robil bledy (a moze nie) i ma wysokie Agility = Defence :!: - zgadza sie takie obecnie ceny - 1 Soul = 5/6 Chaosow , 1 Bless = 2 Soule ... szczesciazu ;) jarod151 @ nie wiem - na GF3 (jako Quadro) wszystko smiga jak nalezy fred216 @ napisz ze jestes zdzichu itd to wszyscy beda wiedzieli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 A ja jeszcze zapytam ile zenów kosztuje chaos i ile są warte bronze boots +3+12. Jak ktos ma coś do sprzedania dla DK to prosze o wiadomość na priv tutaj lub w grze. gram na wiglu 3 czasem 4 nick: zdzichu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 A ja jeszcze zapytam ile zenów kosztuje chaos i ile są warte bronze boots +3+12. obecnie 1 Chaos to jakies 450k-600k zenow (a pamietam czasy jak byl po 250k-300k) teraz normalnie to 30k-50k zenow - jak ktos chce wiecej to ... mu w d... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 rozdzialka juz dziala, ale odswiezanie nawala(raczej naprawie). jakie są dobre przedmioty dla maga, mam lvl 15, daje punkty tylko na energy, o co chodzi z tymi chaosami, soulami i blessami, dają one jakigos upgrejda przedmiotom? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 rozdzialka juz dziala, ale odswiezanie nawala(raczej naprawie). jakie są dobre przedmioty dla maga, mam lvl 15, daje punkty tylko na energy, o co chodzi z tymi chaosami, soulami i blessami, dają one jakigos upgrejda przedmiotom? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 A ja jeszcze zapytam ile zenów kosztuje chaos i ile są warte bronze boots +3+12. obecnie 1 Chaos to jakies 450k-600k zenow (a pamietam czasy jak byl po 250k-300k) teraz normalnie to 30k-50k zenow - jak ktos chce wiecej to ... mu w d... :x Koleś chciał za te pantofle 1 chaosa albo 550k zenów 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Włażcie zawsze na May... na 3 kanał, jest najlepszy. Powpisujcie sobie w nickach Tweak to będzie wiadomo kto jest kto :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Piter wszycy siedzą na wigle :D Dzieki Benek! Obiecuje ci że pierwszy chaos jakiego dopadne jest już twój :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 ha ! ja gram na mayi [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 giera zarabiaszczasta nie da sei ukryc. dk lv41 :) szukam pilnie serpent spear +x + skill w sensownej cenie. moje gg 1668103 - jakby ktos chcial zeby mu pomoc jakos:) - gram od wtorq teraz bo sesja:/ btw raz bylem na elite yeti i wypadl bless za 7 potworkiem:) nie wiecie ile ludzie moga wolac za plate kit (calyzestaw) powiedzmy +4 lub +3 +opt lub + luck?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 boniek_pl @ przy Twoim levelu to zeby ktos znalazl to czego szukasz musialby byc na jakims 50-60 i nosic Dragony (DK) lub Legendary (DW) jezeli chodzi o bron a o ciuchy to jakies 20 leveli wiecej - a chyba takiego tu nie ma :P za Plate +4 + opcje to pewnie bedzie lecialo w Soulach i Blessach za kazdy sprzet :( napisz nick i serwery na ktorych najczesciej bywasz :!: ALL @ ma ktos Scroll of Twister/Evil/ lub inne mocniejsze niz 120 Energy (Poisona i Flame mam ale moze cos jest o czym nie wiem) Bobanoskos @ nie szastaj tak Chaosami :P tylko zbieraj bo moga sie przydac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 nie szastam ale pierwszego dostaniesz ty :D BTW jak z tymi sphinxami benek?? bo coraz bardziej potrzebuje nowego armoru. Przed chwilą chciałęm kupić bone gaunts + 12 % i pedałchciał za to blessa :o :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Bobanoskos @ moglem miec Sphinx Armor +4 +8 def. (bez %) zagadnij za ile - dekiel chcial 5 Chaosow albo 1 Soula :x pewnie sie bedziesz jakis czas meczyl w "zaciasnych" rzeczach jak ja obecnie - bo teraz czatuje tylko na okazje - nie mam zamiaru szastac Chaosami - choc one i tak nic nie daja - chyba ze masz ze 20 szt. to sobie mozesz zrobic upgrade 1 rzeczy :? zeby je mozna bylo jeszcze tak latwo znajdowac jak sie latwo mozna ich pozbyc :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 No piekło normalnie. Już mi sie rzygać chce od polowania na słabe potwory, a silniejsze mnie zaraz zabijają. Do tego