CriXu Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 nie powiem global by zarypisty... pewnie gralbym do dzis ale okradli mi postac na 104lvl-u... poniej zaczolem grac na prywatnych serwach gdzie bylo duzo gorzej :( co prawda nikt nic mi tam nie ukradl wrecz przeciwnie bylo przecudnie ale co z teo jak polskie serwy padal po 2-3 tygodniach a zagraniczne po 1-2 miesiacach to co to za granie!!!! czlowiek sie meczy zdobywa lvl-e a tu nagle serwer padl.... heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ho_0ligaN Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ja zaczynam grac mam 1 lvl prosze o kontakt na GG jak ktos chce mi pomuc 2527596 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 witam, poleccie jakis serwer zeby exp szedl okolo 1000x albo szybciej :) dziisaj mnie naszlo na mu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Poziomek Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 A słyszał ktoś o tibi??? www.tibia.com Sama gra ma brzydką grafikę ale grywalnośc przeważa w tej sytuacji. Grałem w obydwie i do muonline mi się jakoś nie chce wracać a do tibi zawsze :D polecam. MU ONLINE BUU TIBIA COOL ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ho_0ligaN Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Ej jestem DK na 9 lvl i potrzebuje pomocy. Jak mozecie dajcie mi jakies lepsze przedmioty za free plssss. i czy znacie jakies adresy stron prywatnych serwerów z góry Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_92 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Cześć, gram w MU, mam 7 lvl, 40 energii, ale tylko jeden czar. Na jakiejś stronce o MU wyczytałem że już moge mieć lepszy czar. Jak się nauczyć następnego czaru???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Cześć, gram w MU, mam 7 lvl, 40 energii, ale tylko jeden czar. Na jakiejś stronce o MU wyczytałem że już moge mieć lepszy czar. Jak się nauczyć następnego czaru???? z 40 energy to tylko goblina mozesz miec nic wiecej , masz tu liste ile energi na co trzeba -Goblin Summon orb - trza 30 energy -Healing orb - trza 52 energy i leczysz siebie i innych -Stone golem - 60 energy - orb of Advancet Defense - 72 energy -Assasin -90 Energy -ellite Yeti - 130 Energy -dark kinght -170 energy -bali - 210 energy - soldier - 300 energy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Doradźcie mi gdzie i jak zacząć rozgrywke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Doradźcie mi gdzie i jak zacząć rozgrywke. Zalezy jaką postacią grasz ??? - ja tylko efem , innymi nie mam zamiaru :D eh tera mam 20 lvl :lol: :lol: bo stracilem Agility Elfa eh :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 No właśnie nigdzie nie gram, nie mam też postaci :cry: Ale zarejestrowałem się na serwerze i czekam na aktywacje konta. Postać stworze jak się zaloguje? Jaką powinienem zacząć, bo chciałbym właśnie elfka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Tu masz szczegulowy opis wsztkich przedmiotów , postaci itd http://homepage.eircom.net/%7Eaiki/MU/index.html http://www.mu.xp.pl/ - wypas forum o mu sa trzy rodzaje efów -energy - przez 80 % gry tylko w party chodziszi walisz aurami 8) -hybryda - polinczenie energy elfa z agility elfem - moim zdaniem beznadziejny - i agility elf - wszystko pakujesz w agility - jak mialem postac na 102 lvl to mialem cos kolo 160 sily ponad 300 agility i 35 energy heh zasuwalem w zajebistej zbroi i zadko kto mnie trafial bo czym wiecej aglity tym wieksze defens rate Elfem zabijaj na poczatku tylko gobliny - puzniej biedrony -i hanterów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 jak ktos zna to niech poda linka do strony gdzie mozna sciagnac 97d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 ftp://muo.reality.lv/MU0_97d_patch(Chs).zip Rozpakowujesz do katalogu z dowolną wersją MU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 a slyszeliscie o nowej postaci jak jest Magick Gladiator. gra ktos nim? jakie ma zalety ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 a slyszeliscie o nowej postaci jak jest Magick Gladiator. gra ktos nim? jakie ma zalety ?nie jest nowa postracią :) magic gladiator - Jest to czwarta ukryta postać uaktywnia sie po przekroczeniu 220 LVL :D . "połaczenie" DK oraz DW zalety i wady : +7 punktów na poziom +moze uzywac rzeczy tych co DK oraz DW(nie moze uzywac Black dragonow,fenixow,soul oraz czaru teleportacji) +wejście i warp do innych lokacji z użyciem 2/3 wartości innych postaci. Czyli wejście do Davias to 10 lvl.Warp do Tarkan 92 lvl itd. +moze biegac od pierwszego lvl -nie moze uzywac hełmu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 hi @ll ! mam 5 lvl w MU - dopiero zacząłem grac ;) fajowa gierka gram Dark Wizardem i mam pytanko - kupiłem sobie ksiązke w magicznym sklepie na Wiggle kosztowała 1300 (albo 1100 juz nie pamietam) miała dawać mi taki czar - fale jak go użyć? mam narazie tą kulkę energii i nic wiecej - a moze mam za mało energii ? (37 ) help me plizzz i jakby ktos miał jakies zbyteczne itemy to tez bede wdzieczny ;) gg - 1657303 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 hi @ll ! mam 5 lvl w MU - dopiero zacząłem grac ;) fajowa gierka gram Dark Wizardem i mam pytanko - kupiłem sobie ksiązke w magicznym sklepie na Wiggle kosztowała 1300 (albo 1100 juz nie pamietam) miała dawać mi taki czar - fale jak go użyć? ... Fale ???? jest taki ? a z tego co wiem pierwszym czarem jest energy ball (2lvl) a drugim Fire Ball od 5 lvl , wiec jak bedziesz mial 5 lvl nacisnij lawym na scroolu - w ten sposub naumiesz sie go :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 dzieki za info - mam juz 6 lvl i mam fireballa - nie wiem który to lvl - a w sklepie jest do kupienia cos takiego jak power wave - wydaje mi sie ze cos takiego juz widziałem u typa (fajnie wygląda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 a jaka postac waszym zdaniem jest lepsz wojownik czy magik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPerience Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam Najlepszy jest bez 2 zdań MG - w BC lub DS wysoki lvl Mg wymiata duchami najlepiej i najbardziej wydajnie. Jesli nie MG to tylko EE - zawsze poszukiwany do party a i sam potrafi namieszać. Najsłabsza postać to czarodziej - choc ma jeden plus - Mana Shield... Pozdróffka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 EE - zawsze poszukiwany do party a i sam potrafi namieszać. Najsłabsza postać to czarodziej - choc ma jeden plus - Mana Shield...Każda postać ma swoje wady i zalety: - EE wysoki def + aury, ale niestety najniższy dmg - DW najniższy def, ale bardzo wysoki dmg Wszystko zależy jak kto lubi grać - czy sam czy w party. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek71 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Da ktos linka do PL patcha do MU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najnowszy Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 61 lvl - dk ; player name: SainkH; offer: full scale +3/4 +x need: dragon pants +2> ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcf Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 btw. jak ktos jest ciekaw nowej postaci i nie mg, to lapcie filmik (78.2 MB) z darklordem (oczywiscie wersji koreanskiej poki co to sie tylko tyczy :]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Zna ktos moze jakies (dzialajace) prywatne serwy MU z powiekszonym Expem ????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcf Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 ew. tutaj ogloszenia z calego swiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 dzieki panowie, na bank cos sie znajdzie :), a tak apropos gram teraz na tym serwerzehttp://mu-dream.valsts.lv jest spoko tylko ze czasem maja przeladownia, gra ktos na nim ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 da sie odzyskac haslo konta? Bo mialem postac na 88 lvl DK lecz pewnego pechowego dnia mnie okradli i nie gralem jakis czas a teraz wchodze i haslo nie smiga :( niestety patrzylem na oficjalna strone i trzeba podac odpowiedz na pytanie a ja nie pamietam :/ poradzcie cos :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Z powodu włamań Web Zen zmienił jakiś czas temu wszystkie hasła. Informacja o nowym haśle powinna być wysłana na maila, którego podałeś przy rejestracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...