Skocz do zawartości
LivoO

Mu Online

Rekomendowane odpowiedzi

fred takiego sprzeta sprzedaje u kowala:D mysle ze neon nie bedzie zainteresowany a moze....... a jak by co to posiadam na zbyciu jeszce brass pants+3 pendant of lighting +2 hmm cos jeszce bylo :D scale helm+3 i konika:D wielka wyprzedaz trwa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn jakie wskazowki bo ja cos szczescia do kammykow niemam a przydalo by sie troszke chaosikow i innych kamykow nieiwem pewno napiszescie wsroc do tylu co pisal itp niewiem taki burdell w tym temacie ze az sie odechciewa szukac:P wiec jakie to wskazowki......... dodam ze mam 51 lvl i dopiero gdzies na ok 40 znalazlem 1 chaosa i potem jeszce jednego i blessa a tak to bida:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn jakie wskazowki bo ja cos szczescia do kammykow niemam a przydalo by sie troszke chaosikow i innych kamykow nieiwem pewno napiszescie wsroc do tylu co pisal itp niewiem taki burdell w tym temacie ze az sie odechciewa szukac:P wiec jakie to wskazowki......... dodam ze mam 51 lvl i dopiero gdzies na ok 40 znalazlem 1 chaosa i potem jeszce jednego i blessa a tak to bida:(

Ja tam nie podniecam sie tak tymi kamykami - mam nadzieje, ze nastapi moment kiedy zaczna wypadac :roll: I oby stalo sie to wczesniej niz mu bedzie platne :evil: Narazie to ja mam DK na 31lvl i uzbieralem set bronze +4, zabieram sie za kosciotrupy bo Golemy w Norii wymiekaja. Dropow jako takich jeszcze nie zaliczylem, ale gra i tak jest genialna 8)

Ps. Namawiam wszystkich do przeniesienia sie na forum: http://www.mu-by-zene.prv.pl/. za przyklad wezmy graczy w COD, maja (mamy w sensie :wink: ) prywatne forum, rzadzace sie wlasnymi prawami 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jonathan @

czyli co grasz na MU World :P

bo slyszalem ze tam exp i kasa po prostu zapierniczaja :?:

to tam mozna Blessy kupowac w sklepie - jezeli tak to po ile :?:

zdaj relacje z roznic itp - bo cos mi sie zadaje ze wielkimi krokami na MU zbliza sie chwila PAY and PLAY :(  

:P

Roznice spore.

Exp zasowa duzo szybciej. Wypada wiecej kasy i czesciej leca przedmioty.

Co do cen:

-bless -9.000.000

-skrzydelka podstawowe (180lvl) - 55.400.00

-takie lepsiejsze skrzydelka (192) - 148.000.000

Wiec mimo ze kasa zasowa to potrzeba jej sporo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh odechcialo mi sie w to grac, nie wiem czemu

wiesz powiem ci mialem tosamo........ale wiesz wkacu doszdlem do lvl ze nowa bron juz na nowych potworkach zaczolem walcyzc i znow ciagnie jak kiedys:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazlem tarcze dla elfa elven shield +3 + luck + option(10 def) jest chetny ktosdo kupma pierwsze pytanko drugie ile wart jest taka tarcza i trzecie czy znacie moze jakas stronke skag mogl bym sie dowiedziec za jaki item ile kasy mog ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> bo to bezsensau bym cuiagle sie tak pytal:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie juz prosze nie szukac zadnych broni recznych ani tarcz... przerzucilem sie na strzelajace (jak sie umie korzystac ze skilla to zadaja ponad 3x wieksze obrazenia :D ) Jednak przydaly by sie jakies przedmioty z serii "wind" od +3+8 +4+4 w zwyż. Dzieki i pozdrawiam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pare screenow z lost tower 7 ...

:roll:

ze tak zapytam z ciekawosci - robiles tam tylko za "stacza" do podbijania expa :P bo jakos w 1 miejscu caly czas stoisz

a tak BTW trzeba bylo krzyczec ze nowe party bo moze bym sie zalapal - chocby na wycieczkie krajoznawcza - zeby sobie zwiedzic LT :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie - nie kazali mi i kolezce walczyc bo sie bali o dropy:) - co do party to sorki ale nie ja o tym decyduje kogo on bierze (minella to on:P) - z tego co mi mowil to lvl 90max (najwiecej doswiadczenia wtedy dostaje)

PS na LT to jest tak ze 2 zwykle najgorsze przedmioty sprzedaje sie za 1ch w 2minutki - why? bo tam padaja same dragony, heliacale, crescenty, legendary, crystal morning star itp najlepszy stuff w grze po prostu

PS2 nadal poszukuje PURE e elfa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie - nie kazali mi i kolezce walczyc bo sie bali o dropy:) - co do party to sorki ale nie ja o tym decyduje kogo on bierze (minella to on:P) - z tego co mi mowil to lvl 90max (najwiecej doswiadczenia wtedy dostaje)

PS na LT to jest tak ze 2 zwykle najgorsze przedmioty sprzedaje sie za 1ch w 2minutki - why? bo tam padaja same dragony, heliacale, crescenty, legendary, crystal morning star itp najlepszy stuff w grze po prostu

PS2 nadal poszukuje PURE e elfa

hyhy niemoge sie doczekac az i ja sie tam znajde mam wpardzie dopiero 53 level ale po malu pomaulu i moze kiedys ja sie tam znajde narazie walcze na duszkach a wogle jak trzeba isc by dojsc do wejscia do LT:>:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam po raz kolejny na forum nasze wspolne forum o MU

www.mu-by-zene.prv.pl

Zapraszam poczatkujacych jak i bardziej zaawansowanych.

Jesli chcesz cos kupic,sprzedac,pogadac,umowic sie na spotkanie z innymi,wymienic informacjami to wlasnie ten adres.

Zero szukania,wszytko tam gdzie trzeba,tylko :arrow: Ciebie nam potrzeba!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrde dajcie spokoj wrrrrrrrrr walczac sobie wczoraj z kolega Alkiem:> w davias przypaletal sie jakis typek na 19 lvl i zebra bo chce do party wiec mowie alek bierz go i tyle i tak sie stalo ,rozwalajac wszystko co sie rusza i co sie da nawet nimialem czasu itemow podnosic ani kasy i kwacu wylecilal chaos ucieszyem sie byl to moj 3 w grze chaos polecialem po niego lecz lama na lvl byl szybko ...pierwszy odruch jaki zrobilem to zabilem tego kolesia party ktory wziol mi chaosa

:D za chwile oczywiscie koles przyszedl i pisze mu zbieral al kase all itemy a wylecial chaos to niech mi da a on mi qrde zaczol wciskac ze to byl orb ehhhhh i tak to jest wrrr tak sie ucieszylem ze wylecialten piekny zloty kamyk i tyle sie nacieszylem wrrrr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja juz nie gram na GLOBALU ...przesiadlem sie na inny serwer ...chodzi o ICEE MU...jest tam duzo wiecej przedmiotów, szybciej leci EXP, Drop rate wynosi 55%, malo jest ludzi wiec nie ma tyle PK i złodziejstwa

instrukcja jak zacząc grac na ICEE MU jest tutaj:

http://fodk.pl/solo/mu/index.php?showtopic=1018&st=0

gra sie naprawdę duzo przyjemniej , polecam wszystkim , ci którzy sie juz przesiedli nie załują

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest forum ICEE MU http://s3.invisionfree.com/IceeMu/index.php? ...swiat ICE MU nie ma jeszcze swojej stronki ...jest tylko forum

a co do eventów to tu masz info na ten temat :

http://s3.invisionfree.com/IceeMu/index.ph...php?showforum=3

P.S dzis mi wypadł box of heaven :twisted: :twisted:

gram jeden dzien ...mam juz 33 level

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie mam za sobą pierwsze godziny grania na ICEE MU, powiem jedno -tego mi było trzeba - nie załuję przesiadki...mam 33 level ....o ile pamietam :oops: :wink: :wink:

gram od kilku godzin ..a juz mi wypadł Box of Heaven...i parę tych itemów zaczynających sie na BLOOD... wiem wiem , przydadzą mi sie pózniej :twisted: :twisted:

nie załuję odejscia z globala i namawiam wszystkich na przesiadkę ...naprawdę jest duzo fajniej , przyjemniej i bez nerwów :)

zaraz jak sie tylko pojawilem (mialem wtedy 1 level) dostalem od jednego polaka 50 000 ot tak...to mi sie podoba ...jak lekko urosłem to poszłem do norii tam inny polak dał mi 1000 000 ....jesli to czyta to jeszcze raz BIG THX...to sie nazywa pomoc...to nie to co w globalu gdzie droprate jest imho duzo za niski, i wszyscy liczą grosz do grosza , kradną i probują człowiek oszukac....uwazam ze parametry gry w ICEE MU są dobrze dobrane ..gra sie naprawdę przyjemnie...zapraszam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi