Skocz do zawartości
LivoO

Mu Online

Rekomendowane odpowiedzi

Bobanoskos @

niech Ci idzie na zdrowie :P rosnij w sile i pomagaj innym Tweakowiczom

wiesz obecnie to za kase trudno cos kupic na moim poziomie zreszta mam ponad 600k i od 3 dni sie mecze z tym samym sprzetem - bo kazdy chce Chaosy np za gatki o 3 pkt. def. mocniejsze niz moje a za swoje dalem 45k

najgorsze ze juz polacy skubia innych - wczoraj gostek chcial wydebic ode mnie 2 Chaosy za jakis shit warty gora ze 120k

co do Davias jak pisalem mam slaby defence - bo rozwijam czary - i tak kilka pkt. "zmarnowalem", moglbym sie tam przydac jakiemus mocnemu DK ktory poluje na Yeti (te wieksze z 4 rekami) albo na ICE QUEEN (czy jak tam sie ona nazywa) bo ja generalnie nie biore ciosow na siebie

jak mi sie uda kupic Sphinxy +3 (z bonusami) lub mocniejsze to moze tam bede szalal - teraz na zmaine Noria i Dungeon I przy wejsciu (gdzie same szkieletory) - jeszcze na Cyklopa moge polowac bo jest wolny i moge troszke uciec ale musi byc 1 a tak to nie ma :(

K-R-I-X @

jak cos masz dla mnie (albo ktos ze znajomych) to trzymaj - zaplace Ci uczciwa cene - glownie chodzi mi o Sphinxy +3 (z bonusami) lub lepsze - za +5 moge nawet dac Chaosa :P (zwlaszcza za Armor lub Boots) wiem ze to nieduzo w porownaniu z cenami Wigle 1 ale na wiecej mnie nie stac :( a Chaosy jak wiesz na dzrzewach nie rosna :P

jak trafisz Bone Shield +5 to tez trzymaj - bo to najmocniejsza tarcza jakiej moge uzywac :( a jak sobie zapodam Legendary Staff - jednoreczny - to taka tarcza bedzie jak znalazl :)

Raptor @

co miales wczoraj Disconecta czy co :?:

bo stales bez ruchu a ja nie zdazylem rozwalic Golema :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Benek masz to u mnie zapewnione ze wszystkie rzeczy dla DW ktore mi wyapdna sa dla ciebie. Tylko szkoda ze jak cos dobrego znajde to zawsze dla elfow :?

Strasznie mi sie wczoraj gralo, przez 2h nabilem tylko 5 paskow !!! Gdyby nie ANGEL ktory mi wypadl tak po 1h to by sie zalamal i poszedl spac. Juz troche zdenerwowany poszedlem sobie na pojedynczego elite yeti. Pierwszy padl i co ??? BLESS nie moglem uwierzyc wlasnemu monitorowi :) Pozniej jakas ciula a dokladnie TracerS przyszed i zaczal mnie przeganiac... Niestety mial brass armor i moj spear mu za bardzo krzywdy nie robil... pozatym mial w party energyelfa i dw. Wiec odpuscilem... co nie znaczy ze nie bedzie zemsty :) Pozniej pogadalem z paroma wysokimi lvl i dowiedzialem sie ze bless jest wart 12 chaosow !!! Pozostalo mi czekac na jakis super itemki i bede wymiatal...

Sorki za wczoraj ale mnie wywalilo, niestety taki net w dzien nie idzie grac... gdyby nie to juz bym chodzil do Last Tower :)

Benek jesli chodzisz na szkieletory to idz caly czas prosto, przejdz ta alokacje z larwami i tuz za jej koncem jest taka wneka ograniczona kratami gdzie na "stole" lezy szkieletor. Caly czas respownuje sie jeden szkieletorek. Nabilem tam sporo exp :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raptor @

tak juz bywa tez kiedys tak mialem z ta poprawka :?

jak bedziesz chcial ponabijac expy to mow kiedy i polazimy troche :P

Neon69 @

dzieki za wymiane - wiesz o co biega :P

Bobanoskos @

masz to jak w (ruskim) banku ;)

K-R-I-X @

- gdzie jest to miejsce wiem bo braciak tam swoim DK nabijal kilka poziomow - niestety nie mozemy grac obaj na raz bo w tej chwili mamy tylko 1 monitor na 2 kompy :lol: ale sie to niedlugo zmieni :D

- a dzis to byly bluzgi :P brat zostal PK i mowilem mu zeby wypieprzal do miasta to chcial sobie jeszcze troche expa nabic na robakach w przejsciu i jakis kolo (na Hornie bo inaczej by nie mial szans i sam by zginal) go rozwalil i braciakowi wypadly Scale Gauntletsy +4 +12 + jakies % - ktorych uzywal (brat nie zdazyl uzyc teleporta) i byla godzina bluzgow :P potem jako goly PK odrobil troche kasy na sprzedazy statusu Hero (10k od lebka) a PK zostal bo ludzie co przechodzili zapierniczali kase i itemsy co wypadaly wiec braciak ich exterminowal :P ma 54 level ale robil bledy (a moze nie) i ma wysokie Agility = Defence :!:

- zgadza sie takie obecnie ceny - 1 Soul = 5/6 Chaosow , 1 Bless = 2 Soule ... szczesciazu ;)

jarod151 @

nie wiem - na GF3 (jako Quadro) wszystko smiga jak nalezy

fred216 @

napisz ze jestes zdzichu itd to wszyscy beda wiedzieli :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jeszcze zapytam ile zenów kosztuje chaos i ile są  warte bronze boots +3+12.

obecnie 1 Chaos to jakies 450k-600k zenow (a pamietam czasy jak byl po 250k-300k)

teraz normalnie to 30k-50k zenow - jak ktos chce wiecej to ... mu w d... :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jeszcze zapytam ile zenów kosztuje chaos i ile są  warte bronze boots +3+12.

obecnie 1 Chaos to jakies 450k-600k zenow (a pamietam czasy jak byl po 250k-300k)

teraz normalnie to 30k-50k zenow - jak ktos chce wiecej to ... mu w d... :x

Koleś chciał za te pantofle 1 chaosa albo 550k zenów 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

giera zarabiaszczasta nie da sei ukryc. dk lv41 :) szukam pilnie serpent spear +x + skill w sensownej cenie. moje gg 1668103 - jakby ktos chcial zeby mu pomoc jakos:) - gram od wtorq teraz bo sesja:/

btw raz bylem na elite yeti i wypadl bless za 7 potworkiem:) nie wiecie ile ludzie moga wolac za plate kit (calyzestaw) powiedzmy +4 lub +3 +opt lub + luck??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

boniek_pl @

przy Twoim levelu to zeby ktos znalazl to czego szukasz musialby byc na jakims 50-60 i nosic Dragony (DK) lub Legendary (DW) jezeli chodzi o bron a o ciuchy to jakies 20 leveli wiecej - a chyba takiego tu nie ma :P

za Plate +4 + opcje to pewnie bedzie lecialo w Soulach i Blessach za kazdy sprzet :(

napisz nick i serwery na ktorych najczesciej bywasz :!:

ALL @

ma ktos Scroll of Twister/Evil/ lub inne mocniejsze niz 120 Energy (Poisona i Flame mam ale moze cos jest o czym nie wiem)

Bobanoskos @

nie szastaj tak Chaosami :P tylko zbieraj bo moga sie przydac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bobanoskos @

moglem miec Sphinx Armor +4 +8 def. (bez %) zagadnij za ile - dekiel chcial 5 Chaosow albo 1 Soula :x

pewnie sie bedziesz jakis czas meczyl w "zaciasnych" rzeczach jak ja obecnie - bo teraz czatuje tylko na okazje - nie mam zamiaru szastac Chaosami - choc one i tak nic nie daja - chyba ze masz ze 20 szt. to sobie mozesz zrobic upgrade 1 rzeczy :? zeby je mozna bylo jeszcze tak latwo znajdowac jak sie latwo mozna ich pozbyc :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No piekło normalnie. Już mi sie rzygać chce od polowania na słabe potwory, a silniejsze mnie zaraz zabijają. Do tego wczoraj musiałem od nowa moje 18 leveli jechać, bo straciłem konto :(No piekło normalnie. Już mi sie rzygać chce od polowania na słabe potwory, a silniejsze mnie zaraz zabijają. Do tego wczoraj musiałem od nowa moje 18 leveli jechać, bo straciłem konto :(

BTW Powiedz kiedy następna zbiórka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy odpalam gre to wyskakuje mi napis, ze laczy sie z serverem i obok tego wyskakuje 'instalacja na rzadanie' (takie cos jak chce sie zainstalowac inny jezyk) i wszystko staje.Moge to tylko wylaczyc poprzez alt+ctrl+del i 'zabicie' aplikacji.Moze mi ktos podac linka do patcha bo ze strony glownej cos nie moge... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Thrall

Jak świeżo zassałeś z głównej to nie potrzeba patcha.

@Memphis

To kamienie, które pozwalają podwyższać lvl przedmiotu, dawać mu szczęście i inne opcje, albo przerabiać na zpełnie inny.

@Wszyscy

Kupie niedługo jakiekolwiek buty biegówki i bone set min +3 +% za uczciwą cene.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wstepie pozdraiwam wszystkich tweakowiczow na mu!!!

Co do cen to widac duzo lolkow np silk gloves+4+8-3chaosy....:)

Ale mozna taniej ja kupilem helm+3+12,pants+4+4,gloves+4+8 za chaosa+200k

Ogolnie to gralem dk do 59 levelu - znudzil mi sie i zaczynam grac elfka

Jakos zaczyna sie latwiej gdy w skarbcu 3 soule i 15 chaosow:)

Bride-pl moj nick z checia wspomoge poczatkujacych zenem narazie 13

lev ale sie staram:)

Polecam www.muhq.com/forums - zanim cos kupimy warto zobaczyc tam ceny aby sie nie naciac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez tego patcha to nawet sie nie moglem polaczyc a teraz jak juz moge to wyskakuje... 'Open GL Create Context Error-Install The Latest Graphic Driver'.Niby ta gra obsluguje voodoo2 zassalem stery z tej stronki i to samo.Mial ktos moze podobny problem? Moze da sie to jakos odpalic bez akceleracji ale tam nie ma zadnych opcji :/ hlp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wykorzsytam to co komus pisalem na priva :)

Chaos:>

Konieczny do zabaw w pralce goblina (noriia), dzieki niemu mozna stworzyc bron chaosu. Jest takze przydatny przy kombinacjach, do tworzenia super itemow (np. skrzydla)

Soul:>

Zwieksza level itemow, 50% szans na udanie transformacji +iles za dodatkowe rzeczy (np. Luck) Mozna upgradedowac itemu od 1 do 9 lvl. Jednak przy niepowodzeniu z lvl 1-6 item traci jeden lvl. natomiast od 7 spada do 0.

Bless:>

Rowniez zwieksza lvl przedmiotow ale masz 100%szans na udana transformacje, lecz dziala tylko do lvl 6.

Boniek_pl

Caly set Plate +x to juz duza kasa, za jednego blessa duzo nie kupisz :) Dzisiaj kupilem Brass Helm +1 +12 za chaosa i mysle ze to rozsadna cena. Pozniej inny koles chcial sprzedac Brass Boots +1 +12 i chcial Soula !! Idiota pewnie stoi tam do teraz :) Tymbardziej ze moje butki maja tylko 1 def mniej.

Na jakis dobry armorrek poluje od paru dni.. i nic !! Ciezko jest cos trafic dobrego a co dopiero po okazyjnej cenie. Choc narazie moj Bronze +4 +8 wymiata :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja wlasnie sie mecze :P

stukam 17 i 18 lvl :P

gram wizardem jezeli ktos jest w tym obcykany prosze o pomoc :P

gram na WIGLE i na serwerze nonpvp (ale jak cos moge grac wszedzie) :P od teraz do ....... dlugo ;)

jezeli ktos chce pograc ze mna najlepiej jakis knight ~15lvla to msg in game ;)

mam nicka spiriit :D

pozdr

no juz mam 18lvl :P

benek a ty bedziesz moim MUowskim guru ( mam kilka pytan itp co do czarow itp ) jak cos mozna na gg pogadac czy czyms :PPP

ide bic anstepny lvl jak cos msg me spiriit/wigle/nonpvp server :P

11:55 poprawka 19 lvl :P i rosnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi