boro Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 A mianowicie od jaiegoś czasu przy starcie komputera uruchamia mi się samoczynnie WMP na zakłądce "Przewodnik multimedialny" i co 4 uruchomienie zmienia mi się Adres strony głównej na jakiś zagraniczny o muzuce i video. Niewiem co jest grane, jak się tego pozbyć :? Niechce zabardzo robić FOrmata, bo mam dość ładnie system zadbany :wink: Więc forumowicze jak wiecie czym to może być spowodowane, i jak to wyłączyć, to pomóżcie :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 mialem to samo, jako ze scany nie wykrywaly wirusow, trojanow itp wiec poprostu wywalilem go z autostartu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 mialem to samo, jako ze scany nie wykrywaly wirusow, trojanow itp wiec poprostu wywalilem go z autostartu Tylko że jak to zrobić, w Autostarcie na pasku start nic niemam :cry: A w rejestrem nieumiem się posługiwać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 start>uruchom>wpisz msconfig i tam masz zakladke 'uruchamianie' i odznacz wmp, albo to co jest nie potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 To pewnikiem jakiś rodzaj dialerka. W opcjach WMP masz zakładkę ogólne. Tam odznacz: uruchom w przewodniku multimedialnym. Powinno pomóc, ale i tak musisz usunąć to paskudztwo. Szukaj w ostatnio ściągniętych plikach z netu. Pozdrówka, a tak na marginesie ten link do 3dmark porównuje nasze kompy, to ciekawe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 A w rejestrem nieumiem się posługiwać :?naucz sie klucze: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 To pewnikiem jakiś rodzaj dialerka. W opcjach WMP masz zakładkę ogólne. Tam odznacz: uruchom w przewodniku multimedialnym. Powinno pomóc, ale i tak musisz usunąć to paskudztwo. Szukaj w ostatnio ściągniętych plikach z netu. Pozdrówka, a tak na marginesie ten link do 3dmark porównuje nasze kompy, to ciekawe... Niezbyt rozumiem o co ci chodzi z 3dmarkiem i porównaniem kompów ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Ok dzięki wszystkim za pomoc. Udało się mi tego pozbyć. Jeszcze raz dziękuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 marginesie ten link do 3dmark porównuje nasze kompy, to ciekawe...u mnie jest to samo :) po prostu jesli masz swoj profil na stronie to autmatycznie porownuje TWOJ z tym na który klikłeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 marginesie ten link do 3dmark porównuje nasze kompy, to ciekawe...u mnie jest to samo :) po prostu jesli masz swoj profil na stronie to autmatycznie porownuje TWOJ z tym na który klikłeś :) Trochę to dziwne, ale cóż. Przecież to nikomu nie przeszkadza. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Absolutnie nikomu ale nie wiedziałem, że tak jest, dlatego się troszkę zdziwiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...