Gość Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Czy da sie szybciej nabijac lelvele ??? Jest pare sposobow, ale na niskich poziomach trzeba spokojnie tluc biedronki, pajaki, papugi i wszystkie badziewa. Jak juz pisalem jezeli bedziemy miec wystaraczajacy poziom (chyba 15) by wejsc do Davias to juz bedzie z gorki do jakiegos 30lvl. (szczegoly w poprzednich postach). Szybciej exp leci w party, najpiej isc na jakies potworki ktorym nie dajemy rady sami. Warto poszukac sobie miejsce gdzie respownuje sie caly czas jakis potworek i go tluc. Gdy mamy duzo kasy to kupujemy pelen plecak potionow i podazamy do miejsca gdzie jest pelno wrogow. Wtedy exp leci szybko ale kasy ubywa jeszcze szybciej :) Hihi.. no za 50zinow to raczej cizko cos kupic... ale ja i nie tylko ja rozdaje nowym jakies przedmioty ktore dla mnie sa smieciem a dla niego cudem. Niestety pozniej juz tak nie jest 100lvl juz nie chca tak latwo pozbywac sie swoich rzeczy :cry: Radze odrazu przemyslec sprawe jak bedziemy rozwijac swoja postac... bo pozniej bedziecie zalowac straconych levelow (wiem to z wlasnego doswiadczenia) :wink: Co do wyboru psotaci to ciezko powiedziec... Narazie zapotrzebowanie jest na Energy Elf, ale co bedzie pozniej nie wiadomo. Elf dla Dark Knighta jest darem z niebios, i to samo w druga strone. Chcesz sie czegos nauczyc ? Na poczatek powinna wystarczyc umiejetnosc zakladnia party (/party) i handlowania (/trade). Idac na polnoc w Lorencji na polwyspie siedzi koles i sprzedaje dosc ciekawe rzeczy dla poczatkujacych. Potiony kupujemy u dziewczynki ktora jest przy zachodniej bramie. Jesli jestesmy w party to stawiajac ~ przed wiadomoscia ujrza ja wszyscy nasi sojusznicy. Mozna rowniez gadac tylko do wybranej osoby. W tym celu wpisujemy jego nicka w okienku po prawej stronie 'wiadomosci' i zaznaczamy ten przycis najbardziej na prawo... to chyba tyle jak na poczatek. Jutro bede gral gdzies od 10-11 rano wiec jak by ktos chcial nabic sobie troche exp to niech pisze. Chetnie pomoge, pojdziemy na Giganty lub Szkieletory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 ja bym sie na to pisal ale o 10-11 to ja jeszcze kibluje w szlole :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 KriX >>> ja sie na to pisze... Napisze jescze gdzie bedziesz i na jakim servie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 I ja bym chętnie wpadł, jeśli gracie na Wigle. Mam juz cały 5 lvl :). BTW - gra ktoś teraz ?? Jakby co jestem na Wigle/3 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zaczne grac jak wroce z uczelni wiec tak ok 10-11 napewno z 2h pogram. Bede na Wigle 4 wiec jak co to wyslijcie mi priva w grze. Moj nick to K-DoGG . Wielkosci liter chyba ma znaczenie. Wiec do jutra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 ALL @ jak ktos chce ponabijac punktow to jak pisalem - zaraz = 22.00, Wigle 3, Lorencia, mostek pn-zach. kolo kowala bede czekal 10 min. jak ktos chce to haslo wywolawcze TWEAK - moj nick tolekbanan Raptor @ ja bym polecil Wizarda - czary z wysokich poziomow sa zarombiste (wizualnie) - dlatego sam gram Wizardem :P burro @ jak chcesz to albo dzis o 24.00 albo jutro okolo 11.00 bede na Noria (Wigle 3) - mam jakies klamoty dla Elfow to cos Ci dam :) czekam 10. min, nad Vaultem (skrzynka) jest taka slepa uliczka z regeneratorem i bede tam wisial :P haslo i nick juz pisalem wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 no wiec oblukalem miasta : lorencia , davias , noria i nigdzie nie ma do kupienia lepszej zbroi jaka posiadam ; a w davias mobki biora mi po 40 hp buuu , gdzie mozna kupic cos dobrego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 O boze ale to exp wolno leci ... 11lvl i wogule nie chce mi sie nabijac. Zreszta to chyba przez to ze mam grype... no nic... dzieki benek za buciki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Cytat burro @ jak chcesz to albo dzis o 24.00 albo jutro okolo 11.00 bede na Noria (Wigle 3) - mam jakies klamoty dla Elfow to cos Ci dam :) czekam 10. min, nad Vaultem (skrzynka) jest taka slepa uliczka z regeneratorem i bede tam wisial :P haslo i nick juz pisalem wyzej Chetnie przyjme jakas dorowizne.... A co do miejsca spodkania... wspolzedne by mi znacznie uwatwily szukanie... Pozatym jak sie pisze do kogos na priva.... i da sie jakas zbindowac klawisz odpowiedzialny za party chat... Ogolnie jak sie robi bindy... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Juz 14lvl ... jeszcze troche pomecze i wpadam do innego miasta :D Nareszcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 bedzie ktos dzisiaj gral ?popaletalbym sie z kims bo mam dopiero 3 level (nie mialem czasu grac tzrba bylo poprawiac ruska i matme lol) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Gierka fajna, ale niewiem dlaczego po pięciu minutach rozłącza mnie z serwerem. Spotkał sie któś z tym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 :!: sorki ale dzis o 11.00 nie moglem byc :? mala przestroga - uwazajcie na kolesia superigal (chyba Wigle3) - koles wyludza rzeczy, daje Chaosa a jak wpiszesz cene to blyskawicznie zabiera i liczy ze ktos to zakceptuje z rozpedu - dzis oje..l mojego brata na Sabera +1, ring of poison +4 i 150k moze to jakis bug w grze - bo koles po kilka razy wrzucal i wyciagal Chaosa, jednym slowem jak kasujecie transakcje to nie Cancelem ale wyciagac kazda rzecz pojedynczo i wpisywac 0 kasy jak ktos zostanie przez kogos o szukany, zabity itp to niech tu wali nicka i pisze co zrobil ogolnie to gra przestaje mi sie podobac :evil: - bo debile na Wigle1 nakrecaja ceny i za cos co jest warte np 100k chca po 3 Chaosy a niektore LOLki nawet Blesa i nie mozna kupic dobrego sprzetu :( dodajac zlodziei (jak ten wyzej) i nowych ktorzy zakladaja konta zeby wlamac sie do czyjes szkrzynki, czeste Disconecty i przypadki zablokowania skrzynki (slyszalem o 3 takich ze koles nie moze sie dostac do skrzynki ale rzeczy sa tylko po wpisaniu kodu wywala jakies hieroglify) itd teraz moge dac ocene - do jakiegos 30 levela gra jest na 4+ ale powyzej 40 levela na 2+ przez tych pieprzonych lichwiarzy i roznych oszustow PS nie noscie ze soba najcenniejszych rzeczy bo czasem jak zginiecie (zabici przez potwora lub kolesia) to jakas rzecz potrafi wypasc - nawet czesc uzbrojenia ktorej uzywacie - widzialem 2 takie przypadki - jeden koles stracil helm a drugiemu wypadlo jakies 200k zenow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 No nikt nie chcial skorzystac z mojej pomocy :cry: Moze nie byc takiej drugiej szansy :) Benek Je*** cheatery sa i beda zawsze... glupie dzieci nie maja co robic i sciagaja gotowe programy do "haczenia"... na szczescie wiekszosc z nich ma trojany i oni pozniej pozaluja swoich czynow. Taki to juz urok gier online... ja jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze tworcy gry poradza sobie z tym problemem. Co do cen... to obserwuje ten glupi nawyk od samego poczatku. Jak zaczynalem grac (gdy ludzi na Wigle byla garstka) wszystko bylo OK. Nawet nabijalem sie z kolegi ktory gra na Maya ze u nich wszystko takie drogie. Osobiscie nie kupuje nic na Wigle 1 wlasnie z tego powodu... czaje sie bardziej na jakas uczciwa duszke na pozostalych serverach.. a najlepiej na jakiegos Polaka. Na szczescie mozna dostrzec solidarnosc obywateli naszego kraju. Tez mioalem zalemke jakis czas temu... ale poznalem paru Poalkow z ktorymi super mi sie gra i w tej chwili grze moge wystawic mocna 4. I ostatnia kwestia... czyli stracone itemy. Z tego co sie dowiedzialem to wygloda to mniej wiecej tak: Zwykly Gracz vs. Zwykly Gracz chyba nic nie wylatuje. PK vs. Zwykly Gracz - wylatuje. Hero vs. PK - wylatuje ale tylko PK... Hero nawet jesli zginie nic nie odda. Taki jego przywilej. Jezeli spotakacie sie z totalnym "cziterem" wyslijcie maila tworca gry (jest jakis specjalny ale nie pamietam jaki do zgloaszania "cziterow"). Natomiast jak ktos was zabije lub bedzie pod**erdalac itemy. To piszcie napewno koles nie bedzie mial milego grania. Dzisiaj mialem wlasnie taki przypadek... koles chyba kupil sobie dopiero co "Miecz swietlny" i zaczal cwaniakowac... wlazac na moje miejsce do tluczenia. Mial w party elfa ale widac ze jego kolega mial inne podejscie do sytuacji. Jestem spokojny zazwyczaj ale bic mnie jakas "latarka" to juz przesada. Moge powiedziec tyle ze juz kolesia nie zobaczylem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 K-R-I-X @ - jak bedziesz dzis (w sumie to juz jutro) o 1.00 to walne na priv ze jestem :) moze cos dla mnie bedziesz mial - mam nadzieje ze jak bedziesz w Dungeonie a ja w Lorenicji ale na tym samym serwerku to priv dojdzie bede sie przelaczal miedzy serwerami bo musze poszukac itemsow Sphinxa bo Bony +4 z bonusami sa juz za slabe - co do kupowania od niektorych pOLAKOW (wielkosc liter nieprzypadkowa) to mozna sie przejechac - jeden koles chcial spylic Horna z 1 jednostka zycia + Satana z 5 jednostkami za Chaosa + 100k zenow doplaty - LOLek jeden - trafi kogos nieobeznanego i naciagnie :x itd - czitera (albo niezy LAG) widzialem w Dungeon przy duchach jak gral braciak - chodzil sobie jakis koles (DK na oko 40 level) zabieral Itemsy i kase (ktore wypadaly) i nic nie mozna mu bylo zrobic bo kilka osob go chcialo zabic naraz (nawet jakis mag dawal Flame i ten fajny czar - ktorego nazwe ciagle zapominam - z tupnieciem co sie pokazuje ten ognisty krzyz/znak) a koles jak skala sobie tylko chodzil i zbieral, nawet duchy do niego nie podchodzily - po prostu SZOK :!: - a gdzie zglaszac tych zlodziei - jest jakis Abuse czy cos w tym stylu :?: czy kolesiom z roznych Gildii mowic, choc oni i tak pewnie maja ciekawsze zajecia niz pamietac wszystkich dupkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 @ALL Jeżeli ktoś ma coś ciekawego dla elfa i może odstąpić za free to będę wdzięczny - dopiero zaczynam (lvl 4) i nie jest łatwo cokolwiek kupić i zdobyć - mój nick Raptor+PL, na razie siedze na mapce Noria/ Wigle 3 lub 4 (cześciej 3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 heh szkoda ze nie grasz na serwerze maya ;] mam luk dobry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Ma pytanko do weteranów. Jak moge sobie zdobyć na własność yeti lub assasyna, bo widziałem useró co je mają i one pomagają im w walce :twisted: Drugie pytanko: czy sąa jakieś przedmioty, które regenerują mane?? jesli są to powiedzcie jak je dostać plz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Raptor @ jak chcesz to badz na Wigle3 w miescie dzis o 16.00 to Ci dam buty, luk i moze cos jeszcze (z + i %) - badz kolo "Yody" - tego zielonego kolesia u ktorego kupujesz/naprawiasz sprzety (przy wschodnim wyjsciu) czekam 10 minut od 16.00 do 16.10 :P Bobanoskos @ zeby miec "parobka" ktory za Ciebie walczy to musisz byc Elfem i miec odpowiedniego Orba - np dla Asassina musisz miec Orb of Asassin itd inne rasy niz Elfy nie moga tworzyc takich postaci ALL @ mam taki pomysl - jak zobaczycie zdziercow (co zawyzaja ceny i chca za jakis chlam Chaosy itd) na innym serwerze niz Wigle 1 to piszcie im zeby zjezdzali na 1 do innych zdziercow bo wczoraj jak chcialem cos kupic to zaobserwowalem niebezpieczne zjawisko - te LOLki z Wigle 1 zaczynaja sie przenosic na 2 i 4 i psuja ceny - koles za Bone Armor +3/4 + 4% def chcial 3 Chaosy - debil a to jest warte gora (jak komus sie spieszy i chce kupic) 50-60k :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Benek! Moge też przyjść?? Mój nick Boban. Szukam czegokolwiek co mi pomoże bo utknąłem i nie moge niczego zabić w davias. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Benek planuje sobie dzisiaj zrobic nocke wiec jak co to pisz. Priv dojdzie napewno. Jeszcze nie musailem zalic sie na zlodzieji, ale ja chetnie pozamiatam oszustow (oczywiscie jesli bedzie w moim zasiegu) Pare razy tez widzialem jak POLANIE kosili jednego goscia, caly czas wracal do miasta :) Wiec jak taki 100lvl zobaczy takiego przyglupa to odrazu go zabija... a napewno nie jest to mile gdy trzeba za kazdym razem przejsc kawal drogi np do D1. PS. Masz racje coraz wiecej debili pojawia sie na Wiglkach, dlatego trzeba rosnac w sile :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 to ja tez sobie wpadne tak tylko zeby Was zobaczyc ;) benek wytlumacz mi jakos bardziej lopatologicznie gdzie jest ten "Yoda" bo nie chodzi Ci pewnie o Peddler-a bo on jest juz poza miastem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Cytat Raptor @ jak chcesz to badz na Wigle3 w miescie dzis o 16.00 to Ci dam buty, luk i moze cos jeszcze (z + i %) - badz kolo "Yody" - tego zielonego kolesia u ktorego kupujesz/naprawiasz sprzety (przy wschodnim wyjsciu) czekam 10 minut od 16.00 do 16.10 :P Postaram sie być :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Cytat to ja tez sobie wpadne tak tylko zeby Was zobaczyc ;) benek wytlumacz mi jakos bardziej lopatologicznie gdzie jest ten "Yoda" bo nie chodzi Ci pewnie o Peddler-a bo on jest juz poza miastem. To taki koles siedziacy w poludniowo-wschodniej czesci Norii (czyli krainie elfow)... i do zludzenia przypomina "Yode". Tez sobie przypelzne zobaczyc Twekowcow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Proponuje dzisiaj o 22 zbiorke na Wigle 3 lub 4 kolo kowala w 1 miescie. Przydalo by sie zeby ktos mnie wzial do snieznego miasta na troche exp, bo mam dopiero 15lvl i tam to wszystko mie prawie od razu zabija a nie moge lepszych rzeczy nosic bo mam za niski level. Z gory dzieki i piszcie co wy na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Bobanoskos @ wpadaj tylko skoro juz na Davias jestes to pewnie nic nie bede mial dla Ciebie ale zobacze - moze cos znajde :) wunat @ chodzi o mape Noria - tam gdzie Elfy startuja (jak masz 10 level to wejdzesz - z Lorencji to calkiem na prawo i jak przejdziesz to prosto sciezka idz - potem ona zakreca kawalek w gore i juz jestes w miescie Elfow) - Yode rozpoznasz od razu :P ALL @ to do zobaczenia za 5 minut na Wigle 3 u Elfow :P PS Neon69 @ moze bede o 22.00 ale nie obiecuje - tylko ze mam za slaba obrone na cos wiecej niz Wormy z Davias :( bo jako DW musze podnosic Energy (do czarow) bo taki (np z ICE'm lub FLAME'm) bardziej sie komus przydam niz z dobra obrona w Dungeon'ie taka juz rola DW - on atakuje na odleglosc, DK bierze ciosy na siebie :P, a Elf rzuca Blessy i inne wzmacniajace czary na obu poprzednich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 aha :) to jeszcze nie zabawa dle mnie bo narazie mam 6 lvl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 To na którym wiglu zbiórka o 22.00? 3 czy 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 gra ktos moze teraz ? jestem na Wigle 1 nick: wunat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zazwyczaj gramy na Wigle 3 ... po dzisiejszych wojazach osiagnelem 21 level :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...