wczoraj musiałem od nowa moje 18 leveli jechać, bo straciłem konto :(No piekło normalnie. Już mi sie rzygać chce od polowania na słabe potwory, a silniejsze mnie zaraz zabijają. Do tego wczoraj musiałem od nowa moje 18 leveli jechać, bo straciłem konto :( BTW Powiedz kiedy następna zbiórka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Bosh!! Cheater wyjj..bał mnie zserpent staffa :(((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Hej ! Nie gram długo (13 lev.) i nie wiem nic o cenach. Wy się znacie więc możemi powiecie, ile wart jest: Small Axe +5 Leather Gloves +4 Leather Gloves +1 +8% do Def. ? Aha, i co to są te kamienie ? Chaosy, Blessy itd. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Gdy odpalam gre to wyskakuje mi napis, ze laczy sie z serverem i obok tego wyskakuje 'instalacja na rzadanie' (takie cos jak chce sie zainstalowac inny jezyk) i wszystko staje.Moge to tylko wylaczyc poprzez alt+ctrl+del i 'zabicie' aplikacji.Moze mi ktos podac linka do patcha bo ze strony glownej cos nie moge... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 @Thrall Jak świeżo zassałeś z głównej to nie potrzeba patcha. @Memphis To kamienie, które pozwalają podwyższać lvl przedmiotu, dawać mu szczęście i inne opcje, albo przerabiać na zpełnie inny. @Wszyscy Kupie niedługo jakiekolwiek buty biegówki i bone set min +3 +% za uczciwą cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Na wstepie pozdraiwam wszystkich tweakowiczow na mu!!! Co do cen to widac duzo lolkow np silk gloves+4+8-3chaosy....:) Ale mozna taniej ja kupilem helm+3+12,pants+4+4,gloves+4+8 za chaosa+200k Ogolnie to gralem dk do 59 levelu - znudzil mi sie i zaczynam grac elfka Jakos zaczyna sie latwiej gdy w skarbcu 3 soule i 15 chaosow:) Bride-pl moj nick z checia wspomoge poczatkujacych zenem narazie 13 lev ale sie staram:) Polecam www.muhq.com/forums - zanim cos kupimy warto zobaczyc tam ceny aby sie nie naciac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Bez tego patcha to nawet sie nie moglem polaczyc a teraz jak juz moge to wyskakuje... 'Open GL Create Context Error-Install The Latest Graphic Driver'.Niby ta gra obsluguje voodoo2 zassalem stery z tej stronki i to samo.Mial ktos moze podobny problem? Moze da sie to jakos odpalic bez akceleracji ale tam nie ma zadnych opcji :/ hlp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Wykorzsytam to co komus pisalem na priva :) Chaos:> Konieczny do zabaw w pralce goblina (noriia), dzieki niemu mozna stworzyc bron chaosu. Jest takze przydatny przy kombinacjach, do tworzenia super itemow (np. skrzydla) Soul:> Zwieksza level itemow, 50% szans na udanie transformacji +iles za dodatkowe rzeczy (np. Luck) Mozna upgradedowac itemu od 1 do 9 lvl. Jednak przy niepowodzeniu z lvl 1-6 item traci jeden lvl. natomiast od 7 spada do 0. Bless:> Rowniez zwieksza lvl przedmiotow ale masz 100%szans na udana transformacje, lecz dziala tylko do lvl 6. Boniek_pl Caly set Plate +x to juz duza kasa, za jednego blessa duzo nie kupisz :) Dzisiaj kupilem Brass Helm +1 +12 za chaosa i mysle ze to rozsadna cena. Pozniej inny koles chcial sprzedac Brass Boots +1 +12 i chcial Soula !! Idiota pewnie stoi tam do teraz :) Tymbardziej ze moje butki maja tylko 1 def mniej. Na jakis dobry armorrek poluje od paru dni.. i nic !! Ciezko jest cos trafic dobrego a co dopiero po okazyjnej cenie. Choc narazie moj Bronze +4 +8 wymiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiriit Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 a ja wlasnie sie mecze :P stukam 17 i 18 lvl :P gram wizardem jezeli ktos jest w tym obcykany prosze o pomoc :P gram na WIGLE i na serwerze nonpvp (ale jak cos moge grac wszedzie) :P od teraz do ....... dlugo ;) jezeli ktos chce pograc ze mna najlepiej jakis knight ~15lvla to msg in game ;) mam nicka spiriit :D pozdr no juz mam 18lvl :P benek a ty bedziesz moim MUowskim guru ( mam kilka pytan itp co do czarow itp ) jak cos mozna na gg pogadac czy czyms :PPP ide bic anstepny lvl jak cos msg me spiriit/wigle/nonpvp server :P 11:55 poprawka 19 lvl :P i rosnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...