The_Structor Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 czyj luk mam ? :D napiszcie keidy wam pasuje to oddam edit: zenedith, sprzedajesz cd z anime ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 kupilem za 120k great scythe +1+skill :] skzoda ze koles innych itemkow nie mial serpent spear mial za 30k, ale mialem, a nie chce mi sie w tym mu w trade bawic to to jest rozpizd a nie trade, idealnie bylo w D2LOD to zrbione, powinny bycjakies kanaly do rozmow i umawiania trade Potrzebuje: Brass Armor +2 i wiecej :] Cos na Glowe (cos fajnego) Cos na rece i oprocz butow to caly armor :P suzkam tez Serpent Spear +x+skill (tylko nie za 3 chaosy O_o) a wlasnie satan i angel siedza sobie na tobie i jeden zwikesza a drugi absorbuje DMG, one maja jakis life widzialem, normlanie potwory im zadaja dmg i te traca lfie czy jak to jest ? widzialem tez kolesi (elfy, dk) ze skrzydlami i sobie latali, co to jest ? skad sie biora te "koniki" i czy u ludzi kosztuja 1c ? ale dziwi mnie skad siek ur.. to bierze i gdzie mozna znalezc czy cos :P :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 hmmm, moze bysmy sie przeniesli na siakies forum ? paranoik ty masz swoj serwer z php i mysql ? :D Mogę postawić jakiegoś borda dziś/jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD TOMATO Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ej chlopaki ale z was lolki (bez obrazy) :wink: po co stawiac boarda jak board juz jest .. a nawet dwa: http://www.mu.xp.pl/ http://www.mu-by-zene.prv.pl/ ..po co chcecie robic trzecie forum :lol: :lol: :lol: najlepiej zeby bylo jedno forum ale majace uzytkownikow a nie 3 fora ktorych nikt nie odwiedza :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD TOMATO Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 zenedith, sprzedajesz cd z anime ? ja mam kolekcje anime na cdkach...wszystko dvd-rip z polskimi napisami... jak chcesz to napisze ci liste tego co mam moze cos cie zainteresuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Hmmm... piractwo? Na tym forum? Nieładnie, nieładnie. Zaraz owocami rozdzielę i się skończy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 chce kopie moich DVD kupic O_o sam nie mam sprzetu aby odtwarzac DVD a i skonwertowac nei mam jak :/ nie 3ci board ale chodzi zeby tweak.pl mialo tablice :P wiec zalozmy fake gildie i dostaniemy board za friko :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 pajaczek & spiriit @ cholera ale sie na was wczoraj wnerwilem :x gdzie byliscie jak ten pierdola w Dragonach i Giant Swordem zaczal mnie okladac i pisac zebym robil wypad z duchow - przeciez poszadlem tam ze wzgledu na Was :P sam to sobie chodze na Hell Houndy i Elite Skieletony ja sam na 5 lolkow to troche duzo - trzeba bylo przynajmniej Elfa im wy...ciac :P lalem wszystko co sie rusza (zrobilem sie pomaranczowy) ale od czego glowa chowalem mu sie w jego party i koles chyba skosil kilku swoich bo juz zrobil sie czerwony :P chcialem go zabic ale mial biegowki - ze tez nie mialem swojego Double Blade +5 ze skillem bo koles byl na wykonczeniu - chyba sie zdzwil jak zrobilem Twista i mu za jednym zamachem poszlo okolo 100 zycia :P albo gramy razem albo kazdy osobno :? ---------------------- Paranoik & Jonathan @ gracie czy nie :?: bo sie woze z 2 fajnymi kosami dla was - co prawda troche wam brakuje zeby je uzywac ale sa przyzwoite mam je wywalac - stoja po 7k kazda (jak je sprzedaje do sklepu) wiec nie sa najgorsze - czy co :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 proponuje dzisiaj po 21 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 pajaczek & spiriit @ Paranoik & Jonathan @ gracie czy nie :?: bo sie woze z 2 fajnymi kosami dla was - co prawda troche wam brakuje zeby je uzywac ale sa przyzwoite mam je wywalac - stoja po 7k kazda (jak je sprzedaje do sklepu) wiec nie sa najgorsze - czy co :?: hmm to ja mam halebard +1+8 jak ktos chce, w sumie to za free oddam, albo za 10k jak ktos ma :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morphi Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Będziecie może dzisiaj robić party ? Bo bym się z chęcią dołączył :) Oczywiście jeśli można :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 proponuje po 21 na wigle teraz zamkykam sie z matematyka na 5h :/ :( matura sux, ale chce sie na agh dostac to sie trzeba pouczyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Structor-jeszcze raz tylko dla Ciebie: EE lvl 37 Nick: ZenePL Forum MU(poczatki): www.mu-by-zene.prv.pl Masz moj luk(Battle Bow +skill) i chodz nie jest zbyt good to jednak uzyteczny:) @all Prosze was,nie piszcie ze wam potrzbne forum jak moje forum jest praktycznie nie uzytkowane.Zaczniecie odwiedzac i pisac posty to bedzie git,lecz nie bardzo macie na to ochote(co poniektorzy) Pivko dla DEAD TOMATO Yeti..Bardzo chce tego orba.Twissting slash przypadl jednemu z rodakow-PiterLord. Anime to moje hobby 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 dobra, przeniesmy sie na forum zene, a tutaj piszmy tylko o party i jakis blachostkach, typu, mam cos for free :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Paranoik & Jonathan @ gracie czy nie :?: bo sie woze z 2 fajnymi kosami dla was - co prawda troche wam brakuje zeby je uzywac ale sa przyzwoite mam je wywalac - stoja po 7k kazda (jak je sprzedaje do sklepu) wiec nie sa najgorsze - czy co :?: Ja dziś jadę na wiglu 15 od 6 rano ;]]] Wieczorem między 20-24 mnie raczej nie będzie ;] A potem to nie wiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Gra ktoś na maya, potrzebne mi przedmioty dla DW, mój str. to 48 The_Structor ja tez matma(pisemna i ustna), gdzie idziesz, masz może pytania z egzaminów z poprzednich lat uczelni warszawskich?? Ja mam chrapkę na matematykę stosowaną lub informatykę na SGGW, Politechnika Warszawska lub Wyszyński:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 jak zmienic rozdzieczosc w tej grze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morphi Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Tobiasz Jak uruchamiasz MU pojawia się okienko z przyciskami: options,connect i exit i wlasnie w opcjach się ustawia :) To jest ktoś jeszcze chętny na party dzisiaj oprócz mnie i Structora ?? ps. na jakim serwerze ? wigle 5 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 no ja wlasnie zaczynam a takie party to chyba by mi sie przydalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Gra ktoś na maya, potrzebne mi przedmioty dla DW, mój str. to 48 The_Structor ja tez matma(pisemna i ustna), gdzie idziesz, masz może pytania z egzaminów z poprzednich lat uczelni warszawskich?? Ja mam chrapkę na matematykę stosowaną lub informatykę na SGGW, Politechnika Warszawska lub Wyszyński:) ehh cos mi dzisiaj marnie ta nauka szla, cos w ogole malo umiem i pewnie nie zdam :/ chce isc na AGH jak pisalem Elektrotechnika/Automatyka/Telekomunikacja - marzenie hmm na Warszawskie, chyba mam, ale tutaj tez sa: http://republika.pl/egzaminy/ nie chce cie zniechecac, ale robisz cos w kierunku "informatycznym" ? bo wiekszosc ludzi, ktorych znam i sa na informatyce to.... pheh powiem tylko ze ich wiedza polega na: format c:, setup (a teraz nawet sa bootowalne plyty, to juz pewnie zapomnieli) i instalacja sterownikow w windzie, a jeszcze se gre potrafia zainstalowac, gorzej jak trzeba cos napisac, nie wspominam o wymianie hardware :] ale pozniej ludzie na takich zeruja piszac im programy na zaliczenia :] hmm ja wlasnie ide na wigle 5. konto: structor, prosze sie po luk zglosic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiriit Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 pajaczek & spiriit @ cholera ale sie na was wczoraj wnerwilem :x gdzie byliscie jak ten pierdola w Dragonach i Giant Swordem zaczal mnie okladac i pisac zebym robil wypad z duchow - przeciez poszadlem tam ze wzgledu na Was :P sam to sobie chodze na Hell Houndy i Elite Skieletony ja sam na 5 lolkow to troche duzo - trzeba bylo przynajmniej Elfa im wy...ciac :P lalem wszystko co sie rusza (zrobilem sie pomaranczowy) ale od czego glowa chowalem mu sie w jego party i koles chyba skosil kilku swoich bo juz zrobil sie czerwony :P chcialem go zabic ale mial biegowki - ze tez nie mialem swojego Double Blade +5 ze skillem bo koles byl na wykonczeniu - chyba sie zdzwil jak zrobilem Twista i mu za jednym zamachem poszlo okolo 100 zycia :P albo gramy razem albo kazdy osobno :? ---------------------- benek wez nie pisz takich rzeczy na forum bo dobrze wiesz ze bylem po potiony i oproznic inwentarz ..... i nie chce zeby ludzie tu mieli wogole powody myslec ze jestem kutas czy cos ....... wiesz ze do walki to az sie pale :) poprostu nie bylo mnie ..... w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie :( ja dzis znow bede smigal po 24 zreszta wczoraj jak konczyles grac to nic nie mowiles .... a ps gadalem dzis z twoim bratem :) mowil ze potrzebuje jeszcze 1 DW wiec moze uda sie wkrecic ;) teraz musze troche wiecej popykac zeby jakis przyzwoity lvl zrobic :P pozatym do czasu azon nabije 100lvl to pewnie juz bede napie.... z HF :P POZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 spiriit @ nie mialem checi Ciebie oczerniac :P tylko akurat obaj musieliscie odejsc jak sie tamte debile krecily a nie pisalem wczoraj bo bylem wku...rzony i zrobilem sobie 10 min przerwy - potem jak polazem to tego debila juz tez nie bylo, wiec mialem na tyle satysfakcje ze i on sobie tam expa nie zrobil :P co do Gildii - skoro moze byc ilosc membersow = 1/10 levelu szefa to pewnie troche miejsca bedzie :P a co do grania to troche moge z Wami porac, ale potem ide sam do D2 (na zarobek) bo braciak wydal cala kase na Chaosa i G.Scythe +2 +12 (niestety bez skilla) ale i tak lepsza o 9 niz obecna +3 +0 jednak opalca sie miec duzo kasy ponad 2kk bo i tak mozna cos fajnego kupic nie placac kamykami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kani Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 no i coraz wiecej osob poznaje z forum:) dzis poznalem zena:) chodz poznaje piate przez dziesiate ze zamienimy kilka slow ale jednak.........w przyszlosci bedzie lepiej:) mam juz 49 lvl i juz niezla mi idzie ubilem dzis zlotego smoczka malego oczywiscie ale z kumlem nie sam tylko za kumplem gonil a ja go zamiatalem zabieralem mu po 80 hp:) i wyleciala szkryznka kumpel mowi ciezko sprzedaci mowi podobno to sie wyzuca i cos ywlatuje tono inic innego nie zrobilem jakkazalem mu to <span style="color:red;">[ciach!]</span>c i iwecie co wylecialo..............buahah 3 kupki po 1000kasy pfffff:P a wy co juz z tych skrzynek ciekawego powylatywalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kani Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 wlasniei jescze jedno czy jest roznica czy moze masie wiecej lub mniej szczescia np walczac z szkieletorami czesciej mi itemy wylatuja a z cyklopami to czesciej kasa odczego to zalezy od szczescia czy juz tak jest ze z tego wiecej a z tego mniej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 no ja mam dopiero 3 level, ale bede gral... no ale dopiero od piatku tak intensywniej duzo ludzi z polski jest - tak zauwazylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Po pierwsze zapraszam na forum MU www.mu-by-zene.prv.pl Po drugie *kani* wolno kojarzysz osoby z forum :D Po trzecie tez dzis wylecial mi box of Luck-jesli nie masz min 80 poziomu radze sprzedac(450k) poniewaz na niskich lvl wypada tylko kasa lub slabe przedmioty(ze slyszenia) Co do szczescia z przedmiotami to moja teoria jest taka-czesciej cos wypada jak walczysz samemu(tak okolo 300% wieksze szanse) Po czwarte-trafil mi sie soul=6 choas/2 nas bylo co implikuje mam juz orb of Yeti=byly sobie kamienie :D Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ile ejst warty ring of poison +3% hp ? ;] bo wypadl ze skeletona :] ja zaraz ide loic, mam 37 i cos a chce dziisaj do 40 dojechac bo spieszy m isie do Great Scythe +1+skill ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Troche cierpliwosci i boxa mozna za chaosa sprzedac spokojnie. Ja juz 3 chaosiki tak zarobilem. Jakos swojego pierwszego nie moge znalezc :/... tluke te golemy i tluke i tluke..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 tzn od razu mi 2 zapropobnowano, ale pomyslalem ze najpierw zapytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ...bo sie woze z 2 fajnymi kosami dla was - co prawda troche wam brakuje zeby je uzywac ale sa przyzwoite mam je wywalac - stoja po 7k kazda (jak je sprzedaje do sklepu) wiec nie sa najgorsze - czy co :?: nie wywalaj sam wezme - pewnie jeszcze nie będe mógł używać - 19lvl DK :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...