Skocz do zawartości
LivoO

Mu Online

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie Global został zaktualizowany :P do wersji 0.98c troszku w grze sie zmienilo :lol: A że jak na razie nie działa Mu Auto Update (wiesza sie)

podaje linka do patha 8) ftp://muonline.nefficient.co.kr/pub/muonline/Global/ zssysac MU0_98c_patch(Eng).exe lub MU0_98c_patch(Eng).zip

ps. radze sprawdzic sciągniete pliki jakims AntiVirem bo juz raz sie spotkałem ze Keyloger był :x i konto mogą wyczyscić :!:

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 44lvl... ale mniejsza z tym kto wie jak rozwiazac problem z game guardem bo po zainstalowania pacha 0.98 nie moge wlaczyc gry bo nie mam gameguard i slyszalem ze mozna go z kas zassac jak ktos wie skad to niech rzuci sie linkiem .. Z gory dzieki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie przy instalacji patcha auto uprage się wieszał i pod koniec wywaliło jakiś błąd, ale jakoś doszedł do końca. Później gra się normalnie uruchomiła, połączyłem się z serwerem, wybrałem swoją postaćnacisnołem OK i gdy się ładowało, a ja jużsię cieszyłem z gry wyżyciło błąd i wywaliło mnie do windy. Później usunołem Mu nagrałem jeszcze raz i to samo. Nawet ściągnołem jeszcze raz z ich strony ale i tak po nagraniu nie chodziło. Może wie ktoś jak to naprawić, bo mnie szlak trafia jak grać w to nie moge!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak mozna stworzyc jaka dobra bron chaosu ?

a to bardzo proste np wrzucasz Dragon Armor +9+12+Luck do tego reszte "pralki" wypelniasz Chaosami i moze wypanie CDA+Skill :P

chyba ze chcesz taka kupic to ostanio o ile pamietam ktos sprzedawal za 12 (albo 14) Blessow :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udało mi się dogadać z adminem Maya, dowiedziałem się że on niema czasu zbytnio zajmować się cziterami poprostu ma to gdzieś czyli nienadaje się na admina, twoże wraz z kumplem nowy serwer do MU jeśli ktoś ma już dość cziterów na globalu , to serdecznie zapraszam do swobodnej gry iwyłącznie z polakami

Wracając do tego co rozmawiałem z adminem serweru Maya szczeże niełatwo było o jego e-mail ale dostałem pozwolenie i zresztą program którym będziecie mogli swobodnie przenieść swoje postacie z globala na polski serwer, niewiem co do wigle nigdzie niemoge znaleźć e-maila do admina tego serwera bo i może się uda się i z tamtąd przenieść postacie, bo im więcej nas będzie tym lepiej nie

UWAGA: Ludzie ze wszystkimi czitami czyli np: mu - poxy; będą odrazu dostawać dożywotniego bana

ZMIANY: Czekam na wasze propozycje związane z tym jak ma wyglądać gra pozwoliłem urozmaicić naszą gre w pare dodatków czyli więcej światów, będą:Lorencia,Noria,Davias, Dungeon, Last Tower, Atlans, no i nowe:Tarkan, Icarus a Blod Castle i Devil Square są w dalszej budowie.

Zamierzam dodać jeszcze nowe itemy miecze, tarcze, laski, łuki...............

Jeśli jesteś zainetresowany prosze wysłać e-maile pod mój adres: smitch@op.pl w nim musi się znajdować dane o was bo jak inaczej mógłbym was wprowadzić do serwera, i robie pewne statystyki:

Imie:

Miasto:

Ile gracie w MU - lat,miesięcy, tygodni, dni:

Z kąd się dowiedzieliście o MU:

Wasze GG:

Wasz E-mail:

Accound:

Password:

Oraz nick postaci której chcecie przenieść:

Bardzo diękuję, czekam na e-maile, oraz propozycje by ten serwer był doskonaly. Dzięki sorki za utrudnienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, to moze tak. Grałem sobie na Maya (global) i wszystko było świetnie. Potem ktoś wpadł na wręcz genialny pomysł i postanowił podnieść wymaganą wersję do 0.98 -gra przestała chodzić...

Przeżuciłem sie na polski serwer MU OldSchool -grało się świetnie (110 lvl), ale admini tegoż serwera też postanowili podniesc wersje... i tez nie dziala

CO MAM ZROBIC BY MÓC ZNÓW GRAĆ? P[iSZE ZE CZA MIEC PATCHA, ALE JAKIEGO I SKOD GO <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>?

PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ (KOGOKOLWIEK, NAJLEPIEJ NA GG)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie

Gram w MU na serwerze OldSchool (nieoficialny)

Dzisiaj grałem, potem wyłączyłem (cza sie uczyc do testów gimnazjalnych) i potem chciałem znowu pograc w MU włączam i mi wyskakije komunikat że failed to connect to cs serwer (gram na wersji 0.97d)

Co mam zrobic?

Proszę o szybką odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do tego co rozmawiałem z adminem serweru Maya szczeże niełatwo było o jego e-mail ale dostałem pozwolenie i zresztą program którym będziecie mogli swobodnie przenieść swoje postacie z globala na polski serwer, niewiem co do wigle nigdzie niemoge znaleźć e-maila do admina tego serwera bo i może się uda się i z tamtąd przenieść postacie, bo im więcej nas będzie tym lepiej nie 

w jaki sposob przeniesiesz postac ??? i czy jak przeniesiesz dalej bedzie mozna grac na globalu ??

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi