kamerek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 po nagraniu plyty widze takie male powlokowe pekniecie od krawedzi do 2 cm w glab taka ryska - probowalem roznych nosnikow - moze jescze cos poszperam z innymi markowymi ale - tak jest o ile dobrze pamietam od poczatku - po spaleniu kompa przez zasilacz lite on jak i lg cdrom dzialaly i w sumie pozostalo tak samo z tym lite- czy to juz na gwarancje bieganiemnei czeka czy to moze wina plyt, czy to moze wina tej awarii zasilacza czy po prostu mi sie zdaje - no ale widze rysy na plycie aprzed nagraniem byla ok - dodam jestto zwykle 1 ryska-pekniecie od krawedzi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 no nic na plycie hita z 40xspeed nagralo bez rys , na tdk tez- czyli chyba nosniki - xdisc economy jednak really suxx, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 heh, jak ja kupiłem 10 cd mediastore to 2 byly jebniete :( no coz plyty po 1zl :) a jak wloze przynajmniej platinuma to dziala perfect! A wszystkie plyty nagrywam x16 lub x24 chociaz moj lg potrafi nagrywac x40! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 ja tylko sie obawialewm czy mi lite nie zwalilo po tym burnie co mi zasilacz dal ale chyba jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...